За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 663
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • На изток от Рая
Момичета, препоръчайте ми нещо леко и приятно за четене, ако има и повече забавни сцени ще е идеално. Може и някоя поредица да е  Simple Smile
Отдавна не се бях включвала, но вече ще ви следя  Heart Eyes

# 631
Прочетох "Проклятието на Анджелик" на Нора Робъртс за изгубено съкровище, потопени кораби, Карибско море! Flutter Не беше лоша книжката, приключенска но нищо драматично или много любовно! Peace

Сега чета "Слепият херцог" и засега ми допада! Peace Още съм в самото начало, но ми харесва стила на писане, диалозите... Crazy Така че, КанелА ако искаш пробвай с нея-засега е забавна и приятна!

# 632
  • ВАРНА
Нещо май съм ви изтървала  Blush Тези дни ми се четяха само хубави книги и си препрочитах старите - Сандра Браун Димна завеса и Айрис Йохансен Вихреният танцьор  Peace Сега ми се иска нещо новичко и ми се чете един от героите да има дете/деца - някакви предложения?Детето на Маги на Карен Робъртс как е?

Писах и в темата за електронни книги и никой не ми отговори - да има случайно Нора Робъртс Лъжецът,Сандра Браун Спецялна събота вечер или Джули Джеймс Неочаквано едно лято  Praynig

# 633
Момичета издирвам една книга чела съм я ставаше въпрос, че главната се беше скарала с мъжът а той май беше херцог ако не се лъжа, си и  бягаше от него, отиде при майка му а също то време се оказа и бременна  newsm78 , малко глупаво обяснявам ама  не се сещам др  newsm78

И аз съм на вълна препрочитане  Simple Smile

# 634
Момичета издирвам една книга чела съм я ставаше въпрос, че главната се беше скарала с мъжът а той май беше херцог ако не се лъжа, си и  бягаше от него, отиде при майка му а също то време се оказа и бременна  newsm78 , малко глупаво обяснявам ама  не се сещам др  newsm78

Здравейте! Това не е ли на Джудит Макнот "Уитни, моя любов"?

# 635
Благодаря тя е  bouquet

Скрит текст:

Здравейте! Това не е ли на Джудит Макнот "Уитни, моя любов"?

# 636
  • На изток от Рая
hrisi04, благодаря  bouquet

# 637
  • София
Silviq Todorova92, престани да си пробутваш блога и прочети правилата на форума.
Скрит текст:
Всъщност, започнах това - https://www.goodreads.com/book/show/23357188-bound-by-honor

И с това нещо приключих. Ако ви трябва книга, в която жената се продава като стока от собствения си баща, в която жената няма никакво право на глас за собствения си живот, и, разбира се, не може да бъде друга, освен девствена, то тази книга е идеална за целта. Аз се вбесих.

# 638
  • Варна
Много бързо четете, не мога да ви настигна  Heart Eyes Сега този Сляп херцог на български ли четете, ако е така, откъде теглите?

# 639
  • Euskal Herria
Да, на български е. Егмонт го пуснаха, видях, че и в дата са го качили. Аз си го купих като епуб.
От Ибис пускат друга книга на авторката - на 23.0.  Досега май Теса Деър не е издавана на български, на руски има доста нейни книги.

# 640
  • Варна
Да, на български е. Егмонт го пуснаха, видях, че и в дата са го качили. Аз си го купих като епуб.
От Ибис пускат друга книга на авторката - на 23.0.  Досега май Теса Деър не е издавана на български, на руски има доста нейни книги.
Качена е нета и в Мейлбукс. Намерих я във фб

# 641
Прочетох и аз Hero  на Саманта Янг , хубава е книгата! Simple Smile Мерси за препоръките!

А как е английското заглавие на този " сляп херцог" ?  Дочете ми се историческа книжка Simple Smile

# 642
  • Euskal Herria
А как е английското заглавие на този " сляп херцог" ?  Дочете ми се историческа книжка Simple Smile

# 643
  • Варна
Прочетох и аз Слепият херцог, сладка книжка. Хареса ми, забавна и леко шантава.

# 644
  • I Love You 3000
Здравейте,
да попитам някой има ли отзиви за тази поредица ---> https://www.goodreads.com/series/56838-wild-ride-to-love
Чете ми се нещо за пътешествия, такива неща.
Иначе сега съм на първата от това. За сега се оказва доста забавна:
http://www.goodreads.com/series/131866-front-and-center

Скрит текст:
Тя е разведена с близнаци на по 7 месеца. Бившият й е някакъв лейтенант, който й е изневерил с някаква стриптизьорка. Цялото й семейство са военни. И тя си обещава, че повече няма да има нещо общо с военни. Той Сам е оцелял от някаква мисия в Багдад и чака преназначение. Междувременно братът на Шери - Мак , на който той дължи живота си, го кара да стане бавачка на близнаците и да наглежда Шери, докато бившия й го разкарат от островите. Мислят си , че е опасен. Има едно условие да не й казва , че е военен. Така нашия се нанася да става бавачка и е голям смях с тях. Има някаква татуировка, която ако Шери я види ще се усети веднага. Та то е едно криене. Стигнала съм до там , където той е извел бебетата на разходка и нямаше памперси , та изкъпа едното в езерото и му направи гащи от тениската си. Та тя му се появи сега и той си крие гърба. Между временно има и един дето май я следи. Абе, интересна е за сега. Още съм на 1/3, та ще видим по натам.

Общи условия

Активация на акаунт