Пазаруване от Amazon - тема №49

• 112 423
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
fantasyy@@ , а тежка ли е лампата,дали няма да се събаря лесно,ако я побутнеш без да искаш?

# 721
  • Sofia
   Преди няколко дни се абонирах за едномесечен "free trial" на AmazonPrime, но не искам да продължавам да се възползвам от програмата, след като този безплатен месец изтече. Назад някой беше написал, че можеш да отметнеш някъде в настройките абонаментът ти да не се продължава автоматично. Когато отида на "Manage Your Prime Membership" –> "Edit Membership", обаче, ми се изписва: "Are you sure you want to end your membership? You will no longer have access to: (и тук са изредени няколко неща)". Под този текст има 3 опции – 1. Change Membership (Change membership to monthly Prime Video); 2. Remind Me Later (Remind me three days before my free trial ends); 3. Do Not Continue (Your free trial membership will expire on 11 March 2016). Това означава ли, че ако цъкна на третата опция, абонаментът ми автоматично ще се прекрати, след като измине един пълен месец, но в рамките на 30 дни ще продължавам да се възползвам от предимствата на AmazonPrime? Т.е. абонаментът ми няма да се прекрати сега (веднага), а чак на 30-тия ден, правилно ли разбирам? Rolling Eyes Не знам защо, но фразата "end your membership" ми звучи малко двусмислена, затова и питам. Peace

# 722
  • UK
fantasyy@@ , а тежка ли е лампата,дали няма да се събаря лесно,ако я побутнеш без да искаш?

Не, изобщо не е тежка и може да се завърта във всякакви позиции. Има опция да се затегне рамото и тогава може да се накланя доста напред.

# 723
   Това означава ли, че ако цъкна на третата опция, абонаментът ми автоматично ще се прекрати, след като измине един пълен месец, но в рамките на 30 дни ще продължавам да се възползвам от предимствата на AmazonPrime? Т.е. абонаментът ми няма да се прекрати сега (веднага), а чак на 30-тия ден, правилно ли разбирам? Rolling Eyes Не знам защо, но фразата "end your membership" ми звучи малко двусмислена, затова и питам. Peace

Да, точно това означава  Peace

# 724
Някой успява ли да се възползва от това приложение и кода за -10 паунда. Не ми го намира в гугъл плей изобщо, да не би да е само за ук резидентс?

http://www.amazon.co.uk/b/?node=6584642031

# 725
  • Sofia
   Harigudugal, мерси! bouquet

# 726
  • На брега на реката
Момичета,
Търся да закупя глюкомер и моля за инфо, ако някоя от вас е купувала? Доловлна и е? Какъв модел е? Струва ли си да се купувт апарата и тест лентите от амазон?
Предварително благодаря  bouquet.

# 727
По-скоро няма смисъл, но зависи за кого го купуваш - дете, възрастен, бременна?
Виж тук или тук
 Peace

# 728
Момичета,
Търся да закупя глюкомер и моля за инфо, ако някоя от вас е купувала? Доловлна и е? Какъв модел е? Струва ли си да се купувт апарата и тест лентите от амазон?

Отдавна ги следя - не си струва.
И тук има доста евтини и добри модели. Но пък не се поемат от ЗК, предполагам знаеш.
Единствено от Амазон си поръчах глюкозните таблетки, че тук, в БГ, никой не знае за какво иде реч.  ooooh!

# 729
Има таблетки гроздова захар в ДМ,ако става въпрос за същото

# 730
Има таблетки гроздова захар в ДМ,ако става въпрос за същото

Така ли? Трябва да ги видя, не съм сигурна, че става въпрос за едно и също нещо, но може и да греша. Вчера бях в ДМ.
Къде да ги търся и какво пише на тях? Ако можеш и да помогнеш със снимка  Hug

Иначе аз поръчах тези http://www.amazon.co.uk/dp/B002QVBC2Q/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_img?_ … id=I146DWB70AB9JJ

# 731
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Момичета,

Отдавна ги следя - не си струва.
И тук има доста евтини и добри модели. Но пък не се поемат от ЗК, предполагам знаеш.
Единствено от Амазон си поръчах глюкозните таблетки, че тук, в БГ, никой не знае за какво иде реч.  ooooh!
Понеже и аз съм се интересувала от глюкомерите, нека споделя, че даже и да попаднеш на изгодно предложение, може после в България да не се намерят резервни иглички (и/или лентички) и скоро да стане неизползваем (или доста да се оскъпи при постоянни покупки от чужбина). Исках да купя на майка си, но се оказа, че не е добра идея. Иначе бях питала ендокринолог-диабетолог за апаратите и ми беше препоръчал някакъв, ако искаш мога да се разровя, но това беше преди година и половина - две, т.е. оттогава сигурно има по-нови, по-точни модели...  Close

# 732
  • Балчик
Момичета,
Предварително благодаря  bouquet.
Моят е от тук, този и лентичките от там си вземам. сега даже чакам поредните - излизат ми евтино, на майка са доста по-скъпи,а  стойностите са едни и същи, мери точно, сравнявала съм. Не знам за този колко струват в Бг лентичките, за мен от тук е приемлива цената от 20-25 лева Peace Аз се комбинирам с приятелка и делим даже доставката, която не е повече от 5 лева :
http://www.amazon.co.uk/Codefree-Glucose-Monitor-Monitoring-Test … JNAP767EJ7CTTQND0

http://www.amazon.co.uk/50-Strips-Codefree-Monitoring-Replacemen … VVMEX3P51ZM800B0M

За доставката ползвам посредник.

За какво са тези глюкозни таблетки- ако ти падне захарта ли? На мен такова не ми трябва, ако е така.

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 17:17 от Джемма

# 733
Това са в ДМ таблетки гроздова захар ( глюкоза) . Около 2-3 лв бяха 100гр.,но може и да бъркам цената. Стоят до витамините Peace
На немски е Traubenzucker .

# 734
  • На брега на реката
Благодаря ви момичета, ще помисля още малко и ще видим от къде ще купя. За възрастен ми трябват.

Общи условия

Активация на акаунт