С какво ви дразнят свекървите- 54

• 47 559
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Down Under, свекърва ѝ си е уредила нейната работа.
Блазе й. Има си на книга имот, обгрижен, но не може да отиде там.  Дали нямаше да й е по-изгодно да го даде под наем или да го продаде.

Ми да го е направила, що е ревала на младите да стоят там?

А те защо са останали.  Хайде, тя възрастна, няма акъл, а те?

# 706
Деската, тя Кали пише от години, което не означава, че всички трябва да сме на нейната посиция. Аз, просто изказвам моята. За съжаление, свекърва и няма възможност да ни предостави собствената си версия, която подозирам, ще е различна. Аз съм живяла и с двете си баби (дядовците ми са починали преди да се родя). Те живееха в апартамента на нашите през зимата, през лятото си ходиха в къщите - градски къщи без градини и животни. Никога не съм чула майка ми и свекърва и да си разменят реплики или да говорят зад гърба си. Същото беше и с баща ми и тъщата му. Някак си е грозно да изнасяш разни пикантерии за човек, който е отгледал партньорът ти и ти е предостъпил жилището си. За мен това си е жест. Аз не бих се завряла на село, освен ако нямам супер къща и условия и кола.

# 707
  • при късмета

Блазе й. Има си на книга имот, обгрижен, но не може да отиде там.  Дали нямаше да й е по-изгодно да го даде под наем или да го продаде.
Колко пъти да се дъвче, че свекървата сама и категорично е отхвърлила и двата варианта. И това не е единствения й имот. Затова сама така е решила за този. По-изгодно е за нея все пак и то по нейна преценка

# 708
  • Някъде там
По повод на казуса за дядото.
Аз бих пратила децата да се видят с него.
Достатъчно са големи за да преценят що за човек е  Peace и да си направят съответните изводи.
Според мен след срещата с него те самите повече няма да потърсят контакт.
Трябва да видят и да се убедят сами защо не се поддържа връзка с този човек.

Аз пък мисля че достатъчно 9 години ги бутахме да ходят.Те категорично не искат да го виждат,защото освен че лично ги е обиждал на улицата пред хората и пренебрегвал показно,след като баща им след 9ветия им рожден ден просто им каза че не иска да има  контакт с тях ,дядото започна да говори пред всички роднини и хора които ни познават че те са невъзпитани, едва ли не мърляви, гнусни и подобни ,защото майка им не ги е научила на хигиена и това защото имат дълги коси???Преди това на мен такива неща не е споделял за дисциплината за културата и хигиената.Не мисля че заслужава да му се дава какъвто и да било шанс вече.Много пъти съм ги питала какво мислят за него и дали искат да му простят.Отговора винаги е бил,не защото той не ни чуства внучки,използва ни за пред хората да се покаже.Те самите го усещат и виждат.Бях в дилема дали да се видят с него само заради съпруга ми но сега и той е категоричен че децата само ще се натоварят ще се разтроят и тн защото той иска да ги види за да им говори за това как майка им е направила така те да не искат да го виждат и баща им да не им дава.

# 709

Колко пъти да се дъвче, че свекървата сама и категорично е отхвърлила и двата варианта. И това не е единствения й имот. Затова сама така е решила за този. По-изгодно е за нея все пак и то по нейна преценка

Ма ко, това е версията на Кали. И да, има възрастни, които се тръшкат, но не познавам такива, умрели поради изнасянето на младите. Просто тя се е тръшнала, а на тях им е дошло удобно.
Стига вече с това. Те са си избрали начина на живот, просто да спре да плюе по жената. Адски грозно е, особено, защото гоправи и под форма на майтап или "незлобливо".

# 710
Ахам, сама и категорично е отхвърлила и двата варианта и ги е вързала с белезници за радиаторите в апартамента си Mr. Green
Вярно ли си вярвате Laughing

# 711
  • Варна
Е, браво бе! Имали дълги коси момичетата, какво престъпление! Сигурно трябваше като в казармата да ги острижеш, ега ти...

# 712
Down Under, че тя темата като цяло предполага разнасяне на пикантерии, около хората, които са отгледали мъжа. Иначе за какво я има? И то не се пита с право ли ви дразнят свекървите, а с какво. А всеки си се дразни от различни неща.

