Августовски бебета 2016 Тема №2

• 33 108
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте,
Записвам се и в новата тема. По празниците бяхме при роднини и нямах възможност да чета коментарите във форума, но от това, което успях , разбрах, че не съм единствената, която да й се гади от месо. Бях на първи преглед и се оказа,че съм в 6 г.с., сега след НГ ще ходя и за сърце, Надявам се всичко да бъде наред, Първа бременност ми е и се притесняваме, затова се замисляме за курсовете за родители. Предстои ни и сватба , но единствено за бебето мисля.
Пожелавам Ви успех и лека бременност. До скоро Simple Smile

# 91
  • София
Като спомена курсове...
В 'Лабиринт' правят безплатно училище за бременни, ходих предния път и ми беше супер полезно. Не е нужно да се ходи на всичко, а те и без това ги въртят в кръг и някои лекции могат да се посетят повече пъти. 

# 92
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз трябва да си призная, че с това дете, освен ако не се окаже момче, съм си набелязала само не-толкова-нужни глезотийки  Whistling

За раждането - предишните пъти бях нормално и сега се надявам да е така.Водното раждане, както е форматирано в бг нещо не ме блазни....

# 93
  • София
Здравейте,
Моя приятелка , ми препоръча да си следя бремеността в Майчин дом-София. Все още се замислям при кого да се запиша за ЖК.  За МЦ Фемина , прочетох много добри коментари, но те не са по ЗК. Вие ориентирали ли сте се къде.

# 94
Kiki_Miki, по принцип операциите на яйчник не са предпоставка за секцио, на матка, като при мен е вече друга работа, би трябвало да нямаш проблем за нормално
plamsk, честито тупкащо сърчице  Hug

# 95
Здравейте и от мен. Следя темичката от известно време, но все още не се осмелявах да се запиша. Да се представя накратко: Бременна съм с третото си дете, каката и баткото са на 8 и на 5 години. Направо още не мога да повярвам на това, което ми се случва. Бременността е желана, но някак като че ли не ни се вярваше, че ще се случи. Възрастта ми е лекинко напреднала - на 40 съм и това е основното ми притеснение. Иначе всички вкъщи са много щастливи от новината.
Относно въпроса за ЖК, аз ще се следя при д-р Китанова от Шейново. Тя преглежда по Здравна каса в частния си кабинет. Това е лекарката, която изроди двете ми деца и на която имам пълно доверие.
На всички пожелавам лека бременност и здрави бебчета на финала.

# 96
mariana_75 , добре дошла, лека и безпроблемна бременност  Hug

# 97
Здравейте и от мен! Честита ни нова тема. И аз отново получих кафяво зацапване пия си хапчетата и след днес ще почивам. След като правим секс с мъж ми след ден го забелязвам това зацапване иначе нямам. Корема ми е все едно съм глътнала футболна топка-ужас.  

# 98
  • София
Здравейте и от мен. Следя ви отдавна, но все ме беше страх да се запиша, тъй като бременността ми се води рискова. На 28-ми видяхме и чухме сърчицето. Иначе, терминът, по сметки, ми е за 10-ти август. Това ми е втора бременност, имам син на 3.5 години. Ще ми е приятно да бременеем заедно  Hug

# 99
Добре дошли на всички вече сме доста bouquet
Тази нощ успях да поспа 4 часа ,но сега и двете сме с кашлица дано се оправим ,че да отидем утре при семейството да празнуваме.Чудя да казвам или да изчакам ,но май е пп добре по нататък ,че не искам да ми натякват за децата ,че и двете ще са малки и как ще се оправя...при вас как е ,тия които са с малки деца?
При мен явно е от хормоните ,че не се вълнувам за бременноста ,тоест съм по спокойна,някак не се радвах много а малко и нещо ме спираше,обаче на последък от на колко дни мисля само за това какво ще е с 2,пазя си корема,че все ляга отгоре ми и най вече напомням на мм ,че съм бременна.

# 100
~Перличка~ ех, че хубава изненада.Ще си имаме и близнаци в темичката.Много ти се зарадвах.
plkams, честито сърчице.
На новодошлите мами, добре дошли и леко бременеене.
На всички желая весело посрещане на Новата година и нека тя да ни донесе най-прекрасните и мечтани бебчета Simple Smile

# 101
~Перличка~ ех, че хубава изненада.Ще си имаме и близнаци в темичката.Много ти се зарадвах.
plkams, честито сърчице.
На новодошлите мами, добре дошли и леко бременеене.
На всички желая весело посрещане на Новата година и нека тя да ни донесе най-прекрасните и мечтани бебчета Simple Smile
Не само Перличка е с близнаци  Grinning

# 102
момичета, колко сте изписали за 2 дни Simple Smile Добре дошли на новодошлите.

Перличка, страхотна новина  Grinning  

mariana_75 , какво й има на възрастта ти? Аз съм на 35 години, първа бременност.

Деси, имаш ли представа кой прави секцио в ТК? Аз още размишлявам къде ще се запиша живот и здраве, но тъй като съм задължително секцио, е важно за избора ми.

Аз както си бях безсимптомна, така от 2 дни имам гадене, което само храната оправя  newsm78 Другата седмица сме на преглед за сърце.

На всички весело посрещане на Нова Година, нека сме здрави, щастливи и късметлийки; да ни се сбъдне една мечта (при Перличка- две)  Laughing

# 103
Добро утро! Simple Smile
При мен засега няма сутрешно гадене, но има сутрешен глад Mr. Green Като стана и направо тичам към хладилника и шкафовете, опустошавам бая храна Confused, после ми става гузно и се чувствам като прасенце. Blush Интересното е, че само сутрин ям така, след това вече си ям нормално, което май е добре, но...

Деси, да, аз също не съм чувала, но аз нямам и много познати с близнаци. Не само на лекарите не им се рискува, аз също не бих рискувала честно казано. Но може би, за да го твърдя това със сигурност доста трябва да се образовам по темата...

Ая, бързо оздравяване и на двете ви! А що се отнася до съобщаването на новината - ние ще изчакаме и ще съобщим след като чуем сърчицата Praynig, дай Боже всичко да е наред! И моите родители, и родителите на мъжа ми са прекрасни хора и съм сигурна, че реакцията им ще е адекватна, не се притеснявам да им кажа, още повече, че и майка ми, и свекърва ми много са ми помагали със София, помагат ми и сега, ще ми помагат и занапред надявам се! Simple Smile Иначе мисля, че е нормална реакция от рода на: "Ама как, ама те са с малка разлика, как ще се справяш" и т.н., но не го казват с лошо. Тук всички са свикнали на едни стандартни норми, и когато видят нещо по-различно и се ошашкват Crazy Макар че напоследък съм забелязала, че все повече стават хората, които отглеждат деца с разлика 1,5 - 2 г. Peace

# 104
Здравейте на всички !
mariana_75,не си сама и аз днес ставам на 39  bouquet и аз се притеснявам,но в днешно време като гледам няма проблем за възрастта

Общи условия

Активация на акаунт