Всичко за Instagram / Инстаграм – 1

• 127 297
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Не съм ровила да търса, реших направо да питам, че по-лесно Simple Smile, има ли как да го направя да излизат нещата хронологично като ги разглеждам (за iOS)?

Не. Ужасно дразнещо е това, но за съжаление няма начин.

# 511
Здравейте!Какви са последствията от превключване към бизнес профил-плаща ли се нещо,профилът ви рекламира ли се,друго?

# 512
  • София-Младост
Здравейте!Какви са последствията от превключване към бизнес профил-плаща ли се нещо,профилът ви рекламира ли се,друго?
Не се плаща. За рекламата, мисля сам си преценяваш. В смисъл, никой не ти го рекламира повече от преди:)

# 513
Как да видя кой ми гледа снимките 🤨🙄🧐🤔

# 514
  • София-Младост
Кой ги гледа? Никак.

# 515
Като си заключил профила. 🤣 Така ще знаеш кой ги гледа-само последователите.

# 516
Има ли начин да видя къде, какво, на кого, кога съм харесвала/коментирала, т.е. Дневник на дейността?

# 517
  • Sofia, Bulgaria
За харесването Settings➡ account ➡ post you've liked
Кога е харесано не показва. А къде… ми всичко е в Instagram, значи там е харесано Joy
За коментари, ако си харесала поста от същото място ще го видиш. Иначе ако само е коментирано, едва ли го показва.

# 518
Ползата е, че ако ти продаваш нещо, може да си направиш настройките така че клиентите директно да поръчват онлайн или лесно да намират физическия магазин. Виждаш повече статистики. Също можеш да ползваш https://business.facebook.com/creatorstudio/

# 519
  • софия
Направих си нов акаунт, но длаи има как да си сваля снимките от старият като архив, че имам някои, които ги нямам запазени?

# 520
  • Wonderland
Направих си нов акаунт, но длаи има как да си сваля снимките от старият като архив, че имам някои, които ги нямам запазени?

Няма как, Instagram запазва снимките единствено при качване, но не дава опция за "изтегляне" на предишни.

# 521
  • София
Може ли да изпратя снимка в коментар?

# 522
  • Стара Загора
Преди можеше да се изтегля дадена снимка като се кликне в/у нея с десен бутон на мишката и се избере "преглед на изходния код на страницата", но сега при мен не се получава. Sad

# 523
  • Пловдив
Може да направиш скриншот на екрана и после с някое приложение да изрежеш само снимката. Няма да е с добро качество, но все пак ще имаш за спомен снимките

# 524
Може ли да изпратя снимка в коментар?
В коментар под пост не, не можете.

Общи условия

Активация на акаунт