♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 28

• 60 653
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Враца
Момичета, благодаря ви за преводите  bouquet bouquet

# 721
# 722
# 723
Хареса ми серията  Heart Eyes  Отсъстваше Хандан и това повлия добре на епизода  Mr. Green

Имаше от всичко - емоции, смях, трогателна музика  Heart Eyes

Не ми хареса, че Джан 100 часа държи писмото, бавно-бавно поглежда майка си и хоп - финал  ooooh!  Така ли се чете писмо?  ooooh!  Ако сериалът свърши скоро, то другата събота Джан ще прочете писмото, но ако и утре рейтингът е по-добър от преди, може да решат да продължат със снимките и тогава през крив макарон ще се разбере за фалшивата бременност на Елиф  ooooh!

Стана ми мъчно за Мурат, зарадвах се да видя отново двойката Джан-Айш  Heart Eyes  макар и при такива обстоятелства  Whistling  Обичат си се двамата, ама си патят заради тъпите постъпки на Дървото  Crossing Arms

Елиф и Медиха не ги понасям  Naughty 

И естествено - няма фрагман  ooooh!  Скръндзи  Naughty

Като нямаме трей, ще караме на снимки  Mr. Green

ПП: Момичета, аз не съм превеждала  Peace  Пиша това, което си преведа от няколкото думи, които знам Blush
Лавето превежда, за което съм й много благодарна!  bouquet  Аз съм просто по фантазия  Crazy

# 724
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=456AT4xuRzk

Твит от Берка Октая : Черный снег повсюду, целую всей съемочной группе глаза. Вы каждую неделю даете нам сил, всем зрителям бесконечное спасибо #idk

Еда е в Амстердам.

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 00:18 от vania_e

# 725
  • София
Как хубаво Джан каза на Айшегюл: "Каквото и да става в живота ни, аз до смъртта си ще обичам само теб." Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И още едно:
"От теб такава красива майка ще стане... Най-голямото от децата, момчето, ще се казва Исо. Другите две ще бъдат момичета - Исо ще им е батко. Момичетата на теб ще приличат. Красиви като теб. Очите, устните, косите... Точно като фея." Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И още - не мога да се спра: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
"Ще тичам към вкъщи, за да видя децата и теб. С всеки изминал ден те обичам все повече. С всеки изминал ден все повече се влюбвам в теб. Влюбвам се, влюбвам се..."

Айшегюл: "Аз в живота си в никого не мога да се влюбя така, както в теб. Както теб обичам, няма да мога да обичам. Както теб гледам, няма да мога да гледам. Ти не ме остави - аз теб няма да те оставя..." Blush Blush Blush

Страхотен Берк Октай - това беше неговата серия! Flutter Heart Eyes

# 726
Колко от вас познаха брокера..  hahaha hahaha hahaha

# 727
Скрит текст:
Как хубаво Джан каза на Айшегюл: "Каквото и да става в живота ни, аз до смъртта си ще обичам само теб." Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И още едно:
"От теб такава красива майка ще стане... Най-голямото от децата, момчето, ще се казва Исо. Другите две ще бъдат момичета - Исо ще им е батко. Момичетата на теб ще приличат. Красиви като теб. Очите, устните, косите... Точно като фея." Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

"Ще тичам към вкъщи, за да видя децата и теб. С всеки изминал ден те обичам все повече. С всеки изминал ден все повече се влюбвам в теб. Влюбвам се, влюбвам се..."

Айшегюл: "Аз в живота си в никого не мога да се влюбя така, както в теб. Както теб обичам, няма да мога да обичам. Както теб гледам, няма да мога да гледам. Ти не ме остави - аз теб няма да те оставя..." Blush Blush Blush
Страхотен Берк Октай - това беше неговата серия! Flutter Heart Eyes
Етървичке Hug Много благодаря и на теб за тези преводи!  bouquet
Наистина имаше много чувства в тази серия и страхотна игра на Берк  Peace

Колко от вас познаха брокера..  hahaha hahaha hahaha

Кандидат-женихът на Гуду?  Thinking

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 07:47 от неЖност

# 728
Бурак и Хилял

Рожденникът Мерт ( актьорът, който играе дизайнер в "Пасионис" )

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 08:37 от неЖност

# 729
Добро утро !  Hug

На мен ми прилича на шефа на Дефне .......  newsm78

Тинче Hug Heart Eyes  благодаря ти за преводите  bouquet  
И един  клип . Съботата на Синан  Simple Smile http://vk.com/baris_arduc?z=video251395993_171608385%2F2cce5163f747535697  

Редактирам се за да сложа рейтинга на епизода на Статуса  - Total - 6,68
                                                                                              AB - 4,33
                                                                                     20+ABC1 -  5,00

Източник - http://www.ranini.tv/reyting/2016-01-09

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 18:09 от лава

# 730
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug
Знаех си аз, че не трябва да заглеждам и половин серия даже  Crossing Arms Сега не знам какво ще правя с още един сериал  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
И още едно:

Страхотен Берк Октай - това беше неговата серия! Flutter Heart Eyes[/i][/center]

Ох, че хубаво го е казал  ooooh! ooooh!  Ама защо трябва да се случи това, за да й го каже  ooooh! ( doh забравих - сценаристи, бройки серии и т.н.)
Това момче - Берк - много ми хареса  Heart Eyes 
Другия - Памир  Thinking  не много   Sad Wink

# 731
Здравейте!!!  Hug Hug Hug
Знаех си аз, че не трябва да заглеждам и половин серия даже  Crossing Arms Сега не знам какво ще правя с още един сериал  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
И още едно:

Страхотен Берк Октай - това беше неговата серия! Flutter Heart Eyes[/i][/center]

Ох, че хубаво го е казал  ooooh! ooooh!  Ама защо трябва да се случи това, за да й го каже  ooooh! ( doh забравих - сценаристи, бройки серии и т.н.)
Това момче - Берк - много ми хареса  Heart Eyes 
Другия - Памир  Thinking  не много   Sad Wink

почвай от първа серия, ще си умреш от смях Laughing
е ако имаш време де Peace Wink

Берк е страхотен в тая комедийна роля!!

Хубав ден на всички bouquet

# 732
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Този не е ли където играе Алп.Аз на него го правя.
Не ми прилича на дизайнера.

# 733
  • Враца

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 11:53 от mama_an_ji

# 734
Скрит текст:
Колко от вас познаха брокера..  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Браво  smile3501

Мерт наистина играе Алп, не Къванч...  Mr. Green Mr. Green

От сутринта от кака ви Мерве  Crazy Crazy

Серен

А с тази химикалка какво стана... Йомер я остави в "Шери" и до там.. кой я взе, какво стана...  Thinking Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт