Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 674
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Tsv, браво на девойката и мъжът ти за 6-цата по история.  Hug
Моят има 3-ка на класното по БЕЛ.  Embarassed Добре, че не е 2-ка.  Mr. Green

# 136
Гола вОда е моя по Мат и география  ooooh!

# 137
Да я похваля - 6 по история. Баща и и помагаше, заедно се подготвяха. Вече сдавам този предмет, който за малко да намразя.
Браво! Колко е хубаво половинката да се справя по-добре с нещо, така делигираш с чиста съвест.  Wink
При нас 4.50 на класното по БЕЛ. Не е доволна, защото май ще се размине с 5-цата за срока...Всъщност има 5.20 после два пъти по 3.5 на изпитване по български и литература и на класното 4.5..което си е четворка ...ама като говоря, че заниманията с госпожата не са достатъчни, кой да ме чуе.
Имаш ли основание да смяташ така? Дори и където се смята средно аритметично, не би трябвало да се гледат стотните, а закръглените оценки. За мен детето ти има 5, 4, 4, 5, което според мен е 5 за срока, при това без изпитване.
Кажи после какво е станало.
При нас по БЕЛ, че и по другите предмети няма закръгление..Дори в бележниците точно така им пишат оценките - добър 3 1/2. или мн- добър 4.50 . Мисля, че по БЕЛ ще я изпитва за неин ужас. Уж щял да гледа и участието и работата в клас, но ще видим. Тази седмица имат тест по история, по немски, по немски СИП или ЗИП, така и не разбрах и за капак в петък класното по математика...Ако и по БЕЛ я поизпита за оформяне ..зорът ще е голям.
Някой знае ли дали Лалето ще работи изобщо тази зима..Имат оферта за ски-училище, но ако не работи Лалето няма смисъл.

# 138
  • Русе
  И при нас се очертава тежка седмица. В четвъртък и петък -класни по БЕЛ и руски и контролно върху Реални числа по математика. Май ще е нещо като второ класно. А и по английски завършват раздела и може и тя да пусне в петък контролно. По история и ЧП очаква изпитване за оформяне, уж ще се бори за шестици, ама хич не се е стреснал. Цяла събота и неделя  го гоня да седне да учи, а той в неделя отиде да правят някакви песни с Мартин и така до 7 вечерта. През седмицата е по 4 часа на тренировки всеки ден и не съм много уверена в добър изход откъм успеваемост в училище. По история без мен изобщо не може да разбере нито един урок.
   Днес цял час обяснявах за Съединенито.И накрая ми каза, че нищо не е разбрал, та започнахме отначало. Оказа, се че не е схванал, защо е влязла тази армия нашата в Пловдив, като с никого не се бие. И че всички генерали и майори били руснаци и как Русия си ти отзовала.

# 139
  • столицата
Амбър,Светльо е толкова чаровен и неустоим,че едва ли ще му устоят учителите при изпитването за по-висока оценка.

# 140
Ха добро ви утро  Hug Пък моя Георги и днес поиска да му напиша бележка по семейни причини да си остане в нас, че много му се спяло  Mr. Green На мига беше отвит и събуден тотално  Crazy Crazy

# 141
Нефертари, "много си лоша" .  hahaha
Моят има 4-ка на контролното по ЧП. Една точка не му стигнала за 5-ца. Да е внимавал повече.  Crossing Arms
По НЕ има 6-ца на домашното за това как празнуваме Бъдни вечер, Коледа и Нова година.
По история за домашно вчера описва литографията "Свободна България" .  Wink

# 142
  • в здрача
Nefertarri ама си и лоша - да отвиеш детето, нали уж майките завиваха да не им е студено на децата  Grinning
chibi една точка си е жива драма. Ама пък така се научават да внимават, уж  Rolling Eyes

A m b e r наистина тежка седмица.
Maria_P е те това не го разбирам. И в дневника ли така пишат оценките?

Аз съм на вълна очила. Сестра и се оплакваше от главоболие /особено след четене, аз в началото го отдавах на зора да се чете, защото то нали първи клас, а не беше подготвена предварително, наблегнахме на логопедични проблеми, особено на р-то, че голям зор/, но когато каза че буквичките и се размазват особено вечер баща и я заведе на преглед. Положението било сериозно и сега е с очила.
Веднага щом се прибра вчера и видя сестра си с очила извади своите и си ги сложи. А от година не ги е ползвала. Е, обяснявах, че не бива така, че и нея ще заведем на преглед да се провери дали има нужда, преди това да не слага, че тя е била значително по-добре, защото тя трябваше да ги слага само за четене... все едно приказвам на стената.
Накрая изсъсках, че очите са и нейни и последствията са си за нея. Нито съм Христос, нито сестра му, че да я излекувам магически като писне.  Crossing Arms

# 143
Tsv, въобще не се е трогнал моят - каква ти драма.  Joy Само мен ме е яд, защото се убедих за пореден път, че има възможности за повече от 4-ка .  ooooh! Ще натискам още по-здраво през втория срок, но не мога да отида и да внимавам заради него на контролните.  Crossing Arms
Дано стопирате проблемите с очите на девойките.  Praynig И подражанието е голяма работа понякога.  Laughing

# 144
  • столицата
Ха добро ви утро  Hug Пък моя Георги и днес поиска да му напиша бележка по семейни причини да си остане в нас, че много му се спяло  Mr. Green На мига беше отвит и събуден тотално  Crazy Crazy

Нефертари, много си лоша Laughing

# 145
У нас ще има ударно писане на думи по АЕ в тетрадката-речник, защото така и не навакса изцяло през ваканцията, а господинът ще ги събира другата седмица. ooooh!
Не е познал моят , че ще си провали целия труд през срока заради нередовен речник. Много съм лоша.  Crossing Arms

# 146
  • София
Здравейте

Честито на всички именници днес.

Вчера мина класното по БЕЛ на щерката - тестова част от 30 въпроса по БЕЛ и съчинение разсъждение на тема "Същественото е невидимо за очите". Хлапето каза, че е доволно и съчинението и се е получило добре.

Тази седмица трябва да предаде проект по ЧП за здравословното хранене и вечерите ни са заети с последни дооформения и научаване на теоретичната част. Оказа се доста полезно занимание, освен чисто практичната част, как да се храним здравословно, хлапето научи доста неща и за  основните хранителни вещества.

Благодаря и за предложенията за интересни книги. Харесах си няколко, сега ще видим дали и щерката ще ги хареса Wink

Аз да се "оплача", зимното яке, което купихме есента вече и е малко, а уж беше един номер по-голямо. Сега ще трябва да купуваме ново, защото на старото ръкавите са и два пруста над китката. Не знам как и кога успя да порасне толкова за има няма 4 месеца  #Crazy

# 147
  • столицата
а ние като изпрахме новата нощница 42 размер, панталонките вече са 36 newsm78. С ширината проблем нямаме.

# 148
  • столицата
Росита, и нашите бяха правили проект за здравословното хранене и много добре се получи, но аз пропуснах да го снимам #2gunfire
Не че това повлия особено върху  храненето с вафли и други боклуци през деня. Close

# 149
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

Tsv, дано малката бързо да надрасне проблема с очите и носенето на очила, а голямата да установи (и на истина да е вярно), че няма нужда от очилата си.  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт