Професионални серии за коса - тема 95

• 57 202
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
nad_tab, на Макбука съм я инсталирала, казва се Bits, за безплатна и тази ми цел върши работа.

Иначе аз говоря за миста, а не за микромиста. В прозрачно шише е и си се вижда без проблеми.

И направо да изполвам да те питам за крема към Стиймпода: ти виждаш ли нещо уау с него? В смисъл косата изправена ли е по-добре, за по-дълго, да е по-пригладена и бляскава с него, отколокото с някоя друга термозащита?

# 91
      • На Наши съм ползвала преди повече от 2 години Пюр серията, тогава косата ми обичаше протеин и беше разкош. Сега съм пробвала ампулата Фито- идва ми протеинова, а от серията Арган, въпреки че косата ми харесва хидратация, ми действа ужасно- слпескана, ужасна коса.
      [/list]
      Ау Руса мама сега ме закла с аргана на Наши-възлагах му големи надежди,да знаеш че много започвам да се ориентирам по теб-пиши по-често  Praynig

Епона и аз тъкмо се замислях да си записвам какво,кога съм ползвала и резултат  Peace обаче съм решила да ползвам макс.4 серии на месец-да видя по-добре ефекта.

Редактирам се: не плакна със студена вода,понякога Кенди миста го слагам на ръката и оттам на косата-иначе наистина не е икономичен  Peace[/list]

Последна редакция: сб, 02 яну 2016, 17:06 от michelle_ma_bell

# 92
      • София
      nad_tab, на Макбука съм я инсталирала, казва се Bits, за безплатна и тази ми цел върши работа.

Иначе аз говоря за миста, а не за микромиста. В прозрачно шише е и си се вижда без проблеми.

И направо да изполвам да те питам за крема към Стиймпода: ти виждаш ли нещо уау с него? В смисъл косата изправена ли е по-добре, за по-дълго, да е по-пригладена и бляскава с него, отколокото с някоя друга термозащита?

Не виждам разлика между крема стиймод, крема дисциплина, както и термик цимента .... но се надявам да вкарва повечко протеин в косата, та го слагам почти винаги на мокра коса  Mr. Green

Непосредствено преди изправяне, слагам и термо-спрея Дисциплин, все ме е страх, че ако не сложа, крема няма да е достатъчен. Стария серум ми утежняваше и не взех от новия.

# 93
      • Бургас/Пз
      Момичета, кератиновата терапия на Наши много ли е силна?

# 94
      • Велико Търново
      astravera, в боята можеш да добавяш масла Peace арган, бадемово, жожоба...каквото имаш.

Аз съм се къносвала преди време, и пак съм правила домашни маски, ползвала съм проф.продукти - не съм забелязала да е намаляло действието им, но за сметка на това, когато не се харесах в един момент с цвета от къната/бързо падаше и ставах керемиденооранжева Confused/, боядисването после се оказа ад - трябваше ми поне половин година, за да си "оправя" цвета, трудно, да не кажа, почти невъзможно е да проникне боя след къната Confused

# 95
      • Пловдив
      Бисквитке имам тези масла, но кое да взема при фризьора и колко да капна Слънце? newsm78

# 96
      • София
      Бубе, след Тен сложих термото Напура и хидратиращия крем на Марокан. Така си ги ползвам и с други серии тези финиши, но не ми е била толкова трайна прическата (дифузер правих, а на 1ви изправих).
      Касита, аз също съм решила, че приключвам с боите. Къната е основно протеин, така че мисля, не би трябвало да има проблем с проникването на други продукти. Ще се радвам и Фрейчка да се изкаже...
      Викче, ти си с моят цвят, тъмно към черно, касията не променя нищо, аз вече правих веднъж.
      Епона, стряхотна идея с дневника! Със сигурност ще можуш да направиш изводи с времето, записвайки. Правила съм го и още го правя (хранителен и тренировъчен дневник) и има огромен смисъл.
      Наде, какъв е този оцет на Ив Роше? Аз изплаквам с разтвор на истински ябълков и мисля, че наистина затваря кутикулата.

# 97
      На кое казвате терапията на Милкшейк?

# 98
      • София
      Астравера, към една боя можеш да сложиш две, три с.л. масло, каквото ти искаш. Аз си слагам тривитаминол, зехтин, арганово, бадемово, въобще каквото реша в момента.

# 99
      За много години, момичета!  Hug Hug bouquet Да сме живи и здрави и с разкошни коси и през тази година!  Simple Smile Heart Eyes Crazy

"Топ 5" най-лоши продукти нямам, но да речем разочаровали ме такива през 2015 са
      шампоан и балсам от новите серии за Макадамия, тези за нормална/плътна коса и за дебела/непокорна. Не ми хареса на първо четене силният за мен аромат, а като ефект не са нищо особено за моята коса. Вторите ми се отразиха по-зле, което тълкувам като някакво отежняване, макар и след двете серии косата да е леко суха и твърда. Единственото, което ми допадна е новата маска, НО сравнение с оригиналната маска Макадамия, новата е по-слаба. Най-общо ги усетих като посредствени продукти на моята коса, не правещи нищо особено. Но знам, че в темата има много доволни от продуктите, затова не ги отричам напълно.

