Бродирана красота - тема 132

• 78 280
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Не можах да се ориентирам, тези котета върху фона ли се шият? Много е интересно  Grinning

Малко Сладко Коте  завиждам ти най-неблагородно  Blush за пощенските картички  Hug

Някъде назад видях един много хубав Петльо  Grinning Доколкото си спомням имаше и кокошчица за шине към него  newsm78

Аз напредвам с моите коне - вече се виждат крака и опашка  Grinning

# 646
  • София
 wavey  Здравейте, ще прохождам четейки ви.  Simple Smile

# 647
  • Ямбол
deizy13 добре дошла.  bouquet

# 648
Момичета, търся схема на гоблена Трявна на Милена Стил. Благодаря предварително.

# 649
Да, момичета, шие се върху фона, и ако забележите долу в дясно, бродерията не съвпада с фона, в смисъл че има отстъп, предполагам за рамка Simple Smile Много ми харесва панамата.
МСК, трябва да се получи това http://www.stitch.su/nova_sloboda/6048-CP&process Гледах една рускиня как го бродира, и така завладяващо разказваше, че просто се влюбих в гоблена. Покупките ти много ми харесват. Самата аз вече се замислям за някакви дребосъци, примерно играчки за елха, картички, НО един голям проект ще имам със сигурност! За сега съм се насочила към Леврон, по-нататък ще разказвам Simple Smile

# 650
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Момичета, търся схема на гоблена Трявна на Милена Стил. Благодаря предварително.

Това със сигурност е схемата на Милена стил. Не разгледах ключа обаче.
Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=4299eceb54

Това е ПДФ от РМ, пише  че е на Милена стил.
Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=beaa1a350b

Дано съм помогнала.

Забравих да похваля всички неуморни пчелички. Всички сте прекрасни.

Целувка, гоблените на Нова свобода, са  с интересен дизайн, конците са ...интересни, панамата е ...и тя. Купих си един, просто да  пробвам тази панама с фон. Нещо не ми допаднаха, не мога да обясня, но не са моята  марка гоблен, както и Лука -С. Не отричам качеството на панама или конци, напротив, дори е много добре . Но... не ми е по вкуса. Продължавам да си харесвам Риолис, Дим - влюбена съм направо. Благодарение на Тарзанка се сдобих с още един Дим, да са комплект с Бистрото и Пазара. А имам да снимам и да показвам, но кога ще бъде ...  newsm78

# 651
Е, Бачийска, направоо, възбуди любопитството. Като не го снимаш поне име кажи на новия Дим.

# 652
На мен пък нещо ми втръснаха дизайните на Лука С Simple Smile) Имам един много силно желан, благодарение на Деси, със сигурност ще си го ушия.. явно му се настих. Дим е друга работа, забелязала съм че след всеки Не-Дим имам нужда от един ДИМ, но 2 ДИМа един след друг не мога Simple Smile)

Някой производител няма ли да ни изненада с нещо новичко  newsm78

Добри, не разбрах - шиеш ли или не?  Joy

# 653
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
изпъвам бръчки  Blush

Скрит текст:
почти не шия - подреждам дома, гледам болно дете  Tired

# 654
  • София
Добри,  Hug

# 655
st. Dobri, надявам се бързо да се оправя малкия човек. При тия дъждове, май пак ще пропуснем парка, за следващата седмица го дават слънце, но да видим...
Най-накрая завърших тази Вярност:

Сега реших да ушия нещо винено за рождения ден на майка ми по идея на друга гобленарка. Харесах си един пермин, скоро ще показвам, вече преполових.

# 656
Здравейте момичета  bouquet може ли някоя да ме ориентира за тайната вечеря. Моя мъж много го харесва и все ме пита дали няма да го ушия. Виждала съм на различни фирми вие какво бихте ми препоръчали?

# 657
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте момичета  bouquet може ли някоя да ме ориентира за тайната вечеря. Моя мъж много го харесва и все ме пита дали няма да го ушия. Виждала съм на различни фирми вие какво бихте ми препоръчали?

ако много, много държите на "Тайната вечеря" (не разбирам защо обаче), огледайте се преди да се хвърлите. има много нови разработки, по-свежи и по-ефирни от класическия вилеров модел  Peace

някой питаше какво правя  Blush напоследък почти не шия, само се хваля  Hug

# 658
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Малко снимки да покажа, като предупреждавам, че са от телефона и не гарантирам качеството. Направих и снимки с апарата, но трябва и време и желание да включа лаптопа, да включа апарата и....

Това са цветята на Нова свобода, която фирма  исках да пробвам. Интересна ми бе идеята да шия на  такъв фон. Е, пробвах и установих, че това не е моята фирма. Забравих да кажа, че друг минус за мен е факта, че схемата е на 2 листа, по-големи от формат А3. Не съм седнала да се боря с хартии, а да си доставям удоволствие от шиенето. Иначе като цяло не е пък най-зле. Другото, което не ми допадна, е че в едно цвете имаше всякакви цветове - от розово, през сино-лилаво (няколко нюанса) до цикламено- лилаво (няколко нюанса). На снимката личи в най-дясното цвете, дето виси.
Скрит текст:

Забравила съм да покажа и готовото Бистро, даже и рамкирано. Сега си правят компания с Пазара. Снимката е по-добра.
Скрит текст:

След него се занимавах с Перминчета - леки, разтоварващи, приятни за шиене. набелязала съм още да си шия.
Скрит текст:

Е, Бачийска, направоо, възбуди любопитството. Като не го снимаш поне име кажи на новия Дим.
И пак Дим , да си правят компания с Пазара и Бистрото. Явно си падам по художника (не се сещам за името).  Отново да благодаря на Тарзанка за бързото и коректно обслужване.
Скрит текст:

# 659
Тайната вечеря го има и при HAED
Честно казано, повечето разработки, предполагам български, които съм срещала не ми харесват. Лицата стоят като карикатури. Затова бих се доверила единствено на някоя доказала се марка.  Peace Това, разбира се, е лично мое мнение и не бих искала да ангажирам с него.

Общи условия

Активация на акаунт