С какво ви дразнят свекървите- 54

• 47 555
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Извинявам се тогава. Просто не е споменавала явно.

Дори и да не работи, какво се променя? Това си е тяхно решение, ако могат да си позволят един неработещ, защо не.

# 691
И да не работи какво значи на чужд гръб?
Защо чужд, мъжът какъв е? За мен е невъзпитано да се прави сметка на чуждите финанси.

# 692
  • при късмета
Споменавала го е. Но както вече стана ясно, някой като се запъне за нещо, чете каквото му изнася

# 693
  • София
daviz, този двукрак е много вреден, едва ли сега е станал такъв. Защо въобще общувате с него?

# 694
Извинявам се тогава. Просто не е споменавала явно.

Дори и да не работи, какво се променя? Това си е тяхно решение, ако могат да си позволят един неработещ, защо не.

Разбира се, че си е тяхно решение, просто е грозно да се говори по този начин срещу човек, който всъщност е направил усилие да ги подкрепи.

Може и да съм странна, но ми се струва доста инфантилно. Наистина мислех, че е доста младо момиче. Смятам, че подобни проблеми не са нормални за зрели хора.

# 695
Down Under, свекърва ѝ си е уредила нейната работа. Хем апартамента ѝ да е обгрижен и ремонтиран, хем да има кой да я гледа от време на време. След години като съвсем изнемощее, познай на кого на ръцете ще легне. От цялата работа Кали е прецакана, ама тя това си го е разбрала вече. Ако се е била усетила по-рано, сигурно нямаше да приеме сделката, ама свършено вече.

# 696
Down Under, свекърва ѝ си е уредила нейната работа. Хем апартамента ѝ да е обгрижен и ремонтиран, хем да има кой да я гледа от време на време. След години като съвсем изнемощее, познай на кого на ръцете ще легне. От цялата работа Кали е прецакана, ама тя това си го е разбрала вече. Ако се е била усетила по-рано, сигурно нямаше да приеме сделката, ама свършено вече.

Кое точно и е уредено на свекървата? Тя реално няма апартамент, а разчита на благоволението на децата си да преспи някоя и друга нощ. За какво обгрижване на имот говориш? Аз живея на другия край на земята и имам имоти в България. Повярвай, не им е нужно обгрижване. Заключвам и си заминавам. Плащам някакви минимални сметки и данък. От време на време приятели ходят, защото е в туристическо място, но дори и тогава сметките са незначителни. А що се отнася до гледането, аз не бих искала да ме гледа някой, според когото съм тъпа, мърлява и досадна.

# 697
Down Under, свекърва ѝ си е уредила нейната работа. Хем апартамента ѝ да е обгрижен и ремонтиран, хем да има кой да я гледа от време на време. След години като съвсем изнемощее, познай на кого на ръцете ще легне.
Не искам продължаващите коментари да падат на гърба на Кали, затова отговорът, който ще напиша не е конкретно за нейния казус, а по принцип. Това, за което пишеш ти се нарича взаимна лоялност между членовете на семейството. Имам предвид семейство в разширения му вариант. Днес родителите помагат с каквото могат за жилище, а утре децата с каквото могат помагат на възрастните си родители. Разбира се, човек може до такава степен за изкриви мозъка си, че да възприеме даването на помощ като "опичане на работата" с цел бъдещи облаги. Да, има и такива хора, всякакви има. Затова е добре човек да внимава каква сделка сключва и какви ултиматуми поставя, за да не вини после другите за собствените си грешки и заблуди.

# 698
Down Under, свекърва ѝ си е уредила нейната работа.

Блазе й. Има си на книга имот, обгрижен, но не може да отиде там.  Дали нямаше да й е по-изгодно да го даде под наем или да го продаде.

# 699
  • Варна
Стига, хора, моля ви, пак почваме да я дъвчем тая жена, сигурно място не може да си намери от сърбеж по някои части Wink Кали вече има фобия да пише тук, струва ми се Wink

# 700
  • I want it all and I want it now.
По повод на казуса за дядото.
Аз бих пратила децата да се видят с него.
Достатъчно са големи за да преценят що за човек е  Peace и да си направят съответните изводи.
Според мен след срещата с него те самите повече няма да потърсят контакт.
Трябва да видят и да се убедят сами защо не се поддържа връзка с този човек.

# 701
Забелязала съм, че в Семейни, нищо не разкукудяква повече кокошкарника и не обостря сетивата, повече от имотите Simple Smile Спомене ли се някъде апартамент/ къща/ вила, особено със свекървенско вмешателатво, стой та гледай Simple Smile
 На мен лично вече ми е много досаден казуса н Кали, но явно ще се предъвква, нейна работа си е какво ще чете и на какво ще се ядосва!

# 702
Сън, те не искат да се виждат с дядото от 5 години при това.
На мнението на уишмастър и даун съм. Peace

# 703
Down Under, свекърва ѝ си е уредила нейната работа.
Блазе й. Има си на книга имот, обгрижен, но не може да отиде там.  Дали нямаше да й е по-изгодно да го даде под наем или да го продаде.

Ми да го е направила, що е ревала на младите да стоят там?

the wishmaster, ако живеем в отделни жилища със старите, помощта може да се изрази в наемане на човек, който да обгрижва възрастния родител. Ако същия, обаче ти живее в къщата е малко по-сложно, нали? Никой не говори да си зарежеш родителите като са стари все пак.

Down Under, ами тя Кали писа достатъчно по тази тема, няма смисъл да пиша и аз.

# 704

the wishmaster, ако живеем в отделни жилища със старите, помощта може да се изрази в наемане на човек, който да обгрижва възрастния родител. Ако същия, обаче ти живее в къщата е малко по-сложно, нали? Никой не говори да си зарежеш родителите като са стари все пак.
Кой в чия къща живее не разбрах? Иначе, варианти за взаимна помощ- много, само добро желание и от двете страни да има.

Общи условия

Активация на акаунт