Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 697
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • столицата
Здравейте.
Tsv да си здрава и щастлива!!

Утре съм на родителска среща, надявах се  поради лошите климатични условия да отложат, че да не бера срам, освен да спретна едно стихотворение  Mr. Green
Laughing Laughing

# 226
galimar, опитай. Може пък и да се смилят над теб.  Mr. Green
Браво и на Сашата.  Hug

# 227
Здравейте,
TSV честит рожден ден  bouquet Желая ти много сили да имаш, че учене те чака  Crazy Бъди здрава!!!
В София обстановката е нормална - никакви проблеми не виждам. Днес пътувах Люлин-Красно село-Младост-Красно село. Това с градският транспорт.
Днес мамин златен оправи двойката по БЕЛ на 4. Г-жата му казала, че ако иска 5 за срока ще трябва поне още 1 път да го изпита.
Има и 4 по Мат  Shocked Това е първото нещо различно от 3  Mr. Green
Да видим....Довечера съм му казала в 19 часа на масата в хола да са строени на купчинки всички предмети за утре и да ми ги пее като химна на РБ.
Да, зла съм  Twisted Evil

# 228
Хахха, отмениха родителската  Laughing

# 229
TSV, честит рожден ден и от мен! Желая ти много здраве и щастие!  Gift

И моят съпруг вчера беше рожденик.   happy bd

На олимпиадата по БЕЛ при нас се е паднал "Принцът и просякът" 3 глава. При нас още не е било взето това произведение - тъкмо предстояло. Та един вид е сбит преразказ на непознат текст. За щастие моят беше чел книгата лятото. Другарчето му обаче не я е било чело. То в нашето училище само двамата са били за 6 клас, другите били от 7 клас. Та така. Да видим сега резултатите.

# 230
  • Русе
И моят мързел има днес 4,5 по Мат.  Mr. Green За  хвалба си е bowuu

Чакам с трепет класното по БЕЛ.Уж било лесно щото с частната госпожа точно него правили ама като го знам.... Outta Joint

# 231
  • столицата
Ели,стегнало се е детето. Ще те изненада приятно и по БЕЛ,ще видиш. А ние учим за контролно по ЧП.  Ама аз като говорех през уикенда,че ще правят контролно тази седмица и да си седне на Д.-то, нямаше кой да ме чуе.
Очаквам с интерес резултатите от олимпиадата по БЕЛ.

# 232
  • столицата
За софиянци-областният кръг на олимпиадата по Мат ще е в СМГ.  Simple Smile

# 233
Браво на Алекс и Гого.   Hug
Нашата цяла група са оплескали последното контролно по ЗИП НЕ.   ooooh! Моят има 4-ка и това е най-високата оценка.  Embarassed
По АЕ на изпитване има 6-ца, а в петък ще правят контролно.  Praynig
По история днес ще ги изпитва за оформяне. Там картинката при нас е много шарена.  Rolling Eyes
По литература за утре има да учи наизуст "Братчетата на Гаврош" + домашно върху същото.
Газта е до дупка.  Mr. Green

# 234
  • в здрача
Благодаря ви момичета за поздравите  Hug
Контролните и изпитванията валят с пълна сила. Тройката по музика беше оправена на 5-ца. Измъдри се и една 4-ка по география, ама госпожата щяла да им ги опрости, че имало много слаби оценки , каквото и да значи това - вероятно понеже е 1 час седмично и няма да имат срочна оценка. Получиха си програмата за втория срок. Много е нещастна, че физическото е само 2 часа седмично, рисуването - 1.
Другата седмица вече са първа смяна.

Nefertarri ама как може да си толкова зла.  Whistling Чакаха ли те със строени учебници?
Vache коли и ринене на сняг - ох.

# 235
  • София
Хахха, отмениха родителската  Laughing
Късметлийка... Laughing

Tsv, честит рожден ден на патеричка... Hug Hug Hug Жива и здрава бъди!

На олимпиадата по БЕЛ при нас се е паднал "Принцът и просякът" 3 глава. При нас още не е било взето това произведение - тъкмо предстояло. Та един вид е сбит преразказ на непознат текст. За щастие моят беше чел книгата лятото. Другарчето му обаче не я е било чело. То в нашето училище само двамата са били за 6 клас, другите били от 7 клас. Та така. Да видим сега резултатите.

Между другото в писмото до директорите на РИО-София беше обявено "до Серафим"  Twisted Evil

# 236
Нашите сякаш от другата седмица минават втора смяна.  newsm78
Детето като че ли за 25,01, спомена като дата за обръщане на смените.  Thinking

# 237
Нашите сякаш от другата седмица минават втора смяна.  newsm78
Детето като че ли за 25,01, спомена като дата за обръщане на смените.  Thinking
Много правилно  Wink ти е казало детето .Програма още няма .Моята нещо се разболява .
ЧРД Tsv-всичко най-хубаво.

# 238
gd3,  Peace  Heart Eyes
Дано да не се усложни девойката.  Praynig
Има време до петък да им дадат програмата.  Wink

# 239
Моят син има 4 на контролно по история. Голяма част от децата имали отговорите на теста, взели ги от другия клас. Моят син отказал да препише наготово, в резултат има четворка. Деца, които никога не са имали повече от 3.50 сега са със шестици. Питах го защо не е преписал,за да разбера какво му се мъти в главата, а той каза: - Нали щеше да ми се караш, все ме учиш, че не трябва да лъжа. Ако бях преписал, значи да излъжа господина и вас с тате. Ще се опитам да си оправя оценката в четвъртък.
Нищо не му отговорих. Понякога изпадам в състояние, в което не знам какво да посъветвам детето си. Някой ден, някой преписвач ще му стане шеф може би.Другата година, някой преписвач ще го измести в класирането за хубаво училище, защото ще е с по - висока диплома.....

Общи условия

Активация на акаунт