Да си разтълкуваме съня - 9

• 66 828
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Определено съм влязла в серия с тези сънища. Сънувам всяка нощ...
Снощи сънувах,че с приятеля ми ще пътуваме. Спряхме на бензиностанция да заредим и един мъж ме отвлече. Помня само,че караше през някаква гора и накрая, когато вече почти успях да избягам се събудих..

# 286
Здраве, мила Фрея.  bouquet  Днес сънувах кратък,но много красив сън.Беше следобед и аз излязох на терасата и видях едно прекрасна небе.Вече се стъмваше и небето мисля,че беше много тъмно лилаво с по-светли нюанси и имаше 2-3 малки облачета,които бяха още по-тъмни и контрастираха с лилавото небе.Беше толкова красиво,че го снимах с телефона си.После пък се озовах някъде,където имаше разцъфнало черешово дърво и пак гледах небето.Беше през деня и небето беше синьо с  кремово-прасковени облаци.В един момент разбрах,че облаците мязаха досущ на 5 сладки,игриви котенца ^^ Бяха толкова сладки  Heart Eyes и пак ги снимах с телефона си.   Heart Eyes

# 287
Сънувах че съм на вратата в къщи, на 2 етаж срещу мен има прозорец на стълбите, имаше поставени лъжици мисля че 3 , на изтривалката и бях с още едно момче, мина човек който познавам , и ми е роднина и ме попита за какво са ми и какво ще правя с тях!  Shocked

# 288
Сънувах тази нощ - възрастна жена, мисля че баба ми, беше ниска, седеше на стара спалня в стая до моята , срещу нея по диагонал имаше телевизор, помня смътно че беше с боя по косата, кестеняво, макар че косата й беше посребрена, и имам спомен че и казах че ми липсва, много но не с пълен глас , усещах че не мога съвсем добре да говоря, говорех трудно и някак тихо все едно ми е пресипнал гласа  Rolling Eyes

# 289
Попринцип имам един повтарящ се сън, в който първоначално пътувах с влак, после с автобус 2-3 пъти, после с колата ми, един път със самолет и после пак с колата. Та снощи сънувах, че шофирам по един прав път и виждам как пускат атомна бомба над града пред мен и ударната вълна се придвижва към мен. В момента, в който стигна до колата ми и мина през мен, усетих как буквално изключих и за няколко секунди сякаш ме нямаше, не в съня, а действително изключих и после се съвзех и се събудих.

# 290
Здравей Фрея ще те помоля,ако можеш да разгадаеш съня.Срещу Благовещение го сънувах-с приятеля ми/в раздяла сме/пътуваме по път хубав с небосвод напред ,вижда се шир и той споменава името ми с думите ще ми простиш ли.Събудих се от усещането,че  е много истинско.След около седмица се повтори същия сън с него,но той легнал с червена тениска и ме повика при себе си.

# 291
Фрея, да сънуваш хлебарки да лазят по стена какво е?
Май и ги чистих с нещо  newsm78 с метла ли беше, с ръка ли, не помня.
Кажи, че е на пари  Joy

# 292
Здравейте, ще съм благодарна, ако разтълкувате съня ми:
Сънувам купища умрели птици, някои от които овързани в мрежи да висят надолу, на други са сплескани крилете в кал. Първият път, когато се случи само го отбелязах като неприятен кошмар, но вече се повтаря неколкократно и ме притеснява. Ужасно е чувството ...

# 293
Здравей Фрея! Много благодаря, че отговаряш и тълкуваш.

Снощи сънувах странен и плашещ сън. Сънувах една моя позната, която е лесбийка. Сънувах, че идва в дома ми, но аз не й обръщам особено внимание и даже се поядосах, че е дошла . Мисля, че я изпъдих /малко силно казано/. После сънувах някакви хора, явно нейни роднини, майка й и братя, които плачеха и ми казаха, че аз съм виновна, задето тя умряла. Отидох при приятелят ми, който стоеше на тоалетна по голяма нужда. Беше мръсно и миризливо. Той също се разплака и даже ме обвини, че не съм го запознала с нея.
После сънувах, че съм пред църква, където я оплакваха и не вярвах, че наистина е умряла. Разплаках се и аз. А роднините й ме изгониха, защото смятаха, че аз съм винавна. Аз им обяснявах, че тя не ми е казала, че е зле и тъй като не съм я канила съм я отпратила.

Не знам това какво означава. ДАли нещо не я грози нея, или грози мен.
Благодаря предварително за тълкуванието!
 bouquet

# 294
Май и ги чистих с нещо  newsm78 с метла ли беше, с ръка ли, не помня.
Кажи, че е на пари  Joy
На пари е. След такъв сън спечелих 8 лв от националната лотария,после 20  Laughing

Не мога да си редактирам предишния пост, да добавя за разтълкуване още един сън .. Сънувах, че имам пъпка на крака, която е голяма и грозна, после се появиха много пъпки по цялото ми тяло, но мисля че не ме сърбяха. Дойде една лекарка да ме прегледа, питах я шарка ли е, тя каза че е инфекциозно и ме прати да си ходя.