Ето аз, дразня се, че свеки не се вълнува много много от внучката си, а пък друга потребителка се дразни от обратното. Няма угодия в крайна сметка.

# 713
  • при късмета

Ма ко, това е версията на Кали. И да, има възрастни, които се тръшкат, но не познавам такива, умрели поради изнасянето на младите. Просто тя се е тръшнала, а на тях им е дошло удобно.
Стига вече с това. Те са си избрали начина на живот, просто да спре да плюе по жената. Адски грозно е, особено, защото гоправи и под форма на майтап или "незлобливо".
Кали 100 пъти, съвсем учтиво помоли да не се коментира повече. А каза, че и старите теми си прочела. Какво повече да пишем. Който не иска да влезе в положение, няма да го направи и ще ръчка ли ръчка. Аз ще се съобразя с молбата на Кали

# 714
Ма Ко, много си ми симпатична, ама защо все така яростно адвокатстваш на Кали? Има истина в горните постове, мрънкане и оплакване, завоалирано зад шега. И защо да не се споделя различно мнение, за мен който каквото сам си направи, никой не може да му го направи.

# 715
  • Някъде там
Е, браво бе! Имали дълги коси момичетата, какво престъпление! Сигурно трябваше като в казармата да ги острижеш, ега ти...
Да и подобни.Аз съм разказвала преди как пак беше изпратил лелята да ми каже да ги водя на по качествен офталмолог че той не издържал да ги гледа по улицата как са с очила.Аз съм виновна че не съм взела мерки навреме и децата носят очила и подобни абсурди.И че ако не взема аз мерки той трябва да се намеси. Grinning много са примерите че той не се интересува от тях самите а от тогава да се покаже на много знаещ разбиращ и грижовен дядо на който виждаш ли му е отнето правото да е такъв а това че от раждането до 9тата година не го прояви си е друг въпрос.

# 716
Down Under, че тя темата като цяло предполага разнасяне на пикантерии, около хората, които са отгледали мъжа. Иначе за какво я има? И то не се пита с право ли ви дразнят свекървите, а с какво. А всеки си се дразни от различни неща.

Ето аз, дразня се, че свеки не се вълнува много много от внучката си, а пък друга потребителка се дразни от обратното. Няма угодия в крайна сметка.

И като цяло, свекървата винаги е виновна. Защото така е най-лесно.

# 717
Ами тя моли за това във всяка тема, но сама не се спира. Аз пък ще коментирам каквото си искам без да се съобразявам.

# 718
  • при късмета
Ма Ко, много си ми симпатична, ама защо все така яростно адвокатстваш на Кали? Има истина в горните постове, мрънкане и оплакване, завоалирано зад шега. И защо да не се споделя различно мнение, за мен който каквото сам си направи, никой не може да му го направи.
Не й адвокатствам, просто примера на нейната свекърва олицетворява неща с които по принцип не приемам в хората, без значение за кой става въпрос, а не за това, че е свекърва. Свекървата прави уговорките и после сама не спазва собствените си. Нищо не прави за сем. на сина си, включително и за нея самата, без да се съобрази с мнението на хората и това е единственото й водещо, не друго. И още по-лошото иска да го вмени и на тях. Налага си вижданията единствено през тази призма и ги налага много агресивно. Горд собственик е на имот, който признава, че сама не може да обслужва, ама не иска и да го даде/продаде. Ама е собственик иначе и се бие в гърдите. Този го поддържат, а тя си живее в другия, където сама е пожелала, но отказва да се съобразява с обитателите на поддържания и имот.
Може още много да се изброява. Бих критикувала всеки такъв лицемер и не го правя защото е свекърва на Кали. Просто използвам примера да обясня причините да не ми харесват подобни хора и за това разбирам защо Кали й се дразни

# 719
Не винаги са виновни свекървите, майка ми е свекърва и на луда калинка я прави една кокона! Такива номера й върти, че съм далеч от мисълта само ние да сме агънца бели.

Ма Ко, настройваш се само от едната версия, а и няма гаранция, че казаното днес, няма да е отметнато утре, още повече по линия на свекърва!
 Мен пък ми хареса, че бабето продава цветя за 8- ми март, значи не е легнала изцяло на някой!

Общи условия

Активация на акаунт