Пазаруване от Amazon - тема №49

• 112 438
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Да напомня, че до 15.03.2016 има 10 евро отстъпка на бебешки артикули в Немския (код: 10FAMILY).  bouquet

# 91
  • София
...

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 13:44 от Lodsi

# 92
  • Варна
Някой да пази линк на кампания на Desigual за деца от бай-виповете?

# 93
  • Варна
Здравейте!

Дали мога да върна играчка ,която съм поръчала без да искам (не знам как стана newsm78)т.е без каквато и да е причина.
Да им пиша ли,става дума за анг.амазон. newsm78
И е закупена с превозвач..май няма да стане Tired

Пиши им, ако продавач е Амазон, най-вероятно може. Дано само да не е много тежка.
не е тежка ,около 1 кг ,ето тази :http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ST8193W?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00.
Да,продавача е Амазон,ще им пиша.Само не мога да избера коя е  причината,моя анг.много зле.Предполагам ще ми пратят някаква информация  и документация относно връщането.

Някъде описано ли конкретно стъпките на връщането?На 1-та страница много е оскъдна информацията. Rolling EyesЗа пръв път ми е.Един път да се науча и няма да ви досаждам Crazy

# 94
  • Sofia
Велина, от акаунта ти в амазон , там където си гледаш поръчките , в дясно трябва да има жълт бутон Rеturn or replace items. Избираш го и караш напред по стъпките, като причина можеш да посочиш всичко, но за да е идентична причината с твоята избери например No longer needed/wanted. Накрая сайта ще ти генерира етикет, който да изпринтираш и на който ще фигурира адреса на превозвача. Изрежи частта с този адрес и на пакета напиши твоя в Бг. Най - вероятно обаче разходите по връщането ще бъдат за твоя сметка, т.е. прецени си дали ти е рентабилно цялото упражнение, защото пощенските услуги не са особено евтини.

# 95
Най - вероятно обаче разходите по връщането ще бъдат за твоя сметка, т.е. прецени си дали ти е рентабилно цялото упражнение, защото пощенските услуги не са особено евтини.

И аз това щях да напиша.  Peace
Най-добре го остави за подарък или го пусни в някой сайт за продаване. Не си струва да му плащаш пощенските и да го връщаш...

# 96
  • Варна
Велина, от акаунта ти в амазон , там където си гледаш поръчките , в дясно трябва да има жълт бутон Rеturn or replace items. Избираш го и караш напред по стъпките, като причина можеш да посочиш всичко, но за да е идентична причината с твоята избери например No longer needed/wanted. Накрая сайта ще ти генерира етикет, който да изпринтираш и на който ще фигурира адреса на превозвача. Изрежи частта с този адрес и на пакета напиши твоя в Бг. Най - вероятно обаче разходите по връщането ще бъдат за твоя сметка, т.е. прецени си дали ти е рентабилно цялото упражнение, защото пощенските услуги не са особено евтини.

така ли...пфф ами ще се откажа тогава,белким зарадвам някое детенце.Тази играчка я няма в БГ Laughing

Колко горе -долу излиза връщането?

# 97
  • Sofia
Ако е до 1 кг. - 22 лв.

# 98
  • Варна
Все пак реших да я върна.
Kой адрес трябва да отбележа -Choose a dropoff location..като гледам не виждам адреса на превозвача..?Или няма значение ,щом ще го изрежа.
С БГ пощи  ли да я  изпратя ,сигурно ще е по-евтино.Или с интерлогогистика?

# 99
  • Варна
С БГ пощи е най-евтино, но нямаш проследяване като хората. Провери колко ще ти струва с Интерлогистика и с Еконт. Peace

# 100
  • Sofia
Е нали има някакъв тракинг на бг пощи, не върши ли работа? Връщала съм много пъти, но никога не съм гледала какво се случва. На Еконт какви са приблизително цените?

# 101
  • Варна
Проследява до границата. Laughing После - няма информация. Crazy

Последно връщах с Еконт една ютия до Германия, защото Интерлогистика ми отказаха да я вземат - не транспортирали уреди "втора употреба" Rolling Eyes (върнах я при рекламация, след едногодишна експлоатация изведнъж спря да работи). Доколкото си спомням, между 30 и 40 лв. платих, но Амазон си поеха разноските в моя случай.

# 102
  • Варна
Е нали има някакъв тракинг на бг пощи, не върши ли работа? Връщала съм много пъти, но никога не съм гледала какво се случва. На Еконт какви са приблизително цените?
С интерлогистика ми излиза връшането около 32 лв.
С Еконт не мога да се ориентирам..,сигурно пак ще е пак толкова ooooh!

# 103
  • софия
Здравейте, искам да купя електрическа четка за зъби на дъщеря ми на 4 и сина ми на 9, мисля да е нещо по бюджетно като Oral B, на повечето четки пише 3 плюс и се чудя за сина ми дали не са прекалено детски, спряла съм се на тазиhttp://www.amazon.de/Braun-Oral-B-Advance-Power-Kids/dp/B00008K6 … words=oral+b+kids с най голяма отстъпка е в момената, е разбирам нищо от четки и ще се радвам да ми препоръчате bouquet

# 104
  • Sofia
Еконт в момента не изпращат до Англия. Днес питах.

Общи условия

Активация на акаунт