В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 202

• 36 730
  • 730
  •   1
Отговори
# 120

Сладур мамин ,беее, какво да го правиш , освен да го обичаш  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

ваййй, бАнбон  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Драстииииии

Ей тука  Crazy Crazy ... агънцето...

... ммм

аз защо мислих, че питах дали има сестра Laughing Laughing Laughing

Пита, пита  Peace ама отговор така и не получи

е като не знаеш, как да получа  love001   Joy Joy Joy Joy

но да, тази Марал ще да й е сестра  Peace Peace

Crazy Crazy

Hug Hug Hug Hug Hug

# 121
Привет  wavey

# 122

Лейля и Ирем заминават сега Party Party Party Party

доволен е  Joy Joy Joy Joy Joy

Венииии,    Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 123

Laughing Laughing Laughing Peace
Сигурно обикаля по роднини Лейля. Казахме ли си, че има сестра Марал? Беше отговорила на лайк в И на приятелка за анталската гала снимка на сестра си...

Heart Eyes Heart Eyes

аз защо мислих, че питах дали има сестра  Laughing Laughing Laughing

да обикаля друг път, сега да показва "непознати места" на Съвършенството  Blush Blush Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И Слънчо има леля у Алманията ,  хем наблизо до Щутгарт   Grinning   Може и на тази премиера да има  подкрепа от родата на аннето Peace

Вени,  Hug Hug Hug Hug

# 124

Laughing Laughing Laughing Peace
Сигурно обикаля по роднини Лейля. Казахме ли си, че има сестра Марал? Беше отговорила на лайк в И на приятелка за анталската гала снимка на сестра си...

Heart Eyes Heart Eyes

аз защо мислих, че питах дали има сестра  Laughing Laughing Laughing

да обикаля друг път, сега да показва "непознати места" на Съвършенството  Blush Blush Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И Слънчо има леля у Алманията ,  хем наблизо до Щутгарт  Grinning   Може и на тази премиера да има  подкрепа от родата на аннето Peace

Вени,  Hug Hug Hug Hug

Супер, Дани, значи Чачи обикаля по роднини Grinning Grinning  Горди и щастливи с такова момче... Как няма да са! Hug

Иве, ами аз защо мислиш, че отговарям дали има сестра... Щото питаш, а сега и я одобри...  smile3534 smile3534 smile3534 Я сега кой ще ми каже JoyJoy на кой филм горко плака Баръш?

Всичко е ОК, но си останахме безанкетни тази тема...  Cry

# 125
Супер, Дани, значи Чачи обикаля по роднини Grinning Grinning  Горди и щастливи с такова момче... Как няма да са! Hug

да бе,  Mr. Green hahaha hahaha hahaha  обикаля клубовете с босия  Joy Joy Joy

Иве, ами аз защо мислиш, че отговарям дали има сестра... Щото питаш, а сега и я одобри...  smile3534 smile3534 smile3534 Я сега кой ще ми каже JoyJoy на кой филм горко плака Баръш?

не ви трябва анкета в тая лудница  Joy Joy Joy Joy макар да имам идеи, ама са хоризонтални  Laughing и ще ми се карате  Blush Blush Blush Joy Joy Joy

Party Party Party Party Party Party

https://www.instagram.com/p/_3x8QvsurL/

# 126

да бе,  Mr. Green hahaha hahaha hahaha  обикаля клубовете с босия  Joy Joy Joy

не ви трябва анкета в тая лудница  Joy Joy Joy Joy макар да имам идеи, ама са хоризонтални  Laughing и ще ми се карате  Blush Blush Blush Joy Joy Joy

Party Party Party Party Party Party

https://www.instagram.com/p/_3x8QvsurL/

Това сега защо го постна?  newsm78 Питаш дали някой не му е дръпнал шортите и така да е седнал зад барабаните ли?  JoyJoy Даже не е хоризонтално ами седи... hahahahahahahahaha

да те поохладим малко... JoyJoy

# 127

Това сега защо го постна?  newsm78 Питаш дали някой не му е дръпнал шортите и така да е седнал зад барабаните ли?  JoyJoy Даже не е хоризонтално ами седи... hahahahahahahahaha

Joy Joy Joy Joy Joy   не беее, това ще е от клипа в 5   Peace Peace Peace

# 128

Joy Joy Joy Joy Joy   не беее, това ще е от клипа в 5   Peace Peace Peace

JoyJoyJoy Много е ... ритмичен .. ooooh! Вече нямам думи..., а на тази снимка нямах време да припадна заранта... Та ... Да наваксам...

love001

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 129
Добър ден................ Hug Hug Hug Hug  И аз май скоро не съм го правила....................   Получихме ли подробен разказ на филма от Ренка................ Rolling Eyes  притеснено ми е да не би да съм го пропуснала  Embarassed

# 130

Heart Eyes Heart Eyes Party Party

Бойче,   Heart Eyes  още не  Peace 

# 131
  • близо до брега на морето
Мераба миллет Hug Hug Hug
smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Ма не моа му се нагледам бе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Как искам това списание Whistling

# 132
Добър ден................ Hug Hug Hug Hug  И аз май скоро не съм го правила....................   Получихме ли подробен разказ на филма от Ренка................ Rolling Eyes  притеснено ми е да не би да съм го пропуснала  Embarassed

Притеснено й било  Heart Eyes Hug Hug Hug
питаш ли ме менИ, стана вече трети ден стоя и се срамувам в ъгъла за това, че те подведох с финала

# 133
Те били две подобни снимки Shocked

Тук на първата да не й е леко досадно на Лейлюшка? Ами да каже, одма се цаня за дубльорка за позиране пред фотографи... Ееее, бива ли така?  hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes

Мимка, вземи и за мен...   И аз искаммм  Sunglasses  Wink Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 13:55 от Анонимен

# 134
Те били две подобни снимки Shocked

Тук на първата да не й е леко досадно на Лейлюшка? Ами да каже, одма се цаня за дубльорка за позиране пред фотографи... Ееее, бива ли така?  hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт