На море в Турция - тема 41

• 89 837
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Мисля тази година да отидем на почивка до Чешме. За съжаление малко ТА предлагат този курорт.Моля, за някаква информация за ТА " Албена Холидейз", които имат някакви оферти.

И аз искам да разбера ползвал ли е услугите някой на ТА Албена Холидейз ???

eto mnenie na patuval s tiah, mozhe bi avtora shte se poznae, izchetoh go s goliamo udovolstvie i mu se naslazhdavah kakvi hora ima. ima i balgari koito ne sa zagubili chuvstvo za humor.

Merhaba!
Iyi günler!
Айде и аз да напиша един пътепис от  SURMELI EFES Кушадасъ.
Пътуване:
От 12 до 19 септември 2015 г. Най-голямото ми притеснение беше пътуването тъй като бяхме 2 семейства и 2 малки деца. Напълно неоснователни притеснения. Фирмата туроператор беше Албена Холидейз. Автобуса Сетра широко м/у седалките, удобен, климатик, без монитори. Тръгнахме от София в 11,30 часа, границата минахме за около 1 час, на ферибота на Лапсеки чакахме около 30 мин, минава се за 20-25 мин. Почивки се правят на всеки 3-3,5 часа. Тоалетните са по 1 лира, така, че не е лошо да имате някакви дребни, 5 лири също става, връщат ресто. Пътищата в Турция са само магистрали и широки двулентови пътища. Тук-там имаше ремонти, но за кратко. Единствено преди Айвалък имаше участък около 20-тина мин. Дето беше зле и с много завои, та си припомнихме БГ пътищата. Очарован съм от водачката Силвия, интересни неща говореше по пътя. В 5,35 саата сабахлем пристигнахме в Сюрмели – 18 часа преход. На връщане още по-хубав автобус с монитори на седалките и пак Силвия. Тръгнахме в 16,15 часа от хотела, на ферибота на Гелиболу /нещо подобно беше името/ се качихме веднага дори изчакахме 10-тина минути да се напълни. Границата минахме пак за около час. Нашите ни проверяваха багажа, че предния рейс гепили много цигари. В София пристигнахме в 8,15  часа – 16 часа преход.
Така и не се разбра какво точно искахте да кажете за ТА Албена Холидейз ..един разводнен разказ за пътуването ви ..който не ни интересува . Въпросът бе конкретен - мнение за ТА Албена холидейз .

# 226
  • София
Странни оферти са пуснали Емералд - отиване с автобус, заминаване от София и връщане със самолет - до Варна. Thinking Че защо ми е да се връщам до Варна, като оттам ще ми трябва пак автобус, още 6-7 часа път и още пари. Кой ги измисля тия дивотии?!!!

# 227
  • Русе
Paperina, valerko е пътувал с Албена Холидейз и в горния пост е неговия разказ. Ако се включи по някое време, може би ще даде отзив за агенцията. По спомен от коментарите му - беше доволен Peace

peterky2002, Палм Уингс Кушадасъ е със 7 басейна, а не с 5, но 4 от тях не са за всеобщо ползване, а само за тези, които са с резервация за стаи "swim up". Само първата година можеха да се ползват от всички почиващи в хотела. Peace

# 228
въпрос към за тези които са следили офертите опреди нова година, не беше ли по малък депозит който се изискваше за офертите със самолет, май беше по 20-25%, а сега срещам в агенции споменавани тук по 30-35%, на какво се дължи това.

От тези, които аз гледах преди НГ пак си бяха с 35 % депозит.

# 229
въпрос към за тези които са следили офертите опреди нова година, не беше ли по малък депозит който се изискваше за офертите със самолет, май беше по 20-25%, а сега срещам в агенции споменавани тук по 30-35%, на какво се дължи това.

От тези, които аз гледах преди НГ пак си бяха с 35 % депозит.
Ние резервирахме на 25 % капаро (с автобус), но през ноември. Затова и въобще не съжалявам за ранната ни резервация, тъй като през декември капарото бе вдигнато на 35 %...

# 230
На сайта на Емералд пише35% депозит и доплащане 20 дни преди отпътуване. За сравнение с миналата година 30% и 14 дни преди заминаване.
В договора обаче депозита е посочен на  30%. Не ми се занимаваше да им звъня вчера пак и направо им преведох 35%.

# 231
Paperina, valerko е пътувал с Албена Холидейз и в горния пост е неговия разказ. Ако се включи по някое време, може би ще даде отзив за агенцията. По спомен от коментарите му - беше доволен Peace

peterky2002, Палм Уингс Кушадасъ е със 7 басейна, а не с 5, но 4 от тях не са за всеобщо ползване, а само за тези, които са с резервация за стаи "swim up". Само първата година можеха да се ползват от всички почиващи в хотела. Peace

viki_1974, заради факта, който сте отбелязала и някои други невярни детайли, зададох въпрос на peterky2002 дали е почивал в хотела. Не ми отговори, но то е ясно, че не е!
Интересни  са ми потребители, които дават "компетентни" оценки за хотели в които не са стъпвали.

# 232
Цоп и аз при вас!
Планираме тази година да почиваме в Турция. Имаме 2 лета в Гърция и сме очаровани от всичко, но искаме да опитаме и пословичното турско гостоприемство на АИ.
Да ме насочите към нещо около 2000-2500 лв със самолет за 2 възрастни, дете на почти 4г и дете на година и 3 месеца към онзи момент. Държим на безупречна хигиена, разнообразна храна и хубав плаж. Иска ми се да е близо до летището заради децата. Планираме почивката за втората половина на септември.

