Зъболекари в Бургас - тема № 2

• 178 285
  • 734
  •   2
Отговори
# 705
Здравейте , някой има ли актуален номер на д-р Мартин Драганов , от 2.. 3 години не съм ходила.. 087 789 0548 имам този номер  има и друг в google , но не вдига на въпросния

# 706
Здравейте, търся добър ортодонт ,чух добри отзиви за д-р Лазарова от клиника LaDenta.....
Кой бихте ми препоръчали?
Благодаря предварително

# 707
Мога да препоръчам д-р Игнатова и д-р Стойнова.

# 708
Здравейте, момичета. Можете ли да ми препоръчате зъболекар/и в БургасДент? Става дума за почистване на зъбен камък на възрастен и профилактика на зъби на дете на 11г.
Благодаря Simple Smile

# 709
  • Сливен
Здравейте, момичета. Можете ли да ми препоръчате зъболекар/и в БургасДент? Става дума за почистване на зъбен камък на възрастен и профилактика на зъби на дете на 11г.
Благодаря Simple Smile
В Бургасдент не стават освен д-р Кънев.
Бих ви препоръчала ако искате във Възраждане д-р Десислава Филчева

# 710
Има ли някой правил адхезивен мост, може и извън Бургас?

# 711
Здравейте, моля ви за препоръка за наистина добър зъболекар в Бургас за провеждане на кореново лечение и лечение на гранулом.
Някои от по-извествните имена дават часове чак за август, а не мога да чакам до тогава.
Четох темата назад и има наистина много имена, но всеки е специалист по различни процедури.

# 712
Д-р Митев / ул. Хан Крум/, но не работи със здравна каса. Попитайте дали провежда такова лечение.

# 713
Нека и други споделят, но за мен цени от 60-80лв. за пломба по здравна каса са си много.
На мен и по 150 са ми взимали!

# 714
  • Бургас
Някой може ли да препоръча добър зъболекар за коронки и мостове, за който не се чака за час със седмици и месеци

# 715
Здравейте! Търся си добър зъболекар. Колебанията ми са между - д-р Филчева, д-р Стефанов, д-р Стойнов,съответно д-р Демирева и д-р Градев. Имам доста зъби за прелекуване, така ми казаха, като ми видяха панорамната снимка. Макар да чувам хубави неща за клиниката на Стойнов, д-р Демирева ми се стори малко изнервена и напрегната, като бях на преглед. Стойнов не правел прелекуване, само кариеси и импланти, което ме изненада...

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 16:39 от g.hristova

# 716
Здравейте! Търся си добър зъболекар. Колебанията ми са между следните зъболекари - д-р Филчева, д-р Стефанов,
д-р Стойнов,съответно д-р Демирева.
Имам доста зъби за прелекуване, така ми каза преди месец д-р Демирева, като ми видя панорамната снимка. Но...макар да чувам все хубави неща за клиниката на Стойнов, малко ми се струва изнервена и напрегната тази лекарка. Стойнов не правел прелекуване, само дребни неща като кариеси, което ме изненада. Филчева дали прелекува канали?
От Филчева съм много недоволна.

# 717
Филчева прелекува канали. Лично аз останах доволна.

# 718
  • Бургас
Д-р Стефанов също работи много добре, изпипва си нещата. Минус е,че е доста скъпо и се чака в повечето случаи.

# 719
От изброените и аз съм за д-р Стефанов, може да е скъпо, но поне е качествено.

Общи условия

Активация на акаунт