Да си разтълкуваме съня - 9

• 66 826
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря Freya, радвам се, че е на хубаво Simple Smile  Heart Eyes  bouquet

# 256
Сънувах че съм пред банка близо до в къщи, бях изпуснала някаква карта , но не от банката на земята, не помня аз ли я взех или познат който беше с дъщеря си , със същото момиченце бяхме и в хотелска стая с 2 успоредни легла, в червено , после отидох да отворя вратата , мисля че влезе някакъв мъж, както и аз да излизам даже помня че и казах Ела красавице  ooooh!

# 257
За втори път сънувам опасност с дете. Малкото ми в случая. Първо сме на нещо като хотел или гости, но излизаме. И тя скача от едно много високо място (такава е, обича да скача). Викнах по нея, но не ме чу. Изведнъж, в скока се оказа, че е с нейно приятелче, след скока бяха добре, но дойде кола и мина през тях. Аз виках и сякаш от устата ми не излизаше звук. Колата ги прегази пред очите ми в съня, но бяха живи. Другото дете след това изчезна от съня ми, а моето беше с рани, които щяхме да мажем с крем.

# 258
Здравейте !

Фрея ,тълкуването на последния ми сън наистина се сбъдна ! Благодаря ти страхотна си Simple Smile

Снощи сънувах бившия ми приятел.По време на връзката ни не съм го сънувала изобщо,а сега още повече няма причина да го сънувам защото не изпитвам нито чувства,нито желание да се виждаме нищо...той просто си остана в миналото.Деня след съня с розите той ми е звънял,но не съм си чула телефона(не е това което имам предвид ,че се сбъдна) после не му върнах обаждането защото не мисля,че има какво да си кажем.Снощи сънувах,че е помолил моя приятелка (която в съня си познавах,но на яве не познавам такава жена) да го придружи до някъде.Бяхме заедно и тя ми предложи да отидем до тях само за да вземе едно документи,които ще са им нужни за въпросното място където ще ходят.Съгласих се и ги взехме набързо.Не се поинтересувах изобщо за какво става въпрос,но после като слезе от колата за малко ги погледнах.Тук идва много много странната част.....имаше рентгенови снимки от ехограф и някакво бебеобразно образувание. Отидохме на някакъв пазар и докато я чаках се спрях на щанд за риба ,разглеждах и видях едни много малки рачета.Какво правих и струвах не знам,но едното ми се закачи на косата на място където обикновенно винаги слагам фибичка Simple Smile Оказа се че единствения начин да се махне е когато то само прецени и цял ден си ходих с рачето Simple Smile Когато се върна я попитах за документите и тя ми каза,че това е нещо наследствено ,което той носи,което се отключва при стрес и при самото отключване явно започва да се развива нещо в тялото му.Баща му също го имал.Дойде денят да ходят не помня бях ли не бях ли там видях ли ги или не ,но знаех че отиват.Не знам какво е станало ,но точно тогава аз тръгнах да се разхождам сама .Срещнах мъж с дете и малко кученце.Бяха ужасно сладки,а кученцето сякаш ме позна.Мъжът едвам го удържаше и накрая го пусна и то се втурна към мен.Играхме си.После се появи жена със същата порода куче,но възрастно то също се втурна,но към другото.Оказа се че са майка и дъщеричка...и тук сънят приключва Simple Smile
Пропуснах да спомена ,че в съня си явно съм била обвързана с жена,която почна да ми прави сцени на ревност,когато разбра,че съм се интересувала от въпросните документи на този човек Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 15:03 от Purple_Pink

# 259
още гаден един сън  Sad

Бяхме на екскурзия с майка ми от училището ,тя е учителка и си затръгвахме. Всички се качиха в автобуса и имаше места , само за нея не остана място ,и тя вика : - Аз ще почакам тук и по - късно ще си тръгна .. и аз и казвам : Е няма ли място и за теб ? ..  и тя вика : - Не , няма. за се учудих и се качих. А тя знаеше ,че няма да има място за нея и ме излъга ,че по - късно щяла да си тръгне.

# 260
Сънувах,че с малкия ми син се изкачвааме по стълбите на един блок. Отвахме при бабаму и леля му. Сина ми се качваше и от последното стъпало падно до площатката. Вдигнах го, и тръгнахме пак. На площатката имаше някакви деца ,замеряха ни с боклуци. После аз паднах по стълбите. Станах и пак така...

