За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 733
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Много бледи копия се появиха на Грей, Кросфайър и Този мъж. Бълват ги на килограм. От какъв зор сега пускат книжлета от по 50 стр. , обаче 12-15 на брой? Накачила съм ги до сандокуз и почвам-хвърлям, почвам-хвърлям. Заглавията - незапомнящи се, случките из книгите са масово компилации от Хубава жена, Бриджит Джоунс, Аферата Томас Краун и др. Тук-таме някои добри попадения- Алиата Ромиг напр.
 Така и не намерих Мис Каприз на СЕФ, някой да каже какво е заглавието на тази книга на английски Praynig

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 19:34 от unterdenlinden

# 601
  • София
Ти ако беше прочела любовната сцена... Събличат се, това в две изречия, секс - едно изречение, и следва следният бисер: "Той ме отведе на място, където никога не съм била". Паднах   Laughing

# 602
Ти ако беше прочела любовната сцена... Събличат се, това в две изречия, секс - едно изречение, и следва следният бисер: "Той ме отведе на място, където никога не съм била". Паднах   Laughing
Ами като книжката е 40-50 стр. за кое по-напред да напишат? Който се е хванал да чете - да се сеща на кое място са я отвели Crazy
Скрит текст:
В момента съм отвята в командировка на място, където никога не съм била и не държа пак бъда. Дремя в един хотел и отчаяно преравям темата, за да намеря нещо за четене. От последните страници става ясно, че Джудит Макнот е лидер в класациите. Ще започна нещо нейно, та да мине времето по-бързо. tooth

# 603
  • Варна
Чета втората книга от Consequences, много ме дразни главната. Днес установих, че е по-смотана и от Анастейжата от Нюансите. Оназ поне като я набиха избяга. Таз няма никаква промяна, тръпне и се размеква. Уж отмъщение замисляше!  Едвам дочитам, ужасно разочарование!

# 604
  • София
Ей това се оказва проблем - много трудно харесвам и двамата герои. Ако мъжкият образ ми хареса, то женският се оказва някаква лигла, ако пък женският ми хареса - мъжкият е зле. Този последният... Уж трябва да изглежда мъжествен, той ми тропа с краче като някое дете; в "Този мъж" така да ме е вбесявал, че повече няма накъде.

# 605
  • Разпиляна във въображението
Ти ако беше прочела любовната сцена... Събличат се, това в две изречия, секс - едно изречение, и следва следният бисер: "Той ме отведе на място, където никога не съм била". Паднах   Laughing

Затривам значи

Започнах https://www.goodreads.com/book/show/27208336-just-one-night-part … h_version=service  Засега е добре, но не очаквам да ме разтърсва като други.

Скрит текст:
Главната зарязва след шест години мъж, с други стига само до първа среща и е жадна за секс. Решава, че щом е така ще си урежда среща за по една нощ секс. Мъжът е англичанин изпратен от баща му в Америка. Сменя секретарките, че са неграмотни Grinning Новата обаче освен че приказва си и върши работата. Отделно след като изброява списък със свършеното му сервира, че му е уредила среща. Онзи иска да я замери с нещо. Може би срещата е между него и главната.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 20:29 от Miriel

# 606
Чета втората книга от Consequences, много ме дразни главната. Днес установих, че е по-смотана и от Анастейжата от Нюансите. Оназ поне като я набиха избяга. Таз няма никаква промяна, тръпне и се размеква. Уж отмъщение замисляше!  Едвам дочитам, ужасно разочарование!

Страшно ме дразнеше Стокхолмският синдром на девойката. Ако бях започнала с неговата гледна точка щеше да ми хареса повече вероятно. От трите книги втората за мен е най-добра, третата ме разочарова малко. Липсваше ми връзката между тях.  Peace
Но да ме извинявате по-смотана от Анастейжа няма. Аз за друго такова теле не съм чела никъде  Joy

# 607
  • Разпиляна във въображението
Но да ме извинявате по-смотана от Анастейжа няма. Аз за друго такова теле не съм чела никъде  Joy

Онази в Този мъж започна многообещаващо "по-смотана" от Анастейжа. Зарязах книгата още преди да срещна главния Laughing

# 608
  • София
Съгласна, особено за Този мъж 2. Най-вбесяващата двойка е в тази книга. Още помня сцената, в която отиде да я пребият с камшик заради пълна глупост.

# 609
Чета втората книга от Consequences, много ме дразни главната. Днес установих, че е по-смотана и от Анастейжата от Нюансите. Оназ поне като я набиха избяга. Таз няма никаква промяна, тръпне и се размеква. Уж отмъщение замисляше!  Едвам дочитам, ужасно разочарование!
Красе, аз пък втората книга я харесах тъкмо защото мацката пое инициативата, вярно, че не му отмъсти, но совата не е това което е newsm12  Нещата се обърнаха и той не е чак толкова лош, тя реално го спасяваше, а не той нея. Той изпадна в ситуация на безпомощност, заблуден, подвеждан и тя поведе войната. Дочети я, не се отказвай.

# 610
  • София
Аз, като един от големите фенове на Алеата Ромиг, да си кажа, че жената не ме разочарова и с второто нейно нещо след Consequences, която прочетох - поредицата Infidelity.  Добре, че беше milenaka да ни я подскаже и да сподели първите две книги от поредицата в MailBooks (благодаря milenaka!). Прочетох първата и втората и веднага затърсих да сваля и третата. В бързането почти си я бях купила от Амазон, когато видях, че е още на преордер Simple Smile

# 611
Не е излязла още третата книга, очакваме и корицата й. Алита ми е една от любимките. В момента почнах да превеждам за приятелки първата от Infidelity.
Четох и недовършената поредица, първата книга беше Insidious. Както всяка една нейна ме удари в земята с някои детайли, но пише много добре. Сега се очаква да издаде нова книга, освен поредиците, които е започнала.

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 12:44 от Ellah

# 612
 Как се произнася това име  Aleatha - Алиата, Алитиа, Алийта, Елийта, Алета?

# 613
  • Варна
Не знам, момичета, не я разбирам главната и ме дразни. Той е ясен, строй се, преброй се:) Ще дочета, но не знам дали ще продължа. Даже и авторката не ми харесва как пише. Май е време ,за Кристин Ашли

# 614
  • София
Medy, мисля, че началото на май трябваше да излезе  Grinning

Аз повече харесах Infidelity, отколкото Consequences, но започнах да чета Consequences веднага след Infidelity 2 и това ми беше грешката. Така че със сигурност ще се пробвам пак, но в по-подходящ момент, защото много харесвам стила на авторката, но е специфичен и явно тогава ми дойде в повече.

Тя независим автор ли се води?

Общи условия

Активация на акаунт