# 295
  • София
От известно време сънувам човек когото много харвсвам,  но няма нищо между нас. Все се целуваме

# 296
Май и ги чистих с нещо  newsm78 с метла ли беше, с ръка ли, не помня.
Кажи, че е на пари  Joy
На пари е. След такъв сън спечелих 8 лв от националната лотария,после 20  Laughing

Дано, дано. Ще пусна тия дни. Ама 20 лева са ми малко. 20 000 ще ме оправят временно  Grinning

# 297
Yankata, най-вероятно ти предстои нещо важно или от съществено значение за теб, събитие. Което малко те плаши, затова и търсиш варианти за смекчаване на напрежението, тревогите преди самото събитие, но усещаш че трябва да се справиш сам и така е най-добре. Споко, нищо страшно не предизвестява съня.

Purple_Pink, като цяло сънят се върти около някакво важно събитие за теб, което или е минало или ти предстои. Сънят със стената може да символизира премеждие в материален план или пък упоритостта в работата ще ти даде нужния резултат.
Другият с твоето отвличане може да означава възпрепятстване на плановете ти буквално, някакъв проблем, който ще изникне и ще те възпре от дадени намерения.

Сиво облаче, сънят може да предизвестява изгодна сделка за теб буквално или желанието за постигане на нещо, избор който те удовлетворява.

Galdere, мисля че много добре си си разтълкувала първата част от съня. Втората може да се касае до опасения и тревоги в случай, че очакванията ти не бъдат оправдани след усърдната работа. Този студ и посиняване може да означават буквално някакъв дискомфорт, някакви проблеми непосредствено след като приключиш обучението си и започнеш работата. Тези проблеми може да те уплашат, но виждайки кристалната вода и продължавайки напред ще съумееш да се справиш.

Seerose., сънят може да показва, че в дадена ситуация се възползват от теб, злоупотребяват с дадени твои качества. От друга страна може да е предупреждение да си по-внимателна в думите и/или действията си спрямо околните за да не останеш разочарована.

ezida, сънят с убийството може да се тълкува буквално като да си станала жертва или просто свидетел наяве на някаква несправедливост, която дълбоко те е засегнала. Може да си се разочаровала от някого или да си го видяла в изцяло нова светлина, непонятна и неприятна за теб. От друга страна да те убият насън може да говори за моментна уязвимост, слабост, лъжа. Предателство, измяна, интрига, клевета по твой адрес.
Вторият сън е интересен. Отново мисля идентичен по значение с първия. Най-общо отново някаква лъжа, излъгани очаквания, предателство и т.н.

Колкото до последния ти въпрос, когато мислиш за нещо нормално да го сънуваш. Съзнателно ние мислим за толкова много неща през ежедневието си, а какво остава за несъзнателните мисли, които са 5-6 пъти повече в сравнение с осъзнатите. Затова сънищата са толкова трудни за разгадаване и нелогични, защото произтичат главно от несъзнаваните ни мисли.

baybaylove, на хубаво е съня ти. Може би нещо свързано с любовния аспект.

Dados, сънят с баба ти означава изтощение и нужда от подкрепа, помощ, съвет.

ivanovajoanna, сънят символизира пътя/движението ти в живота ти наяве. Може би работиш прекалено много или се стараеш твърде много или пък преследваш даден цел твърде целенасочено и упорито. Каквото и да е, навярно имаш нужда от почивка, от "изключване" за малко за да презаредиш и осъзнаеш нещата до момента.
Сънят с пъпките също може да се тълкува по този начин. Бързо ескалиране и влошаване, говорещо за прогресивно натоварване, което ти идва в повече и е нужно "лечение", което най-вероятно се изразява в почивка, спокойствие, отдъхване.

rg73, ако искаш да се съберете, той да се осъзнае и т.н. сънят е плод именно на тези ти желания.

Елора, ако искаш да е на пари, на пари да е!  Simple Smile Иначе аз ги тълкувам като проблеми, неприятности и досадни задачи.

Sophia*, възможно е сънят да означава информация, до която трудно ще достигнеш, но която е от съществено значение за теб. Аз си мисля, че по-скоро сънят символизира някакво потисничество у теб самата. Птиците често символизират свободата, изборът, обективна гледна точка, неуловимост, възвишеност и т.н. Това, че са били умрели показва сериозността на проблема ти, крилете им в кал - невъзможността да летят, т.е. липсата на свободен избор, мрежите и посоката надолу, към земята, а не в небето където им е мястото, говори също за затвор, ограничаване, битовизъм, принизяване. Като цяло потъпкване на чисто характерни твои нужди и черти, огромна отстъпка, която си направила за сметка на душевната ти хармония.

shusholinkova, голямо чувство за вина. Направила си или ще направиш нещо, от което после ще се чувстваш виновна и гузна.  Peace

Wind ., буквално някакво противоречие наяве, нормално е.

# 298
Фрея сънувах,че съм в магазин на моя позната  за дрехи и меря кожени якета

# 299
 Laughing Благодаря Фрея.Да точно това искам осъзнаване,защото раздялата стана неочаквано,така гадая съня си и аз и Дай Боже да се сбъдне.

Общи условия

Активация на акаунт