Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 7

• 150 460
  • 860
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Моля за помощ и за моята пратка. За пръв път поръчвам, следвах горните линкове и пак не разбрах къде ми е пратката...

# 796
  • Варна
Вие нямате време да намерите отговора за себе си, но някой друг трябва да загуби своето за да ви отговори.

# 797
  • Асеновград
Тръгнала е за България . До пристигането в БГ никой не може да каже къде е .

# 798
  • Варна
Здравейте, ще пусна съобщението и тук. Дано попадне на нужния човек:
Имам един ордер от продавач - червена рокля с размер XS, с една презрамка до коляното. Тракинг номера показва, че на 30.11.18 е получен в София, ПК 1475. Вчера получих пратка с моя адрес в която има 2 други рокли. Моля, ако някой е получил моята пратка, а е поръчал друго да ми пише.

# 799
Имам едно запитване относно сгрешена поръчка. По погрешка обърках и поръчах не каквото ми трябваше. Пратката все още не е изпратена.

Ако я откажа сега ще ми възстановят ли парите? Писах и на продавача да видя той какво ще предложи като вариант но, се притеснявам да не я изпрати преди да е прочел съобщението.

# 800
  • Асеновград
Да , ще ги върнат .

# 801
Продавача ми отговори че вече е изпратил пратката но въпреки това тя все още е на процес изпращане.

# 802
Здравейте, някой може ли да каже на кое да вярвам?

# 803
  • Асеновград
Аз така като гледам всичките едно и също показват като краен резултат . Пътува към България .

# 804
Само на първата, която е от български пощи пише, че пътува към България. На другите 2 пише, че е пристигнало на 29.12.2018г. в БГ и от там никакво развитие.

# 805
Само на първата, която е от български пощи пише, че пътува към България. На другите 2 пише, че е пристигнало на 29.12.2018г. в БГ и от там никакво развитие.
Чакаш до 15 януари БГ пощи да си намерят чувала и после праскаш един диспут за закъсняла стока.
Продавача ще им го намери ...

# 806
Лошото е, че пратката ми беше спешна

# 807
Лошото е, че пратката ми беше спешна
Спешните от едно левче!

# 808
  • Варна
Спешни пратки от Китай само с DHL. Всичко останало ако е спешно си го купувайте от България.

# 809
Очаквам поръчка, която е над 19 долара. Как да разбера дали е задържана на митница?При проследяване дали ще ми изпише по някакъв начин?

Общи условия

Активация на акаунт