♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 28

• 60 655
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Не мога да се нагледам на суратя на ненагледна Елифчи...какво ще е като се разбере и за нероден Текин
http://m.vk.com/video-95375723_171744089?list=d99fb565218a08aaa4 … ll-95375723_74838

Фрага с руски суб

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 19:38 от Slawena

# 16
Елиф е патологична лъжкиня и енергиен вампир в едно. Докато Айшегюл е щастлива, вампира не може да не се гърчи в разни гримаси. Нещастна ли е Айш, тя просто сияе от злоба,храни се с нещастието около себе си.
Справя се добре в ролята щом хората пишат, че е ужасен човек в личния профил на Еда Simple Smile

# 17
  • София
Не мога да й се нагледам на Елиф, както съм писала и в коментара под видеото - много й отива тази физиономия, дано все толкова "щастлива" да я виждам вече Simple Smile

http://vbox7.com/play:8af5a1d32c
с бг.суб.

# 18
# 19
Здравейте и от мен!
Запис да следя темичката.
Нежи Hug bouquet
И за всички останали  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug страхотни сте.
По фрагмана изглежда следващия епизод да е по обещаващ от изминалия и Елфа остана с пръст в уста, пада и се.

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 20:48 от bobolina_nina

# 20
Хай, дружки!  Hug Hug Hug Неж  Hug bouquet за темата!
Благодаря ви за всичко споделено! Ауу, много ми харесаха мутрата на Зъбла и физиономията на Мурат  Mr. Green И той, също като Елфата не може да разбере, че на сърцето не се заповядва кого да обича ...
Неж  Hug на Бурак със сигурност са му оформяни веждите  newsm78 Като на жена са му хубави, бе ...
И ... да видим кой е най-стилен и елегантен от турските мъже  newsm78 Има за всеки ...

Йес! Heart Eyes

# 21
Куинче Hug  Веждите на Бурак са изпипани - не споря  Peace  Аз като се сетя преди години с какви е бил  ooooh!  Сега са му направо идеални  Laughing  В сравнение пък с тези на Неслихан, са дори и по-добре оформени  Mr. Green

Да му е честито на Киво първото място! И на Баръшко - второто!  bouquet

Обаче да ми класират Бубето на 10 място  Shocked  Срамота  Naughty  Кой им прави класациите, се чудя  ooooh!  
Ще класират те Таркан, Серкан и Керем преди Бурак  ooooh!  Нищо не разбират от класации  Naughty  Било за рейтинг, стил или сексапил. Нищо!  Crossing Arms

И още няма фрагман на Любовта Crossing Arms

# 22
Неж  Hug и аз не съм съгласна за Бурак  Naughty според мен той трябва да е на второто място, ама кой ме пита ? Бурак, особено  в костюм е много по-стилен и красив от Баръшко, да ме прощават фенките му  Laughing
Тия ще ни държат в напрежение за Ашка #2gunfire дано поне Статус да има в събота  Praynig

# 23
  • По света и в нас.
Не мога да й се нагледам на Елиф, както съм писала и в коментара под видеото - много й отива тази физиономия, дано все толкова "щастлива" да я виждам вече Simple Smile

http://vbox7.com/play:8af5a1d32c
с бг.суб.
loveuuu loveuuu Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 24
# 25
Историята на една бременост....епизод пореден
Скрит текст:

Елиф:

- Докторе, какъв е пола на бебето?
- Син, Елиф ханъм!
- Не питам за цвета му бе, аптал... Питам за пола?
- !?!?!?

-Елиф, ти наистна ли не знеш от кого е това бебе?
- Джан, не зная! Може да ме упрекват в лекомислие, но не и в любопитство.

- Това е върхът на нахалството! Аз ти казвам, че ще имам бебе, а ти ме питаш от кого е!
- Извинявай, мислех че знаеш...

Темпи
Скрит текст:
, поздрав за теб Hug д не се ядосваш на шефа Wink

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 22:09 от Slawena

# 26
Момичета, излезе втория  фрагман на" Любов под наем" http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/sayfa/1/kir … -bolum-2-fragmani   Party Heart Eyes

Чок съджак фрагман .  Party

Йомер - Влюбихме се един в друг
Дефне - Любов - хубаво нещо
Глас /не го разпознавам/ - Великолепна
Нера - Великолепно ли? Ай,Дефне ,Дефне ...  Ай , не ми казвай Из ... 1000 пъти Дефне ...........
как стана , къде стана?  в чий дом ? Нера - .................
Дефне - влюбих се, обичам.  Heart Eyes
Нера - .....................................

Ако имам грешки поправяйте

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 10:38 от лава

# 27
Любовния фраг е мноого готин, но кака Нера пак се е развихрила Crazy

# 28
Лаве bouquet

Много хубав и този фраг  Heart Eyes А защо Дефне отиде в дома на Йомер?  Rolling Eyes  И пак ще играят голф  Whistling И ще рисуват  Flutter Ох, да се взимат Дефне и Йомер  Crazy

Много съм доволна от трите фрагмана  Party

# 29
Като лоша болест е тая Нером ужас, ма може ли да има такава лепка та даже и на хартия и екран да е #Crazy Останалото ми хареса айде дано си заслужава чакането 14 дни Shocked Лаве мерси за фрагманчето Simple Smile и превода. Нежи нека играят нека, топки да се търкалят, пък може и съджак да му стане, та и баклава да има.....

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 23:55 от bobolina_nina

Общи условия

Активация на акаунт