Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 445
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета, аз се бракувах  Whistling Благодаря на всички за пожеланията, djin4e минах оттам ама нито смигна, нито вода ми ливна направооооо  ooooh!  hahaha Hug Аз съм на преглед другия петък или събота,че тогава ще съм в 6 седмица и 3,4 дни и... дано всичко да е наред! Радвам се за всички, които са чули сърчица, а на тези, който още не сме - търпение.  bouquet

# 661
Магдалена, честито!!!! Много дълъг и щастлив семеен живот Ви пожелавам и едно здраво и красиво бебче септември  Hug

# 662
Честито, Магдалена! Дълъг и усмихнат съвместен живот ви желая!  bouquet

Момичета, нормално е по време на бременност да се засили вагиналното течение. Това е защитна реакция на организма, един вид "отмива" вредни бактерии и гъбички и по-лесно поддържа влагалището "чисто". Аз си ходя все "подмокрена" последните дни  Laughing

И за финал да ви поздравя с едно клипче https://www.youtube.com/watch?v=3r5_50_trRk .

# 663
Магдалена, честито бракуване - дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с много детски смях  bouquet
Момичета има ли счетоводителки сред вас? Имам въпрос за застъпващи се майчинства и не знам кой да питам  newsm78

# 664
Магдалена, Честито! Дълъг и безоблачен семеен живот ви желая!  newsm51

PakMama, попитай в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=885986.690  Hug

# 665
  • Варна
Магдалена, честито и от мен  bouquet

# 666
Привет моят работен ден се изтъркули. Сякаш трите дни почивка са ми се отразили добре, дори вече не ми се приспива. Днес не ми се хареса, хапвах повече, ама с тоз бабин ден... УСтановявам, че продължава да не ми се яде сладичко, определено съм на етап тесто, ама това хич, ама хич не ми се нрави!!! #Crazy

Магдаленче, да беше метнала барем букета да хвана! Crazy Честито, а... и горчиво! Heart Eyes

Иначе нищо друго около мен, и аз като други две момичета назад, чакам срядата.... Laughing

Иначе за нова тема, аз правя такава в красива мама, която водя от време ОНО, но никак не ми се занимава, доста е ангажиращо, а аз страдам от липса на свободно време, работа  и хоби го изпълват на 70%. Остават дни 30% за спане Joy
Тук съм, пишете, да има по-късно какво да чета.

# 667
Здравейте, момичета!

И за тихичко ще се присъединя към вас. Казвам се Деси от София, на (почти) 32г. Вчера видях така чаканите 2 чертички, в събота съм на преглед за да видим до къде са стигнали нещата  Laughing Последен МЦ 12.12.15, но с вероятна късна овулация и едва ли съм много напред. Имам дъщеричка на 1 г и 7 м, която още кърмя, и заради което, се опитваме за бебе №2 вече 8 месеца. Започнахме веднага като ми се появи цикъл, но за сметка на това той е тотално откачен  #2gunfire продължаваше колкото си иска дни 59, 46, 31, 47... и никога не знаех сега вече закъснява ли ми или не... Колко отрицателни теста видях... Вече се бях примирила, че няма да стане, не исках и да правя тестове да не се разочаровам, и ето че, се случи тъкмо на време за рожденият ми ден в събота  Heart Eyes Сега остава всичко да е наред - ембрион в сакчето, сърчице и т.н.

За сега нямам симптоми, освен едно леко чувство на гадене, но не от нещо конкретно, просто ей така, да има  Laughing Точно то ме подтикна да направя тест, въпреки че, пак мислех, че си внушавам, защото с предишната бременност започнах да имам някакви симптоми чак след 6-7 г.с.

Вече успяхте да обсъдите толкова много неща - хранене, спорт, имена, лекари.... чак не знам къде да се включа с мнение  Joy

Предишната бременност тренирах по 4 пъти седмично до два дни преди раждането (започнаха да ми изтичат води и пропуснах последния ден  Laughing) - ходех на фитнес и "гимнастика" за бременни, но и на двете места си тренирах с тежести, просто по-леки от стандартните ми и без нищо напрягащо корема пряко. Чувствах се повече от добре и препоръчвам ако си тренирате да не спирате, просто ако се налага адаптирайте съответния спорт към моментното ви състояние.

За храненето - бях твърдо убедена, че ще се храня здравословно и че, това с яде ми се само нещо си е пълна измислица, глезотия и т.н. Ами, до 12 г.с. не можех да погледна месо и яйца, ядеше ми се само тестено и карах на хляб и кашкавал  Joy За щастие, после всичко се оправя  Simple Smile

Още нямам идея къде да се следя, така че ако имате препоръки ще се радвам да чуя.

Хайде, стига за мен, че няма да имате нерви да го изчетете  Crazy

Магдалена, честито! Много щастлив семеен живот ви пожелавам!

Линда, има ли резултат? Присъединявам се и аз със стиснати палци.

