Бродирана красота - тема 132

• 78 324
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Да се похваля с последните попълнения, като чакам още 2 от "пощенските" на Dimensions.

Склонна съм да се разделя с Риолис-а, че се чудя даже защо го взех, пуста лакомия ooooh!

# 526
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да се похваля с последните попълнения, като чакам още 2 от "пощенските" на Dimensions.

Склонна съм да се разделя с Риолис-а, че се чудя даже защо го взех, пуста лакомия ooooh!

направи ми неустоима оферта  Crazy

# 527
  • София
Добри, ако го искаш - твой е Simple Smile
Скрит текст:
Взех го за 25лв с доставката до БГ

# 528
Добри, ако го искаш - твой е Simple Smile
Скрит текст:
Взех го за 25лв с доставката до БГ

мой е, мой е Hug
 Sunglasses имам рожден ден  Whistling

# 529
  • Ямбол
st. Dobri благодаря. Тъкмо започнаха да ми текът лигите по риолиса Simple Smile Спаси ме от един разход.

Феята е почти готова остана ми само надписа и няколко френски възела. Доста контур има това чудо.
Утре или в Неделя ще е готова и ще я снимам да се похваля.
Много ми липсва HAED'a, сега ще го подхвана с голямо желание.

Хубав ден  bouquet

# 530
  • БЪЛГАРИЯ

мой е, мой е Hug
 Sunglasses имам рожден ден  Whistling

Shocked Аферим! Пак ли?! Аз не мога да ги докарам толкова бройки РД (даже за единствения си не се сещам!)! Joy Айде, честит да ти е! Wink Laughing

# 531
Аз искам да ви по питам на този гоблен
Скрит текст:
кога е редно да му направя контура, преди или след изпиране? Не знам дали и в конкретния случай се нарича контур де  Rolling Eyes

# 532
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
МСК, как се изкуших! Добре, че съм го ушила иначе пак щях да си го взема. newsm03 Цялата акварелна серия я имам, остава да ушия жасмина и герберите. Ших флоксовете, божурите и тези рози. Има  и едни лалета и едни божури, но те са доста по скъпи. Може би само с наличните ще се огранича.  

# 533
финети, от мен да мине, не е рожден, а имен ден. от тях със сигурност имам 365 броя на година, понякога 366 Whistling

аетера, ако много държиш мога да отстъпя  Blush нали знаете, че не е като да нямам запаси  Blush

полии, контура може и накрая, но много момичета го правят "на ход" за да си намалят многото досаден контур в края.

Hug Heart Eyes Hug

# 534
Е то не е чак толкова много, само онези "драсканици" в долен ляв и горен десен ъгъл Simple Smile

# 535
  • Ямбол
аетера, ако много държиш мога да отстъпя  Blush нали знаете, че не е като да нямам запаси  Blush

Twisted Evil Ще устоя.

# 536
Финети, ако си я закъсала със запасите, да взема да ти пратя от моите,а!?
И аз щях да се хвърля на розите, но се въздържам.  Имам остатъците от конците и схемата от едно добро другарче. Аз пък мога да върна жеста като комплектовам лалетата. Моите се получиха прекрасни и нямам забележка към цветовете, за разлика от слънчогледите. Бачийска, това ме подсеща че не споменаваш слънчогледите, а онези червените божури са от друга серия и само под секрет ще ти лажа че изглеждат прекрасно, но на картинка. Оригиналния гоблен е много розов, ама направо кармъзъ...и на всичко отгоре са с вълнени конци.

# 537
  • София
На мен нещо хем ми допада, хем не тази серия на Риолис. Хубави са, ама май да не ги шия аз. Simple Smile
Бачийска, може ли картинки на търсените от теб гоблени, ако попадна на добра оферта, ще свиркам Simple Smile

# 538
  • БЪЛГАРИЯ
Финети, ако си я закъсала със запасите, да взема да ти пратя от моите,а!?
...

Знам, че си добър човек и моментално ще се отзовеш в нужда! Wink Hug (Поднасяй ме ти, поднасяй- ако кажа "чуш", ще хукне шкафът, та не мо'а го стигна! Joy )

# 539
Тъкмо одеве си разглеждах папките из компютъра и се чудех какво бях намислила за по-нататък, а то..лалетата на Роси Mr. Green
Обаче също така бях харесала от една дама от фб групата комплект от тези птички
, поръчани от http://www.avrora-vishivka.ru/ , вие имате ли отзиви от този сайт?
Също да попитам дали случайно някой има схема на това

Общи условия

Активация на акаунт