Дюни Роял Ризорт 2016

• 124 295
  • 780
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря все пак!

# 271
# 272
  • Пловдив
Ехоо! Ние сме тук вече за 7 път и все така ни харесва. Сега, по отношение на колата и паркирането да кажа- винаги те пращат да оставиш колата,но мойтожмъж е свикнал и си прави оглушки - спира ни пред хотела, стоварва ме с децата и багажа и тогава отива да паркира, после идва пеш,през което време аз съм оправила настаняването и така. Иначе, зареждат само с 2 в 1 -душ гел с шампоан, и първия път сапунчета. Ако не си поиска човек сапун , повече не дават. Ние тази година все още не сме си видели камериерката,та сапуна отдавна свърши и нов няма. Не е драма, но бакшиш да не чака . Други години все ги виждаме и си искаме. Това,което е променено и не ми е удобно, е работното време на кърпите. Поне може да е до 13 часа, вярно е,че и Хасан са хора, но щом можеха да работят без прекъсване до сега, значи могат. Иначе аквапарка и около него са го направили прекрасен, направо се кефя всеки път,като сме там. И цветята,че дори и мебелите са много намясто. А детската част на аквпарка е уникална,такава аз лично не съм виждала. За 1път си оставям децата спокойно и мога да седя по-длеч. Е,имам тази година леки забележки към яденето /от 10 дена за сега, в 2 имаме забележки/, и то от събота насам. Мъж ми търси скара и когато има само пилешко филе,кюфте и риба, за него няма какво да се яде. Като се приберем,ще пусна снимки за който още не е ходил, да види пейзажа. Морето е топло,чисто,днес водата беше по-мътна заради вълните, но бяма щипалки и водорасли. bouquet

# 273
Открих го!
🙆 разгеле...благодаря...час и нещо рових..файда=0

http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=676117.255;topicrefid=20

пост 267  Peace

# 274
  • София
Впечатленията и тази година са чудесни от Дюни. За 1път отседнахме в Пеликан. Недостатъци има обаче- не ни смениха изгорялата лампа в антрето въпреки многократното съобщаване за повредата. Лошо почистване на стаята. Мокетът си е доста захабен и пълен с косми и дребни боклуци още от настаняването. Супер неудобно работно време за даване на кърпи на плажа. Зареждането на течен сапун в стаята и тоалетна хартия е само с напомняне.
няма размяна на монети за електронните игри,а голяма част от тях не работят. Климатикът в стаята е доста слаб и не охлажда добре. Поне няма тежка миршзма и плесен.
предимства-чисти общи части,чист плаж,чудесна храна,просторни стаи и балкони.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 18:56 от Мигла

# 275
  • София
Дълги години почиваме все в Дюни, тази година 2 пъти.Вторият път навихме и едно приятелско семейство. Хората винаги са почивали все в чужбина,тоест много ни се довериха на хвалбите за Дюни и колко му е хвърлихме почти 2 бона за седмица и заминахме - хотел Пеликан!!! На втората ни вечеря моят съпруг и жената от другото семейство вечеряха крехки пилешки дробчета и след няколко часа разбраха,че са се прецакали ужасно - повръщане и диария цяла нощ и на другият ден.Отидох на рецепцията да им кажа за това нещо,а те ми заявиха, че си има книга за оплаквания и ако желая да се оплача там,защото те няма какво да направят,само настанявали гостите. Питах ги натровените им настанени гости на кого да се оплачат,а те ами ходете и си кажете на готвача!!! Думи нямам! Абсолютно бездушие! Ей там има мед.център Госпожо,ако желаете заведете ги на преглед! Не стига,че си платихме скъпо и прескъпо да ни тровят,що да не се отръскаме и с мед.им център - каква съм наивна, мислех,че някой ще се впечатли,Извини.....наивница Юни месец проблемът беше "Само",че в стаята миришеше ужасно на плесен и кърпи се сменяха само ако казваме да го направят, но сега беше ужасно - бяхме в крило над кухнята, е аз една седмица не мигнах! Нощем се пренасяше явно храна в едни железни колички,които така силно дрънчаха,че се събуждаш ужасен,работещите нон стоп си викаха, чинии дрънчаха, незнам как е ако спиш на жп гара,но вярвайте ми това в Пеликан беше ад! 2 бона за седмица,без сън, от вторият ден почти само на суха храна,защото другата е опасна, счупен асансьор и един цял ден беше фитнес, почти всяка нощ спиране на тока.....незнам как да се извинявам на хората, които навихме да отидат с нас.

# 276
  • here and now
На мен ми хареса тази година на Пеликан -  за първи път отсядам там. Стаята се чистеше ежедневно и  хавлиите се сменяха всеки ден, течния сапун не го ползвам, предпочитам си моя козметика, та за него не мога да споделя мнение. Тоалетна хартия зареждаха без напомняне - винаги имаше резервна ролка.  Леглата бяха изключително неудобни, а терасата изключително малка, но имайки предвид, че резервирах доста късно не се оплаквам, макар че една маса с 2 стола ми е леко недостатъчна за 4 човека, пък били и 2-ма от тях деца.
Работното време на кърпите и мен ме изненада неприятно, да не говорим че на Пеликан им свършват картите и се налага да носиш кърпи до стаята, а като си с деца и багаж и не е много готино да се товариш. Единия асансьор не работеше единия ден, но след като съобщихме на рецепция, на другия ден вече си беше ок. На бара по-голямата част от персонала просто не го биваше, или не са били обучени добре или просто не ставаха. Единствено една девойка с дълга розово-лилава коса ме впечатли с работата си - хем  усмихната хем  знае какво прави и всичко, което прави го прави добре, останалите оставиха у мен впечатлението, че не знаят защо са там.
Кухнята и храната ми харесаха, не сме имали проблеми с тях. Климатика работеше дори прекалено добре. Аз го изключвах, а камериерките го включваха всеки ден.
Тока спира една единствена вечер от около 23 и нещо за по-малко от час. Не знам какво е било навън, бяхме легнали.
Паркинга е малък и не достига за всички коли, а аз не съм от обичащите да ходят пеш и паркирах не точно където трябва, но и не са ми направили забележка за това.
По изключение тази година решихме да правим плаж в деня на заминаването. Освободихме стаята с уговорката да върнем кърпите когато си тръгваме. Не ни създадоха никакви проблеми. Обядвахме, ползвахме си всичко, все едно няма да си тръгваме.
Хареса ми, че има сауна и джакузи на Пеликан. Едини ден беше облачно до към обяд, но децата се забавляваха страхотно в джакузито. Времето не ставаше нито за басейн, нито за аквапарк.
Като цяло усещам някакъв спад в нивото по отношение на персонала - анимацията тази година също не ми допадна особено.
Като цяло съм доволна. Само като се сетя преди няколко години какво беше на Елените, забравям за всякакви дребни недостатъци.

# 277
  • София
Mrs. Jones Искрено ви съчуствам за преживяното. За мен здравето е на първо място. Ние трета година почиваме на Дюни и трета година детето лепва вирус. А безкрайно се пазим.
За мен Дюни имат огромен потенциал. Самата аз съм почивала в чужбина нееднократно. Ами не бих се отрекла от Бг курорти. Липсва ни обаче представяне. За такава база и данни е срамота да ги разваляш с лош мениджъмънт. На Дюни и в Белвил и в Пеликан ставаха просто изцепки откъм поведение на рецепциите. Миналата година при напускане като казахме че искаме електроколичка за извозване ни отрязаха, че трябва да чакаме защото имали много чек аути. Тази година поръчахме час по-рано, като слязохме да освобождаваме напомнихме и се оказа че нищо не са си записали?!. Като казах, че липсва течен сапун- реакцията не беше извинение - а нападка с въпрос- вие отворихте ли капака? Какъв капак- това не ми е работа, а и после като погледнах капакът е с ключе...А иначе своя козметика си нося винаги, този сапун го ползвам за пране на бански.
Паркингът наистина е мижав и крайно недостатъчен и колите завземаха места по алеята отпред.
Токът и при нас беше спрял, което не е редно,но изобщо не ни наруши нищо, даже съвсем случайно разбрахме, защото вече спяхме.
Неприятен инцидент имаше с едно момченце на плажа- тичаше босо по скарата, която е покрита със зелен мокет. Оказа се, че има стърчащи пирони и то без да ги види се е раздрало...Пясъкът не се пресява редовно- има доста фасове и дребни боклуци. Чадърите- ясно с тази мрежичка са със символична сянка.
Детската дискотека беше на новия бар и сцена при Аквапарка. Чудесно, но  лампите светеха само при входа, а задните не ги палеха и беше полутъмно. Супер неприятно е така.

# 278
  • София
Мога да добавя, че в Пеликан ресторанът е в пъти по-спокоен, изискан и за мен приятен, в сравнение с Марината и Белвил. В Марината на обяд буквално липсват чинии, а за да се доредиш до топлата храна си е истинско състезание. В Созопол пък е голямо обикаляне и вътрешният салон е крайно малък и ако се паднеш във ветровито, хладно време поне за мен храненето на открито не е приятно.

# 279
Здравейте! Решихме догодина да почиваме в Дюни.За първи път ще ни е . последните години почивахме в Приморско-но тази година нещо се изложиха. Платихме цена за ол.../ и то не малка/ и детето ми няколко дни ядеше само ориз и пържени картофи. Според вашите мнения се спряхме на хотел Белвил.Но нещо последните дни има не добри отзиви. Бих искала да попитам-кога ще излизат ранните записвания и в какъв срок е трябвало да платим цялата сума. И как е наистина положението- особено за хотел Белвил. С две малки деца съм

# 280
  • София
Здравейте,
и аз се интересувам от Дюни за следващото лято, но никога не съм ходила и ми е трудно да направя избор на конкретно място за настаняване. Бихте ли споделили как стои въпроса с вилите - много ли са далеч, добри ли са, с две деца сме - на 8 и на 5 /живот и здраве догодина/.

# 281
Ранните записвания обикновено са до края на март, излизат предложенията в началото на годината още. Аз вече две години почивам в хотел Белвил, като качество и цена ми допада най-много. Пеликан също не е лош, но е малко по-скъп от Белвил, а когато посетих ресторанта му /наистина е много приятен/ видях такива лоши стаи, на които балконите просто бяха на терасата при скарата в ресторанта, а и бяха заети на всичко отгоре. Никога не бих приела да почивам в такива условия. От терасите на Белвил се виждат само борове и поляни. За вилите - някои са много далеч, отвън са много красиви, аз съм почивала в тях преди доста години, отвътре не бяха добре, имаше мухъл. Но пък ХВ има не само вили, а и други хотелчета, които изглеждат доста приятно. Аз специално обичам да почивам на тихо и на спокойствие и не ми пречи да походя малко до ресторанта. Наистина за мен в момента Дюни няма аналог в БГ. Като минус бих изтъкнала твърде слабата според мен анимация - на вечерните представления едната вечер повториха точно същото шо от миналата година - вярно е, че анимационният екип е същият, обаче да се понапънат малко и да измислят нещо ново. Скучно беше. Като цяло храната много ми хареса, имаше готвени неща, скара, пресни плодове и зеленуци, разнообразие на всички хранения.

