Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 463
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
При мен момента на истината почти дойде- след малко отивам на лекар за преглед и за ново чхг, което трябва да се е удвоило в последните 48 часа и да видим появило ли се е нещо в матката. От сега треперя, в някакъв тих ужас съм. Може би заради предишния неуспешен път съм толкова наплашена и чак не мога да си представя положителен развой на събитията, а съм голям оптимист по принцип. Ще пиша после какво е станало, моля ви стискайте ми палци!

Стискам ти палци и от все сърце ти желая успех! Бъди позитивна, всичко ще бъде наред и  този път ще имате хубаво бебенце септември!

# 631
Linda, всичко ще е наред ще видиш. Няма да се шашкаш, убедена съм, че нещата ще се наредят и няма да имаш за какво да се тревожиш Hug

elitsa77 много ме разсмя това с дъщеря ти, че е решила, че бебетата просто стават бавно, не е далеч от истината детето  Laughing

Аз да ви кажа съм като робот напоследък, отивам на работа, след това на пазар, след това хапвам и в десет заспивам още докато текат началните надписи на филма  Laughing. След това се будя в 6 и до 8 мързелувам в леглото. Такова спане му удрям, че направо се плаша, но почвам да разбирам бебетата, на които постоянно им се спи.  А снощи купих домашна трушия от едно магазинче, хора, изядох целият буркан ей така вместо вечеря и даже не ми стана тежко  Crazy

# 632
Добро утро... аз днес голям сън му ударих хихи
Днес съм на преглед и също като вас съм притеснена.успех и после ще споделяме

# 633
Момичета, седя и се чудя дали да не се обадя и да си запиша час за преглед за утре /ще бъда в 5сед и 5дни/, а не за четвъртък/когато ще съм в 6сед и 4дни/. Как мислите ще се види ли нещо или да изчакам до другата седмица?  Rolling Eyes

# 634
g_stamboliiska, според мен изчакай. Аз вчера бях на преглед в 5седмица и 5дни, видя се сакче и ембрионче. В 6сед и 4дни има някакъв шанс и пулс да се види.

# 635
Kisses, балгодаря ти за бързия отговор. Ще помисля още малко и ще реша.

# 636
Аз вчера в 6с. и 4д. не чух пулс, док каза, че е малко за чуване. Само се видя ембрионче с трептене, което док нарече "ембрион със сърдечен ритъм" и ще ходя другата сряда пак, за да го чуем. Но ако ще се успокоиш - отиди, може пък да има по-добър ехограф и да чуете нещо  Peace

# 637
И според мен изчакай Simple Smile Аз избързах и затова не чух това, което искам, а даже се натоварих много психически. Накрая ми казаха, ела след две седмици, а уж трябваше да съм в 5с+6 дни.  Затова сега си чакам моя преглед другата седмица Simple Smile

# 638
Мен също ме искат отново след две седмици, т.е. към края на 7г.с.

# 639
След като се вижда тупкащо сърце , значи всичко е наред
Линда, успех дано всичко да е наред, и днес да е твоят щастлив ден  Hug

# 640
Така като чета съветите ви си мисля дали направо да не си запиша час за 2ри февруари, хем ще съм вече в 7сед и ще е голяма вероятността да чуя направо и сърчице.  Rolling Eyes

# 641
Ако имаш обикновено направление за гинеколог за преглед нищо не ти пречи да отидеш другата седмица и след 10дни, 2 седмици ще те извикат за 2ри преглед. Ако обаче ще си плаща прегледа според мен отиди направо на 2.02

# 642
Момичета, заспиваааааааааааам, направо на бюрото. Всеки ден такова зверско ми се доспива, че трябва да се щипя. Вие как се оправяте на работните места. Тук при мен в стаята едно слънце като припича, че даже да не бях бременна пак щях да се унеса  Laughing

# 643
  • Варна
Привет момичета!
Линда, стискам палци всичко да е наред този път  Praynig

И покрай мен няма нищо ново - все още ми е лошо, не мога да спя вечер, което ме съсипва.
Оставих баткото тези дни в къщи и се гледаме с него. Той добре, че слуша  Crazy

Относно новата тема - аз хич не съм наясно как се прави. Успях само да създам тази, колкото да имаме такава  Mr. Green

# 644
Привет!
Минавам да ви видя.
Благодаря за прекрасните пожелания момичета.
Добре дошла на Елица.Поздравление за избора на трето дете.Доно е момченце след двете моми.
Успех на прегледа на всички които сте днес.
Аз днес съм много отпаднала.С ужасно гадене сэм пак.няма по неприятнж нещо.Сега сэм си в къщи ами в понеделник не знам какво ще провя на работа.
Даже и фолиевата к-на не си пия.много ми се гади.Така си мислех че ще ми се размине но уви.нама да е.
Магдалена Чистито.

Общи условия

Активация на акаунт