От години се реша с такъв тип четка, с твърди и редки зъбци и бих казала, че това е моят тип четка!
      Скрит текст:
      Няма скубане, разресването и разплитането стават лесно, уврежданията са минимални. Последно си взех такава за 1 и 50 от Джъмбо  Grinning
      Най-отвратителните четки за моята коса са от този тип
      Скрит текст:
      Викам им "скубалки", реално само ме скубят и нищо не правят.
      Tangle Teezer-ите само ми замазват косата отгоре и нищо не правят.

И като говорим за четки, някой пробвал ли е такъв тип четка за тупиране?
      http://profesionalist.com/profesionalna-chetka-za-tupirane-58-31623.html
      Не че се тупирам често, но като ми се наложи е адски трудно, защото косата е гладка и права и трудно се получава.

На Наши все още не съм пробвала нищо, но след толкова хубави отзиви за в бъдеще бих.

И сега да докладвам за новогодишната си прическа, която учудващо се получи много лесно. На 30-ти вечерта измих с шампоан и 2минутен реконструктор на Афоджи, за да добавя малко протеинова твърдост на косата. Но тя пък взе че стана гладка, мека и овлажнена  Laughing На 31-ви сутринта навих на ролки и стоях цял ден с тях. Хванах им цаката на ролките. Преди навивах косата докато е мокра, след баня и така заради дължината и омотаването не успяваше никога да изсъхне, но сега само леко пръсках всеки кичур с пулверизатор с вода и резултатът накрая беше перфектен. Дължината на косата беше станала наполовина, толкова хубави стегнати букли се бяха получили. Използвах сух шампоан, този на Лакме http://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle-cool-stilizirashti/suh-s … e-brush-up-200-ml вместо лак, за да тупирам леко отгоре. Вързах половината на опашка отзад и след това вързах тупираната втора половина отгоре. След това вече беше лесно. С обикновени фиби закрепвах кичур по кичур към ластика и около него. Накрая пръснах малко лак за цялостна фиксация. Прическата издържа цялата нощ, което ме учуди, но и ме заболя вратът  Laughing Ето малко снимки, които по-късно ще махна  Hug
      Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 17:05 от Анонимен

# 100
      Скрит текст:
      Фрейче, понеже никога не съм виждала лицето ти, съм хипер изненадана  Simple Smile Често съм споменавала, че много дълги и гъсти коси не ми харесват, даже бих казала, ме погнусяват  Mr. Green Признавам си, не ти харесвах дългата коса.Сега, обаче, като те гледам каква симпатяга си, си представям иначе неприятната за мен дълга коса и чудо- голям разкош. Да си беше показала по-рано лицето, за да имам добри чувства към много дългите коси  bouquet Просто си истински разкош!!!!

Последна редакция: сб, 02 яну 2016, 18:45 от РуСа-Мамма

# 101
      • София
      Фрей, много си красива и си нежна като статуетка  Heart Eyes  Прическата и косата ти са прекрасни, но това е ясно  Hug

# 102
      Фреичка, много си красива  Heart Eyes , браво за прическата, талант си  bouquet ! Имам такава четка, на първа страница съм показала моята, рядко я ползвам, но много я обичам, лесно става и специално моята е нежна, като за функциите си...
      Да поясня- нежна, в смисъл, че става лесно и не накъсва, иначе са твърди самите косми, за да става лесно, трябва да са такива...Моята е Sleep-In Rollers, от feelunique .

Последна редакция: сб, 02 яну 2016, 18:51 от setony

# 103
      • Пловдив
      Фрей с щерката много те харесахме, голям бонбон си! Heart Eyes

# 104
      Честита Нова Година на всички!

1.Още не съм събрала опит, надявам се да не попадам често на лоши продукти.
      2.Използвам дървена четка и гребен с дебели и широки зъбци, но четката ми наелектризира косата и почти не я ползвам. Всъщност всяка четка, която съм си купила ми действа така, затова почти не ползвам четка.
      Valkirja, впечатлена съм от четката ти, тя наелектризира ли ти косата? Гребена също ми хареса, може да си ги поръчам.

Нямам наелектризиране от нея. Всъщност от доста време не ми се е случвало да ми се наелектризира косата. Пробвай като се наелектризира да й сложиш някое олио или др финиш. Купих я от аптека МЕДЕЯ и много се чудих м/у нея и тези с глиганския косъм, които са показала Епона и  newsm78. Техните също смятам, че са уникални четки. Гребенчето ми е подарък от мама, купено отново от аптека само че в Албена. Съветът ми е да се разходиш ако имаш възможност до някоя др аптека и да ги видиш на място, а и да не плащаш доставка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт