Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 10

• 130 524
  • 785
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Да ви кажа нещо ,та да се посмеете. На моята работа май всички вече разбраха за моя проблем.Който ме срещне по коридорите ми вика"Здравей,как са гъбичките? "LaughingСтанах за резил вече.Ох,да минава на всички по-бързо и през Новата Година да си пожелаем да сме здрави,с чисти микробиологии и без  дразнения. Да се радваме на живота и да спрем да гълтаме хапчета.

# 751
Дами, поизчетох назад някои препоръки за народна медицина срещу гъбички - рецепта със сода и захаросан мед и рецепта с тампон, напоен с чаено дърво и кокосово масло. Доста момичета са доволни и успели да се оправят - може да опитаме Simple Smile Аз се чудя с тоя постоянен сърбеж какво да правя, но май другата седмица пак ме зове микробиологията Sad Дали тези рецепти ще помогнат при каквито и да е инфекции?

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 11:22 от Aiak

# 752
  • София
Момичета, някоя да е ползвала Клион Д ?

# 753
Последното даже не знам какво е!

# 754
  • София
Някакви вагинални глобули комбинирани метронидазол и мисля противогъбичен препарат.Гинеколожката ми ги каза и ми е интересно някоя от вас дали се е повлияла положително, ако ги е ползвала Simple Smile

# 755
И на мен са ми ги изписвали, но не ги слагах, защото правих за хламидии изследването тогава и реално не стигнах до тях. Но мисля, че са добри. Опитай, не се знае какво ще ти помогне. За какво са ти изписани?

# 756
  • София
Бактериална уроинфекция имам и на цитонамазката ми излезнаха левкоцити. Микробиология не сме пускали, че много антибиотици пих напоследък и гинеколожката реши, че няма смисъл. След нова година ще пускам за микоплазма, уреаплазма и хламидии. То мойте проблеми са си направо хронични и в чудо се виждам вече ...

# 757
Слагай си ги, после като решиш да пускаш изследванията - имай 4-5 дена поне, които да са чисти от всякакви лекарства локално и през устата - за да може да се установи ако има нещо. Дано няма!!! Но е хубаво да се провери наистина за хламидии, микоплазми и уреаплазми- те правят тея поразии често. Не се притеснявай, дори и да има нещо се пие антибиотик и се излекуват. Аз лятото си пусках и вече заради непрекъснатите инфекции имам някакво съмнение дали са били верни резултатите ( бяха отрицателни), но тъй като след това пих и антибиотик много силен мисля да не се вманиечавам.
Другото, което бих те посъветвала да вземаш дълго време пробиотици и да поставяш локално лактобацили. Сякаш в това има повече резон отколкото в това постоянно да сме на антибиотици и антимикотици. То всичко що е добро загива... и айде пак наново Sad
Успех! Simple Smile

# 758
  • София
Благодаря Simple Smile

# 759
А кои лактобацили са добри ?

# 760
Момичета, някоя да е ползвала Клион Д ?
Аз също съм ползвала - изписан за Кандида Албиканс. След това слагай Лактажин, добре е и пробиотик - вече са те посъветвали.

Да ви разкажа при мен какво става.

Скрит текст:
Два дни приятеля ми свършва в мен и днес една остра миризма усещам по бельото ми. Чета на някои места пишат, че е нормално. Аз не мисля така. Почти съм убедена, че приятеля ми има някаква бактерия и от там се мъча толкова много време. Лекаря ми казва, че няма нужда той да се изследва, защото няма симптоми, но ще го водя на своя глава. Disappointed Relieved
Относно народни лечения - не съм много по тях. Не бих си сложила нито сода, нито мед, нито чесън. Съжалявам.

# 761
Цитат
Да ви разкажа при мен какво става.

Скрит текст:
Два дни приятеля ми свършва в мен и днес една остра миризма усещам по бельото ми. Чета на някои места пишат, че е нормално. Аз не мисля така. Почти съм убедена, че приятеля ми има някаква бактерия и от там се мъча толкова много време. Лекаря ми казва, че няма нужда той да се изследва, защото няма симптоми, но ще го водя на своя глава. Disappointed Relieved
Миризмата на риба ли ти прилича?При мен беше същото и на секрета ми излезе clue cells.Гинеколожката каза,че е от там.Изписа ми антибиотик и противогъбично за Кандидата,която имах.И приятеля ми пи АБ.След лечението всичко е наред и миризма няма Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 19:43 от Aloxomora

# 762
Ами не е толкова на риба, но пак силно специфично. Дадохме и двамата секрет. Някак си гинеколожката смята, че миризмата не била показател и може нищо да не излезе. Дори така си мисли, че нямаме гъбички - да видим. Кой знае кога ще ни излязат резултатите, покрай празниците... Но съм по-спокойна сега. Ще ви държа в течение, хаха.

Елен, Лактажин са лактобацили и са добри, както и Гинофлора, за който писах.

# 763
Дами, аз вече съм отчаяна. Вчера спрях Клиндамицина през устата- беше ми много лошо от него и останах само на Флажил глобули. Оплакванията ми продължават, времето ни притиска, моля ви, ако познавате някой АГ, който е добър в диагностиката и лечението на инфекциите, да ме посъветвате и да отивам след нова година. Вече си мисля и за венеролог. Не се търпи, мрън.....

# 764
Дами, аз вече съм отчаяна. Вчера спрях Клиндамицина през устата- беше ми много лошо от него и останах само на Флажил глобули. Оплакванията ми продължават, времето ни притиска, моля ви, ако познавате някой АГ, който е добър в диагностиката и лечението на инфекциите, да ме посъветвате и да отивам след нова година. Вече си мисля и за венеролог. Не се търпи, мрън.....
От къде си? Клиндамицина с пробиотик ли го пи? Корема ли ти беше разбутал,че го спря?

Общи условия

Активация на акаунт