ПакМама, аз съм счетоводител, въпреки че, вече 2 години направих вкъщи и съм много далеч от такива теми, а и с ТРЗ не съм се занимавала. Но, пък аз много исках да застъпя майчинствата и бях проучвала разни варианти, така че може и да ти помогна - ако не са ти отговорили момичетата от счетоводната тема, питай  Simple Smile

Какво се случи с фейсбук групата - тайна ли е вече? Аз бих се включила, защото на мен там ми е по-лесно да следя какво се случва. Можем да си направим отделни постове за темите, които обсъждаме - Резултати от прегледи и изследвания, Хранене и спорт, Каква количка ще си купите и т.н., и така не се повтаря едно и също на всяка страница. Пък и в някакъв момент ще започнем да споделяме по-лични неща, снимки...  А и, с тичането покрай малката, влизам главно от телефона и ФБ ми е доста удобен.

Леко бременеене и пухкав финал на всички момичета!

# 668
Деси ,добре дошла.Леко бременеене пажелавам.Мъничка ще е разликата между децата ви.
На мен малко ми поумина гаденето.Купих си ментови бонбони и сякаш сега по бива.Успях мъничко да хапна.Сладко да не видя повдига ми се още повече.
Искам да ви питам.Колко дни болнични имаме право да вземаме?Имаше някаква цифра то термин но като не ми и ясно????

# 669
Здравейте пак .Мина прегледа ми.чух сърцето....уникално.предния път бяха само пулсации , а сега си се чу....
Иначе съм в 8 г.с. а на мобилния календар съм в 7+5 ама не се бърка за 2 дена Simple Smile
Много съм щастлива.пожелавам на всички здрави бебчИта

# 670
  • Виена
Добре дошла, Деси!  Hug

elitsa77, като гледам на теб ти е трета бременност така, че може и да ме изпревариш малко на финала. Ти кога си на преглед? В Австрия чак след първия триместър ли е както в Англия или ти ще се наблюдаваш в БГ?

Аз и за втората си мислех, че ще подраня, но очевидно на бебетата ми им е доста комфортно в мен и двата пъти с по седмица след термина родих. Второто направо си го изритаха Wink Бях се приготвила за водно раждане. Багажът ми пълен с ароматни свещи, бях подготвила музика (2-3-5 стила), няк'ви сатенени нощници, халати... и на последния преглед - мне, цезарово трябва #2gunfire Толкова се бях ядосала, че психологът на отделението се наложи да мине през стаята ми да си поговорим Wink Сега ме напушва смях като се сетя, но тогава бях супер разочарована.

На 26-ти съм на преглед. По принцип ще ме прегледат, но предполагам, че ще ме документират по-нататък или поне като гледам медицинските паспорти на децата, и двете са започнати след 10-та ГС.

Lyn, katrinkoleva, честити сърчица Heart Heart Прекрасни новини!

Магдалена, още веднъж честито!  bouquet

hriskag25, изпи ли си фолиевата? С един ментов бонбон Wink

Отивам да полегна малко, че някакво нездравословно и странно желание за чистене ме преследва цял ден и май се поизморих  Rolling Eyes

# 671
Честито на чулите сърчица Simple Smile)

Хриси, 180 календарни дни за година, но 45 дневния не влиза в тях.

Елица, за третото ще се пробваш ли пак естествено или..?

# 672
  • Морска приказка
g_stamboliiska   Hug
Magdalena Iulian Честито! Дълъг и щастлив семеен живот ви желая!
_Dessy_  Hug Добре дошла.
Момичета утре съм на преглед за първи път. По мои изчисления съм 7.2. г.с., та се надявам да видим и сърчице. Обзело ме едно странно чувство, не знам защо, но съм много притеснена, че за капак и лекаря ми е непознат  Confused Лека вечер на всички, а на бракуваните по-леко с брачната нощ  Laughing

# 673
  • Пловдив
Здравейте,
НА новодошлите! Много се радвам за чулите сърчица! Честито!  И на младоженката честито!  Blush Blush bouquet bouquet bouquet
Утре ми предстои лекар. Много силно се моля да чуем сърчице и да е нормално всичко. Според телефона съм 6г.с.3д утре. Сега съм малко във филма,защото отдясно долу не спора да ме боли и мн взех да се притеснявам. Срещнах и други момичета да имат тези болешки,но ми е мн притеснено.
Как ще издържа до 17ч утре и аз не знам. #Crazy Стискайте палци!  newsm17Утре ще се отчета!
Лека вечер на всички и още веднъж честито на сърчицата! newsm51

# 674
  • Виена
Елица, за третото ще се пробваш ли пак естествено или..?

Дъртичка съм, с по-тесни размери на таза, проблемно първо раждане, едно секцио - вероятността да ми се вържат не е голяма Wink Ще ги тествам по-нататък, но очаквам по-скоро да ги разсмея и този път директно да ме пратят на психиатър Wink

Danili, vikentiq, стискам палци от сърце  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт