Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 218
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
  • София
WaltherP99 - Много забавна история  Laughing Hands Thumbsup
Страстта и ревността при гейовете е пословична, така че добре си се разминал  Mr. Green Макар че не се съмнявам, при евентуален сблъсък, тази сестрица едва ли би имала шанс  Simple Smile

Между другото, благодаря ти за настойчивите препоръки за Bentley for Men Intense - взех го най-сетне - наистина е страхотен, точно мой тип, а като трайност и шлейф също се представя отлично при мен.

# 331
Минавам да се похваля с една много сполучлива размяна - при мен дойде Карлейдоскоп на Карл Лагерфелд. Чудесна ненатрапчива комбинация между Париж на Баленсиага и Ирисовата Прада!
И аз много го харесах, когато се сдобих с него миналата година. В последствие установих, че практически не посягам към него и преди Коледа замина към новата си собственичка нейде из Бавария. Наистина много хубав парфюм,  да си го носиш с удоволствие Simple Smile
Аз днес съм с Alien edP - имам едно бебе-бутилче, което получих към друга покупка. За мое учудване, за разлика от предишните ми опити да го поднося, този път страшно ми харесва.

# 332
Здравейте парфюмни фей, а за roberto-cavalli-nero-assoluto, нещо да кажете? Чудя се дали да си го поръчам.

Ако харесваш дървесни, сладки аромати навяващи асициации с дъвка, поръЧвай. Нямаш ли възможност да го пробваш?
Идеален е в снега, а и в друго време го харесвам.

Йоан Вадимир, пиши, пиши.  Hug

# 333
Здравейте парфюмни фей, а за roberto-cavalli-nero-assoluto, нещо да кажете? Чудя се дали да си го поръчам.

Ако харесваш дървесни, сладки аромати навяващи асициации с дъвка, поръЧвай. Нямаш ли възможност да го пробваш?
Идеален е в снега, а и в друго време го харесвам.

Йоан Вадимир, пиши, пиши.  Hug

Благодаря за описанието Дези, това с дъвката ми идва малко в повече. Явно не е моя аромат, за проба нямам възможност, освен ако поръчам от Ензо например мостра и така. От малък град съм, тук имаме една парфюмерия, която предлага маркови парфюми и избора не е голям. Затова често поръчвам от сайтове.  bouquet

# 334
  • София
Нямам спешен шкаф и не възстановявам наличности по няколко причини. Първата от тях е, че при количествата ми нямам изобщо належаща нужда от каквото и да е  Mr. Green (това се опитвам все по-често да си го втълпявам в главата, белким накрая взема, че го проумея  Twisted Evil ). А по-съществената причина е, че по-голямата част от колекцията ми се състои от спрени, изчезнали и нереформулирани парфюми, които трудно се намират просто така, когато човек реши. Е, ако изпаднат отнякъде, се запасявам, без да разсъждавам много, обаче трудно изпадат просто ей така La Nuit Paco Raban, Moschino Couture, старата Венеция, Органзите, старите Герлени, нереформулирани Нахема и Шалимар, Антрацит Джакомо, Explosive Aigner, че дори и Градинските Ангели на Мюглер.

# 335
Как си съхранявате парфюмите? Моите са върху шкафчето в коридора, на тъмно(няма прозорец).
Не изветряват ли с времето, изпаряват или развалят?  Embarassed

И още нещо. Може и да ми се струва, но сякаш Диджоята ми е намаляла от лятото на сам. Не съм я ползвала със сигурност, от тогава.

# 336
  • София
Моите са в затворени шкафове. Не изветряват, не се развалят, може и да се изпаряват, не мога да установя, но някои стари заглавия със сигурност малко потъмняват.

# 337
И моите са в шкаф. Всички са в оригиналните си кутии.

# 338
Как си съхранявате парфюмите? Моите са върху шкафчето в коридора, на тъмно(няма прозорец).
Не изветряват ли с времето, изпаряват или развалят?  Embarassed

И още нещо. Може и да ми се струва, но сякаш Диджоята ми е намаляла от лятото на сам. Не съм я ползвала със сигурност, от тогава.
[/quot

Аз мисля, че изветряват. Имах един The One DG, който не бях ползвала от много време, а иначе ми беше купен от три, четири години и като реших да го ползвам отново, толкова бързо изчезваше аромата, буквално след 5 минути не миришеше на нищо.

# 339
  • София
Моите също са в шкаф, кашонче и кутия. Изхвърлих кутиите само на тези от "спешния шкаф" - Мис Диор edp и дезодорант. Шанел Тендър - пак дезодорант и Ла Ви е Бел Mr. Green.
Трудно мога да си представя да остана без  Мис Диор - edp, edt  и най-вече спрея за тяло.
Имам и други любимци, но горните ми пасват навсякъде и във всичко.

Когато са извън шкафа обаче и аз съм забелязвала, че се изпаряват. Особено лятото.

# 340
  • София
Обмислям изгодна оферта за закупуване на сляпо на L`Eau d'Ambre Extrême L`Artisan Parfumeur. Не познавам аромата. Потърсих го, но не го открих във Фрагрантика. Вместо това видях два сходни аромата:

http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Ambre-Extreme-3303.html
http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/L-Eau-d-Ambre-3302.html

Не съм сигурна дали изобщо е някой от тях. Няма как да знам дали ще го харесам, но като ориентир - харесвам Ambre Sultan Serge Lutens. Моля за мнение, ако някой познава L`Eau d'Ambre Extrême .

SOTD: J`adore Christian Dior

# 341
Намерих нещичко http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=703772.0

Според темата, трайността е от 3 до 5 години, при правилно съхранение.

Уф, наскоро си купих Клое, а съм хвърлила и необуздано око на Агента и Флората на Гучи. Така ги искам, а имам предостатъчно парфюми в момента, дори не знам дали ще успея да ги свърша за този период.

Душих Ноата, определено ми е безличен, парфюм без характер. От същата марка и Eden пробвах, от любопитство, нали са го спрели от производтсво, пък и беше за без пари. Ама много резлив и отблъскващ ми се стори на първо четене.

# 342
На кой Агент?

# 343
# 344
Пробвала ли си го?

Общи условия

Активация на акаунт