На море в Турция - тема 41

• 89 772
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Ще си позволя специално да благодаря на lora за споделеното от нея и останало сякаш някак встрани заради дълго проточилите се кавги и последвалите ги обяснения.

# 511
  • Beyond the Frontiers
При Дорис Виста хил Кушадасъ е на стоп сейл  Shocked.....

Няма нищо странно - те са си изчерпали стаите.

# 512
  • Резерват "Северозапад"
Да... bouquet, Винаги ми доставя огромно удоволствие да чета разказите, а и да гледам снимките Wink на Лора.

# 513
Здравейте Hug
Прави сте, забравихме да благодарим на Лора  bouquetНейният опит с хотелите в Анталия е много ценен.

Доста често в темата се споделят впечатления и преживявания с руски, английски, румънски и т.н. туристи с които сме почивали в турските хотели. По назад в темата се изрази опасение, че ще се увеличи контингента от ирански туристи. Искам да ви споделя мое впечатление.
За първи и последен път почивах с голяма група ирански туристи през 2011 г. в хотел Джанде Фестивал Кушадасъ. Впечатлението ми е изключително негативно. Мъжете използваха за плажуване неопренови костюми...първият ден ги помислих за група водолази. Жените влизаха в басейните облечени от глава до пети. Така и не ползвах басейните...беше ме гнус. За сметка на това вечер се обличаха с къси полички и потничета с презрамки ( примерно), пиеха алкохол, танцуваха...така и не открих смисъла на тази трансформация. Вечер: шумни,предизвикателни, невъзпитани. Докато не се стигна до екшъна, който спретнаха в Харем бара на 3-4 -та вечер от почивката ни. Повярвайте ми, никога не бях виждала на живо такъв бой.Но, поне се уверихме, че охраната владее перфектно бойни изкуства. Та си мисля, дали няма да съжаляваме за руснаците newsm78

# 514
Едва ли, просто е по-скъпо!  Mr. Green
Поне мен до сега това е била причината, която ме е спирала да избера Анталия......не, че Мармарис не ми харесва.

Гледам,гледам и според мен цените м/у Анталия и останалите курорти са изравнени на средния клас хотели.За трима възрастни + 1 дете за края на юни цените са около 2500 лв,без значение за коя част на Турция.Струва ми се,че предните години не беше така newsm78.Сега за 2000 лв. мисля,че доста компромиси трябва да направим ако искаме да почиваме.В Кушадасъ,който се смяташе за евтин курорт сега читав хотел е на цената на Long Beach в Алания

# 515
Благодаря  на Пипинс  и Tatjana за отговорите! А как може да се разбере от къде са основно почиващите в даден хотел?

# 516
Благодаря  на Пипинс  и Tatjana за отговорите! А как може да се разбере от къде са основно почиващите в даден хотел?

Можеш да видиш мнения от предните години, ако там е упоменато. В немските мнения често го споменават. Но това не е гаранция за предстоящия сезон. Можеш да търсиш в кои страни се предлага, но няма как да разбереш кой ТО какъв контигент има.

# 517
 А как може да се разбере от къде са основно почиващите в даден хотел?
[/quote]
То Господ не го знае това ,та камо ли някой друг ..... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Но по принцип има хубави хотели които примерно имат по голям  %  французи , скандинавци , германци и англичани  .. Но това кой да ти го каже...Едната смяна няма нищо общо с другата . В Бодрум на световното като бяхме преди 2 години се изсипаха 3 самолета французи в хотела - само младежи студенти . И като се почна едно "Але , але ,"але ..... отидоха си и дойдоха румънци и скандинавци ...за руснаците не говорим те са винаги по над 200 души в хотел . Но тази година какво ще бъде  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 518
  • ВАРНА
Благодаря ви.Винаги съм на линия с каквото мога да помогна. Пускам ви снимките си от личният си архив, които бях ви обещала от хотел Sherwood Breezes Resort
https://www.facebook.com/ivelina.bratoeva.9/media_set?set=a.9262 … 813386&type=3 и от луна парка Aktur Park  https://www.facebook.com/ivelina.bratoeva.9/media_set?set=a.926860634016122.1073741899.100000765813386&type=3

# 519
Лорче, аз вече ги разгледах снимките-чудесни са.....а би ли споделила цени?

# 520
  • София, България
Отново имам въпрос!  Blush
Колко точно е топло в Анталия края на юни? А водата? Гледах най-различни сайтове и не можах да се ориентирам. Била съм само в пика на сезона - края на юли и август. Обичам да ми е много топло, а едновременно с това ми се иска да тръгнем веднага след сватбата, която ще е края на юни.

# 521
  • Beyond the Frontiers
Отново имам въпрос!  Blush
Колко точно е топло в Анталия края на юни? А водата? Гледах най-различни сайтове и не можах да се ориентирам. Била съм само в пика на сезона - края на юли и август. Обичам да ми е много топло, а едновременно с това ми се иска да тръгнем веднага след сватбата, която ще е края на юни.

Нали разбирате, че точна, гарантирана прогноза няма как да се даде. Със сигурност температурите са по-ниски от края на юли.

# 522
  • ВАРНА
Ами за този хотел през зимният период ми излезе около 1400лв.-хотел,пътя до Истанбул,самолетни билети за тримата,паркинг.

# 523
  • София, България
Отново имам въпрос!  Blush

Нали разбирате, че точна, гарантирана прогноза няма как да се даде. Със сигурност температурите са по-ниски от края на юли.

Разбира се, че разбирам, но едно е да е 25 градуса друго е да е 30-35 Simple Smile Просто попитах за информация от хора, които са били края на юни там, ясно ми е, че няма гаранция.  

# 524
  • Plovdiv
Отново имам въпрос!  Blush

Разбира се, че разбирам, но едно е да е 25 градуса друго е да е 30-35 Simple Smile Просто попитах за информация от хора, които са били края на юни там, ясно ми е, че няма гаранция.  
Тази година края на юни, началото на юли беше от 33 до 42 градуса в Сиде! Водата около 26-29 градуса!

Общи условия

Активация на акаунт