# 282
  • София
Mrs. Jones Искрено ви съчуствам за преживяното. За мен здравето е на първо място. Ние трета година почиваме на Дюни и трета година детето лепва вирус. А безкрайно се пазим.
За мен Дюни имат огромен потенциал. Самата аз съм почивала в чужбина нееднократно. Ами не бих се отрекла от Бг курорти. Липсва ни обаче представяне. За такава база и данни е срамота да ги разваляш с лош мениджъмънт. На Дюни и в Белвил и в Пеликан ставаха просто изцепки откъм поведение на рецепциите. Миналата година при напускане като казахме че искаме електроколичка за извозване ни отрязаха, че трябва да чакаме защото имали много чек аути. Тази година поръчахме час по-рано, като слязохме да освобождаваме напомнихме и се оказа че нищо не са си записали?!. Като казах, че липсва течен сапун- реакцията не беше извинение - а нападка с въпрос- вие отворихте ли капака? Какъв капак- това не ми е работа, а и после като погледнах капакът е с ключе...А иначе своя козметика си нося винаги, този сапун го ползвам за пране на бански.
Паркингът наистина е мижав и крайно недостатъчен и колите завземаха места по алеята отпред.
Токът и при нас беше спрял, което не е редно,но изобщо не ни наруши нищо, даже съвсем случайно разбрахме, защото вече спяхме.
Неприятен инцидент имаше с едно момченце на плажа- тичаше босо по скарата, която е покрита със зелен мокет. Оказа се, че има стърчащи пирони и то без да ги види се е раздрало...Пясъкът не се пресява редовно- има доста фасове и дребни боклуци. Чадърите- ясно с тази мрежичка са със символична сянка.
Детската дискотека беше на новия бар и сцена при Аквапарка. Чудесно, но  лампите светеха само при входа, а задните не ги палеха и беше полутъмно. Супер неприятно е така.

Може да не е от Дюни, а от детето. Ние сме в Дюни всяка година с две малки деца, ама малки, смятайте бебето от 4 месеца е там, та до днес. Когато почна да яде, почнах по малко да й давам това онова от храната там. На 1 год и половина, вече си ядеше всичките хранения там.
Пък уж не са от най- здравите, все ги пазя, 100 мерки за миене на ръце и т.н. Но на Дюни проблем не сме имали. Thinking На наши приятели детето, ако стъпи по БГ морски курорти, 100 % е в инфекциозна болница после.
За справка същото дете прекарва всяка година по месец - два на море в Тайланд, там е без проблем.
Абе явно всяко дете си е различно newsm78

# 283
Ранните записвания обикновено са до края на март, излизат предложенията в началото на годината още. Аз вече две години почивам в хотел Белвил, като качество и цена ми допада най-много. Пеликан също не е лош, но е малко по-скъп от Белвил, а когато посетих ресторанта му /наистина е много приятен/ видях такива лоши стаи, на които балконите просто бяха на терасата при скарата в ресторанта, а и бяха заети на всичко отгоре. Никога не бих приела да почивам в такива условия. От терасите на Белвил се виждат само борове и поляни. За вилите - някои са много далеч, отвън са много красиви, аз съм почивала в тях преди доста години, отвътре не бяха добре, имаше мухъл. Но пък ХВ има не само вили, а и други хотелчета, които изглеждат доста приятно. Аз специално обичам да почивам на тихо и на спокойствие и не ми пречи да походя малко до ресторанта. Наистина за мен в момента Дюни няма аналог в БГ. Като минус бих изтъкнала твърде слабата според мен анимация - на вечерните представления едната вечер повториха точно същото шо от миналата година - вярно е, че анимационният екип е същият, обаче да се понапънат малко и да измислят нещо ново. Скучно беше. Като цяло храната много ми хареса, имаше готвени неща, скара, пресни плодове и зеленуци, разнообразие на всички хранения.
Аз имах предвид, че в някои хотели ранните записвания започват от ноември с 25 % и до края на март стигат до 10 %. Искам да попитам и  /знам че по-горе се дискутираше/ двойна стая добре ли ще е за 2 възрасти и дете на 4 години и бебе на 1 година

# 284
Двойната стая в Белвил на мен би ми била тясна с две деца, колкото и да са малки.

Общи условия

Активация на акаунт