# 261
Мила Фрея.Пак съм аз  Grinning Днес съм тук за помощ за разтълкуването на един сън....
Сънувах море...само да спомена,че морето ми заема място номер 1 в гадни сънища.Нямало е пък,който да сънувам море и да не чуствам неистов страх.Абсолютно винаги чувствам ужасен срах,че може да се удавя или все си мисля,че изведнъж ще ме залее ужасно ужасно голяма вълна.Ама днес съня беше малко по-различен.Сънувам,че в моя град има море....пък наистина то няма  Grinning.И аз със съученици (и учителка май) отиваме на море...ама странното беше,че се чувствахме всички да кажеш,че сме на екскурзия..в нашия град...няма голяма логика.Странно беше,че за да отидеш на плажа ти трябваше да минеш през една врата.И аз сънувам,че със съученички съм пред тази врата.Ама нямам бански и си търся.Гледам там плажа-времето е супер,набъчкано с хора,слънцето грей.Морето спокойно.И в следващия момент в който аз излизам от тази врата и прекрачвам прага на плажа-мрачно,целия плаж е покрит с водорасли..самото море не беше бурно,ама водата започна да достига точно до прага на вратата.И аз избягах на минутата...такъв страх и шок,че направо щях да умра  Shocked Shocked Shocked.И после една съученичка пък взе да се радва и да се смее..и ни вика ''аз отивам да се къпя в морето.Колко е хубаво''...и май започна да танцува и така..после сънувам,че с една приятелка се разхождам из града и след това пак се връщам към плажа,но попътя намирам момчетата ни седнали на някви стълби и играят игри..Имах и друг странен сън тази вечер,ама той беше по-скоро забавен и не мисля,че има точно определено тълкуване.

# 262
  • в Низината
Freya,   bouquet
Благодаря ти за предишния сън! Сега нещо ново от снощи...

Аз съм в мръсна стая без прозорци. Стаята е с форма на неправилен многоъгълник. В единият ъгъл стената не стига до тавана и чувам гласа на майка ми от другата стая. Тревожно ми е.. Межу леглото и стената има разстояние и там виждам, да стои неподвижно, голям черен плъх. Не смея да помръдна от ужас и само оглеждам стаята. Всяка стена е нагризана от плъхове, стените някога са били бели, а всеки във всеки ъгъл долу има огромни миши дупки. Усещам, че в стаята е пълно с още плъхове, но не ги виждам, само онзи до леглото продължава да ме гледа неподвижно. На леглото виждам подредени за обличане кройки на два чифта идентични дрехи. Разбирам, че са на майка ми. Парчетата плат са в тъмни цветове, разгънати, но подредени и опънати без гънка. Аз още не помръдрам. Майка ми влиза в стаята, обръщам се към нея, а тя само ми казва: ,,Много бързам. Излизам." Неушитите дрехи остават на леглото. Не успявам да й отговоря. Вратата на стаята остава отворена след нея...А плъхът до леглото все още продължава да ме гледа..

# 263
още един сън

отидохме в гората с нашите в някаква вила и излезнах на разходка , и се появи дух на момиче с дълга бяла рокля , изплаших се .. тръгнах да бягам .Осъзнах ,че тя не ме гони и не иска да ми стори лошо , и се върнах и ми сочеше някакво място дето трябва да отида за да и помогна и тъкмо тръгнах да я следвам и нашите ме извикаха да си ходим , аз се качих в колата ,въпреки ,че много исках да отида с момичето за да видя какво има там . Ама си тръгнахме , а тя изчезна.

# 264
Здравей Фрея обикновено сънищата ми показват какво ще ми се случи през деня повечето от тях разбирам какво са искали да ми кажат след като вече е станало . Все повече започвам да си мисля че ангелите или духовете на починали близки около нас ни изпращат предупреждения. Какво мислиш ти по въпроса ?  Искам да отбележа че съм напълно наред . Благодаря

# 265
Сънувах ,че с леля ми сме в тяхния двор,съсдни са с нашия. Малкото ми дете взе на баткоси колелото,което е без помощни гуми и от раз го подкара. Обиколи двора и накрая не взе завоя на пътеката и падна.

# 266
Здравейте,сънувах страшно нещо и не ми излиза от главата Sad Гледаме филм някак си като в кино аз,мъжа и голямата щерка(6г.)по едно време някой ме извика че малката (3м.)плаче и отидох да я кърмя ..... докато ме нямало голямата дъщеря беше направила някаква пакост -чух да и се карат,след което дойде при мен и като я видях изпаднах в ужас:косата и отгоре беше много къса,а надолу нейната си дължина.Помислих че баща й я е подстригал заради белята и без да го питам му се развиках,но той отричаше аз побеснях ,че ме лъже и хванах един кичур от по дългата й коса да му покажа и тогава кичура ми остана в ръката,хванах втори,трети но и те падаха много се притеснихме...и се събудих.
Какво мислите?

# 267
Не мога да ви помогна с разтълкуване,и моите даже не мога да разгадая.Май само Фрея тук има успех с това.

Сънувах три плъхока ,че ме хапят и аз се опитвам да се защитя,накрая се сетих и ги хвърлих в една пропаст.След това се чудех дали да ходя на доктор да ми бият инджекция заради ухапаното.

# 268
Фрея, сънувах, че правя секс. Какво значи?

# 269
Здравейте Simple Smile

Сунъвах, че два дни вкъщи гоним една хлебарка с баща ми.....беше огромна Outta Joint Накрая я убихме.

Общи условия

Активация на акаунт