Объркана съм...

• 3 417
  • 8
  •   1
Отговори
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, от септември ходя с едно момче, адски добро...Попринцип до сега веднъж съм казвала обичам те на някого..и то след 4 години... От няколко дена...на няколко пъти тръгва да ми се изплъзва "Обичам те" .., но се усещам на време и се спирам..не мога да си обясня защо.. Съвети ..Мнения ...? :\

# 1
Не се чувстваш готова или изпитваш страх.

# 2
Ее, де, не се чувствай чак толкова уплаашена да кажеш "Обичам те". Просто го кажи.

# 3
  • София
Страх те е, че няма да ти отговори със същото и чакаш той да го каже пръв?

# 4
  • Sofia, Bulgaria
Незнам..попринцип винаги ме е било страх да го казвам...прекалено силна е за мен. Проблема сега е, че и аз незнам точно какво чувствам и защо тръгнах да го казвам ..

# 5
  • Blondeville
Когато го чувстваш истински, няма нищо лошо в това да кажеш "обичам те". Все пак се предполага, че казваш тези думи на човек, който в момента ти е половинката, най-близкият на този свят и не би трябвало да те спира каквото и да е. Щом го, чувстваш, кажи го Simple Smile

# 6
Защо се притесняваш да изразиш това , което чувстваш . За мен това е най-голямото удоволствие и преимущество на съзнанието ум / разбирай прагматично / и душевност свързани в едно и изразени вербално ... Красота ! Радвай се , че го чувстваш и изразяваш .

# 7
Бъди по-щедра в чувствата си и изразяването им. Много сте ми странни такива хора, които всичко мерите с пипетка, сакън да не се минете... Като обичаш - кажи го, какво се стискаш и анализираш.

Твърде насериозно се взимаш. Живей, обичай, мрази... от това остават истинските спомени, а не от броене на коя година да ти се откъсне със зор "обичам те", защото било много "силно".

# 8
Не се насилвай. По-важно е какво показваш. Е, и думите имат роля, но не главната.

Общи условия

Активация на акаунт