# 233
  • София
Мисля тази година да отидем на почивка до Чешме. За съжаление малко ТА предлагат този курорт.Моля, за някаква информация за ТА " Албена Холидейз", които имат някакви оферти.

И аз искам да разбера ползвал ли е услугите някой на ТА Албена Холидейз ???

eto mnenie na patuval s tiah, mozhe bi avtora shte se poznae, izchetoh go s goliamo udovolstvie i mu se naslazhdavah kakvi hora ima. ima i balgari koito ne sa zagubili chuvstvo za humor.

Merhaba!
Iyi günler!
Айде и аз да напиша един пътепис от  SURMELI EFES Кушадасъ.
Пътуване:
От 12 до 19 септември 2015 г. Най-голямото ми притеснение беше пътуването тъй като бяхме 2 семейства и 2 малки деца. Напълно неоснователни притеснения. Фирмата туроператор беше Албена Холидейз. Автобуса Сетра широко м/у седалките, удобен, климатик, без монитори. Тръгнахме от София в 11,30 часа, границата минахме за около 1 час, на ферибота на Лапсеки чакахме около 30 мин, минава се за 20-25 мин. Почивки се правят на всеки 3-3,5 часа. Тоалетните са по 1 лира, така, че не е лошо да имате някакви дребни, 5 лири също става, връщат ресто. Пътищата в Турция са само магистрали и широки двулентови пътища. Тук-там имаше ремонти, но за кратко. Единствено преди Айвалък имаше участък около 20-тина мин. Дето беше зле и с много завои, та си припомнихме БГ пътищата. Очарован съм от водачката Силвия, интересни неща говореше по пътя. В 5,35 саата сабахлем пристигнахме в Сюрмели – 18 часа преход. На връщане още по-хубав автобус с монитори на седалките и пак Силвия. Тръгнахме в 16,15 часа от хотела, на ферибота на Гелиболу /нещо подобно беше името/ се качихме веднага дори изчакахме 10-тина минути да се напълни. Границата минахме пак за около час. Нашите ни проверяваха багажа, че предния рейс гепили много цигари. В София пристигнахме в 8,15  часа – 16 часа преход.
Така и не се разбра какво точно искахте да кажете за ТА Албена Холидейз ..един разводнен разказ за пътуването ви ..който не ни интересува . Въпросът бе конкретен - мнение за ТА Албена холидейз .

Еми като прочетеш целия разказ от първа страница ще разбереш....това е частично копирано. Гледам, че ме цитирате за Албена Холидейз, писал съм за нея и в белия списак на тур агенциите. Намерете и прочетете, че ме е налегнал мързел. Само дето обърках посрещащата агенция, не е Тез Тур, но това няма връзка с Албена Холидейз, просто моя грешка. Вкратце, изключително доволен съм от Албена Холидейз от миналата година до Сюрмели. Тази съм в Батихан пак през Албена...човек не ходи втори път в една и съща агенция, ако не е доволен нали? Миналата година заради арогантно отношение от Ориент 99 /пак съм писал тука/ се насочих към Албена Холидейз и определено не съм сбъркал, въпреки, че ми беше лееееко по-скъпо. Предполагам, че ви вълнуват рейсовете....еми не са като космически кораби, но са страшно удобни, широки м/у седалките, на връщане имахме нов рейс с монитори на седалките, пак широки и добри шофьори. На фона на ниските цени които държи Албена и коректното отношение към клиента, а вярвайте ми съм доста досаден клиент, мисля, че няма какво повече да се допълни. Ако някой има питане насреща съм.

# 234
Здравейте,
Колебая се между три хотела на този етап
Crystal Admiral
Palm Wings Didim
Granada Luxury
Може да добавите още някой за до 2500 лв. за двама възрастни с деца на 14 и 9 години.

# 235
  • Варна
В Палм Уингс Кушадасъ бяхме от 2 до 9 октомври , пътувахме от Варна с автобус на ДОРИС и почивка купена през РСП Травъл.Броя басейни няма значене защото големия басейн за общо ползване е един.Другите са един бебешки с детски пързалки и един с големите пързалки.Останалите колкото и да са , са оградени за стаите на 1 етаж , нещо като частни.Който го интересуват подробности да ме пита на лични , да не спорим тук за глупости.

# 236
  • До морето
Здравейте, пак почвам да гледам оферти за Анталия. Миналата година ни се размина, но тази ако не ни мине котка път- там сме!

Засега гледам Гранада Луксори http://www.emeraldbg.com/hotel/62292/2/307/61525/178974/GRANADA- … ESORT-&-SPA-5*.html за края на май - началото на юни. С 2 деца сме на 3г. и на 6м. Сега с промоцията на Емералд излиза към 2500 лв., което идеално ме устройва. КОментарите в Трипадвайзър са прекрасни, но ако се сещате за някой по- хубав съм отворена за предложения  Wink

ПП. Гледам, че цените на Алфатур са без включени летищни такси и така разликата с Емералд става доооста сериозна  newsm78

# 237
 Благодаря ти Valerko за инфото за ТА Албена Холидей .

# 238
Четох, че в Мармарис и Кошадасъ има възможност за плуване с делфини. Къде другаде предлагат тази атракция? Ако са само на тези 2 места, ще се ориентираме нататък.

# 239
Има ли някой с пресни впечатления от Club Marmaris Palace ? Изчетох написаните коментари на 1 стр. но са доста стари, ако някой е бил там лято 2015 моля, да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт