Зъболекари в Бургас - тема № 2

• 178 686
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Някъде по назад в коментарите , четох за д-р Ганчев, как го хвалят, че не можел да се справи с лечение на зъб и изпратил човека на друг специалист, бил си преценял възможностите.
Е, с мен се случи същото - запазвам си час за кариес, ама снимка искал ( няма в кабинета рентген ) запазвам нов час за след 2 седмици, времето си минава
ООО, то било пулпит( дано го пиша правилно) вече , за кореново лечение, аз нямам микроскоп, айде чао
Ами извинете, но това не е професионално!
Значи ще правим само малки кариесчета и естетика като пластичен хирург, ама с проблеми не се занимаваме
Аз нямам живи зъби в устата си от 5 годишна ходя по зъболекари, сега съм почти на 50, дали са ми правили всички зъби с микроскоп
Айде стига! Наядоха се тези зъболекари и само ни разиграват и дерат кожи.
Честно казано ядосана съм и не приемам такова отношение, не бих го препоръчала на никой
Изгуби ми времето , защото се сещате,  че за нов час отново ще чакам половин месец за друг зъболекар.

# 556
За мен лекарят е постъпил професионално.
От такъв работещ без снимка преди години, вече нямам два зъба.
Даже и след лечение е хубаво да се направи снимка, за да се видят каналите дали са запълнени, а не след време пак да се лекува същия зъб.

# 557
  • Бургас
За мен лекарят е постъпил професионално.
От такъв работещ без снимка преди години, вече нямам два зъба.
Даже и след лечение е хубаво да се направи снимка, за да се видят каналите дали са запълнени, а не след време пак да се лекува същия зъб.
Не казвам да работи без снимка, а като му занесох снимка да  започне да го работи, и  точно така се прави като нямаш микроскоп - работиш, правиш снимка как са запълнени каналите и т.н
Да не говорим, че и при първия преглед отидох при него с няколко снимки и цяла история на снимки от Медикс , последните от които от есента
Изгуби ми времето, това е моето усещане
А и да не съм права, поне да кажа, че този зъболекар не може да се търси за кореново лечение , ако на някой му се налага

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 13:27 от ANNA GERO

# 558
След няколко годишно прелекуване на всички зъби, които бяха със запълнени канали без микроскоп и множество грануломи, вече не посещавам зъболекар за кореново лечение без микроскоп.

# 559
Здравейте. Искам да попитам знаете ли как стои въпроса с лечение на зъби на разсрочено плащане? Имам много зъби за вадене и после ще трябва да си сложа задължително нови! Моля за клиника в Бургас, където може да се извърши тази услуга с разсроченото плащане. Благодаря Ви, бъдете здрави!

# 560
Искам да похваля д-р Женя Илиева в Славейков , 190 блок. Страхотна ,мила ,внимателна и винаги пита какво усещаш.

# 561
  • Бургас и предградието
Добра реклама Simple Smile лошо няма.На мен обаче мили и добри не ми трябват .Трябват ми опитни професионалисти които като направят нещо да бъде дълготрайно и без последствия.

# 562
Някъде по назад в коментарите , четох за д-р Ганчев, как го хвалят, че не можел да се справи с лечение на зъб и изпратил човека на друг специалист, бил си преценял възможностите.
Е, с мен се случи същото - запазвам си час за кариес, ама снимка искал ( няма в кабинета рентген ) запазвам нов час за след 2 седмици, времето си минава
ООО, то било пулпит( дано го пиша правилно) вече , за кореново лечение, аз нямам микроскоп, айде чао
Ами извинете, но това не е професионално!
Значи ще правим само малки кариесчета и естетика като пластичен хирург, ама с проблеми не се занимаваме
Аз нямам живи зъби в устата си от 5 годишна ходя по зъболекари, сега съм почти на 50, дали са ми правили всички зъби с микроскоп
Айде стига! Наядоха се тези зъболекари и само ни разиграват и дерат кожи.
Честно казано ядосана съм и не приемам такова отношение, не бих го препоръчала на никой
Изгуби ми времето , защото се сещате,  че за нов час отново ще чакам половин месец за друг зъболекар.

Без да искам да Ви обидя или да вземам страна, според мен подхождате много тенденциозно и преднамерено.

Аз лично много съм си патила от прекалено самоуверени зъболекари, които правят неща, които не могат или не разбират.

Според мен също е коректно и професионално, когато някой лекар прецени и ни насочи към специалист със съответната апаратура. В крайна сметка затова отиваме и търсим помощ, човек трябва да се довери. Мисля че, доктора е постъпил правилно.

Както личния лекар не лекува всичко и препраща, така трябва да бъде и при стоматолозите. Да, "загубила" сте малко време, но сте получили информация и препоръка за лечение. По-добре ли е някой да направи нещо, на всяка цена, защото го искате вие и не ви се чака , а не му е специалност?Rolling Eyes

И по тази тема аз също си търся специалист по коренови лечения в Бургас или района с микроскоп за сложен пулпит. По възможност препоръчайте ми в Славейков и да работи след 17:00ч Blush

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 21:05 от Softspot881

# 563
  • Бургас
Аз също не бих се натискала някой зъболекар да ми работи по зъб при положение, че е отказал да го свърши. То като е насила не се знае какви ще ги свърши и дали няма да си остави ръцете. По отношение на микроскопа, да, и на мен са ми правили навремето без, но в последствие след години са ги оправяли, защото се е оказвало, че не са направени добре.

# 564
Здравейте, някой има ли мнение за д-р Карауланов и жена му, клиниката им се казва NEKA DENT. Имам много проблемни зъби, но от страх не ходя, а вече имам зъб, който ме боли и просто спешно трябва да посетя зъболекар. Та, ако може да ми препоръчате добри, внимателни и търпеливи зъболекари,  ще съм много благодарна, тъй като за първи път ще ходя на зъболекар в града и съм много объркана  при кого да отида. Благодаря.

# 565
При Карауланов няма вариант да ви приемат спешно. Ще ви даде час за след месец в най-добрия случай.
То и при другите по-известни е така, ще бъде цяло чудо ако някой от по-старите и опитни зъболекари ви приеме от днес за утре.
Щом сте с болки, обаждайте се по клиниките и вижте кой ще ви даде най-ранен час.

# 566
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли мнение за д-р Карауланов и жена му, клиниката им се казва NEKA DENT. Имам много проблемни зъби, но от страх не ходя, а вече имам зъб, който ме боли и просто спешно трябва да посетя зъболекар. Та, ако може да ми препоръчате добри, внимателни и търпеливи зъболекари,  ще съм много благодарна, тъй като за първи път ще ходя на зъболекар в града и съм много объркана  при кого да отида. Благодаря.

Не съм ги посещавала лично, но няколко близки приятели се лекуват при тях, доволни са. Цените им винаги са били  високи и часовете вървят доста напред.

# 567

Много съм недоволна от него. Подход нулев

# 568
Аз съм от доволните от работата на Карауланов. Не търся подход, а качество. Преди него ходех при Поплавски, топ зъболекар, за съжаление замина в чужбина с жена си. Не ми прави впечатление цените да са по-високи, но наистина се чака месец за час.

# 569
И по тази тема аз също си търся специалист по коренови лечения в Бургас или района с микроскоп за сложен пулпит. По възможност препоръчайте ми в Славейков и да работи след 17:00ч Blush
[/quote]
За кореново лечение под микроскоп бих препоръчала Караджов в Зорница 58.Часовете вървят напред, но хигиена и работа е на ниво. Лекува ми зъб с гранулом под корените.Преди 9г,а мъжа ми ходи по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт