ОКТОМВРИЙКИ 2016Г.

• 40 070
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
babybuHug
Ще бъде страхотна изненада!  coolcool

# 106
...

Извън това, живея с убеждението, че нямам проблеми с организация на работата и бита. Mr. Green
Ясно, разбрала съм поста ти по-общо, а и съм го пречупила през собствения си опит. Cheers.
Добре дошли на всички новодошли Simple Smile

# 107
Момичета....тъжна съм. Трябва да е октомврийче, теста показва две черти ( направих поне 10 теста ), кръвния 283, няма сакче. Няма го. Никъде Sad. Имам кървене от сутринта леко. На 40 съм, втора бременност. Първата беше от лека по- лека, но все пак бях на 19. Страх ме е! И лекарката, при която ходих преди малко ме стресна - да няма сакче в 6 седмица е по -страшно и от извънматочната. Боже...дано всичко е наред. Sad Отчаяна съм. Няма ми плодното сакче....

# 108
Цвети с какво те гледаха и от къде, ако е през корема може да не се види... дано е грешка, как ще го няма  Cry

# 109
Tsveti_117, а консултация с друг лекар, на друго място... В такава ситуация със сигурност има нужда (аз бих имала нужда) от второ или трето дори мнение, не знам... Sad
Кървенето би ме притеснило... лекарката какво казва за него (ако знае)?
 Hug

# 110
Tsveti_117,
кога си правила кръвен тест? Кога си отишла на гинеколог? Както каза и ИваК. през корема ли те глредаха (въпреки, че за мен е глупаво в толкова ранен етап да се говори за гледане през корема, но хора всякакви)? Кървенето какво е? Кафяво или розово/ярко червено? Ако е кафяво, не се притеснявай, ако не е кафеникаво - тогава имаш повод за притенение! Не забравяй, че не всеки гинеколог има добра апаратура или пък има достатъчен опит! Бона добре те е посъветвала да отидеш за поне още едно мнение! Вярвай ми- доктори всякакви и за много от тях сме подвижни парички  #Cussing out
 fingerscrossed за грешна диагностика и всичко да е наред!  Hug

# 111
Днес два пъти ходих- веднъж сутринта и вечерта на друга докторка. Тази втората така ме намачка, че още ме боли корема. Както и да е...Сутринта тази в поликлиниката нищо не видя, даже ми каза, че съм готова за менструация всеки момент. И вметна, че Господ си знае работата да не се притеснявам. Изпрати ме по живо по здраво, и каза след 10 дни да отида.
Втората и тя търси, рови...няма. Страшно било, че и събота и неделя идват. Ако ме заболи корем или припадна / колкото и смешно да звучи / веднага да ходя в някоя болница. Животът ми бил по-важен от бебето.Явно е нещо...лошо. Таткото по спешност се прибира от чужбина уплашен. Аз треперя вече 2 часа, ходя през 5 мин до тоалетна...кафяво зацапване е.
Тя направо ми метна в лицето, че бебета поне като се правят ни е хубаво, демек ще ми е хубаво следващите няколко месеца Sad
Първата бременност отидох в 4 месец...сложна работа беше, криех се от родители, надявах се да не се разбере, отлагах лекари...накрая родих 5.150 бебе.
Сега случаят е друг...просто искам това детенце. Искам го повече от всичко на света...Явно максимата важи с пълна сила - колкото повече искаш едно нещо, то по- бързо бяга и се изплъзва.Sad
Ще чакам събота и неделя да минат...лежейки. В понеделник ще търся трето мнение плюс втори кръвен тест.
Ох момичета, не знам на кой свят се намирам.

# 112
Здравейте бъдещи мами  Wink Да се включа и аз..преди седмица видях двете чертички,  EFP а във вторник отидох и на гинеколог...резултатът е "малко плодно сакче" в 4 г.с. Simple Smile Много се радвам, тъй като ми е първа бременност. Преди седмица-две ме боляха гърдите, но вече отшумя хехе
Други симптоми сякаш нямам  Grinning чак се чудя понякога "ама аз наистина ли съм бременна?" хаха
Нямам търпение за втория преглед на 23-ти когато ще чуем и малкото сърчице  Wink   Kissing Heart

# 113
Tsveti_117  Hug
Много се притесних като прочетох поста ти- първия, но с втория малко се поуспокоих. Щом е кафеникаво течението, не мисля, че е нещо страшно, но все пак аз не съм лекар. Защо не направиш още едно ЧХГ? Ти така и не каза кога си правила кръвния тест, но най-малкото ако направиш утре (ако има работещи микробиолози утре) и видиш, че се е увеличило, можеш спокойно да  #2gunfire прегледалите те лекари. Сакчето може би се е закачило някак си високо... знам ли...  newsm78 Аз в лекарите винаги се съмнявам, защото съм си изпатила, както от гинеколози, така и от други  #Cussing out Ти и двата ли пъти отиде в поликлиника? Можеш ли да отидеш при частен гинеколог?
Аз онзи ден бях на гинеколог и ми каза да се притеснявам ако течението е розово или ярко червено, щом е кафеникаво няма притеснения! При първата си бременност и аз кървях, но моето беше от умора и беше кафеникаво, сега резултатът седи и спори с баща му как се правят номера с броеницата и казва че мирише на чесън, а не на африкански орех  Laughing Не отричам, че всички бяхме притеснени, но всичко свърши за 3 дни! Желая ти искренно и при теб да е така! И моля те да ни държиш в течение  Hug

# 114
Здравей, Цвети. Искам да ти пожелая много сили и късмет и много се надявам всичко да се оправи. Опитай се да не си слагаш на сърцето коментарите на лекарите, които не се отнасят директно до текущото ти състояние (не зная, трудно е да се прецени отстрани, но аз лично сигурно не бих отишла пак при такъв човек, ако имах избор).
Не знам хора, предварително се извинявам, ако не е на място такъв коментар, но природата според мен наистина си знае работата. Аз съм биолог и това, което изжвявам сега с бременността го приемам лично от една страна, но от друга го виждам като много сложна и динамична програма, през която трябва да премина аз и новият организъм в мен. И тъй като протичат толкова много и сложно регулирани процеси, има някаква вероятност, въпреки всички грижи и предпазни мерки, нещо да не протече правилно и тогава за мое добро и за доброто на този бъдещ жив организъм, процесът на развитие ще спре. Това става до 12 седмица горе-долу, после е по-различно, защото най-сложните програми са завършени и следва повече растеж. Аз някак това вътре в себе си съм го приела, че или всичко е наред и дори да има някакъв текущ проблем, всичко ще се оправи (както се надявам да е с тебе, Цвети), или ще приема някак това, което има да ми се случва. Това ми носи спокойствие, мисля.
Написах това само да споделя моята гледна точка и с най-добри пожелания към всички вас.

# 115
Веднъж в частна клиника, веднъж в поликлиника, но това вече няма значение Sad
Прокървих силно със светъл цвят преди малко:(. Явно си отиде миличкото. Много го исках, а и биологичният часовник чука при мен.
Благодаря за подкрепата ви момичета! Дано следващия път всичко е наред.

# 116
Ох, прегръщам те. Иди на лекар, има ли с кого?

# 117
37°C ON, абсолютно същото си го мисля и аз, много хубаво си го написала!

Ох, Цвети, много съжалявам! Sad

# 118
 Cry съжалявам, Цвети!  Hug Дано скоро се сбъдне мечтата ти!  Praynig

# 119
Цвети, пращам ти много прегръдки! Надявам се скоро да се справиш с този толкова тежък момент и да продължиш! Ти щом искаш дете ще имаш и то здраво и хубаво! Природата това иска за теб....  Hug

Общи условия

Активация на акаунт