За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 909
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Те са поредица-"И заживели щастливо".Правят аналогия на приказките.Има и за Пепеляшка. Предложих в Бг Свят да преведат и останалите,но ми отговориха,че издателство Калпазанов се е заело. Така че...дано дочакаме. Иначе ги има на руски

# 106
Божкее, изчетох цялата книга и в края жената откровено си пише, че е взаимствала образа на д-р Хаус, пък аз открих топлата вода smile3538

# 107
  • София
Божкее, изчетох цялата книга и в края жената откровено си пише, че е взаимствала образа на д-р Хаус, пък аз открих топлата вода smile3538

Joy  Joy   

# 108
Здравейте,
прочетох на Джудит Макнот - Всеки мой дъх..не съм много очарована,на моменти ми изглеждаше някак изкуствено и накрая особено събирането на главните ми се стори малко набързо...казаха си две изречения и край,готови сме  Laughing
Направо с Рай няма база за сравнение,честно казано.
Сега се чудих какво да почвам и започнах Звездите над нас на Сидни Шелдън.Не е точно любовна,но малко смяна да направя  Simple Smile

# 109
  • I Love You 3000
Здравейте на всички и ЧНГ от мен! Много щастие на вас и близките ви Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes

ShySun, предполагам, че предходните истории са през този период.

Трябва да отбележа, че пичът доста се е постарал, за да се хареса евентуално на мацето, когато му се даде шанс Laughing

......

Да попитам - дава ли му се шанс и колко пъти? Ако може в едно скрито резюме? Заредила съм си я в таблета и ме заинтригува да я изчета, ама предпочитам да чуя по-подробно. Че напоследък прочетох една http://www.goodreads.com/book/show/17209607-falling-for-her-fiance. Добре , че беше кратка - ако има книга , която да НЕ препоръчвам това ще е тази. Цялата книга - как и двамата се терзаят дали да се обичат като нещо повече от приятели. Всичко беше само три целувки - ама то такива терзания - ма както точно било първия път , ами втория път колко била различна. Нито имаха драма защо да не се обичат, нито нищо. А може би, зашото живеят в различни градове. Та и тази ако ще е три целувки и терзания - как точно са се целунали, предпочитам да знам предварително.

Иначе сега съм на - http://www.goodreads.com/series/121462-shillings-agency - приятни са.

# 110
  • Русе/Germany
Здравейте,
прочетох на Джудит Макнот - Всеки мой дъх..не съм много очарована,на моменти ми изглеждаше някак изкуствено и накрая особено събирането на главните ми се стори малко набързо...казаха си две изречения и край,готови сме  Laughing
Направо с Рай няма база за сравнение,честно казано.
Сега се чудих какво да почвам и започнах Звездите над нас на Сидни Шелдън.Не е точно любовна,но малко смяна да направя  Simple Smile

Ето тази е много хубава "Някой бди над теб" на Джудит Макнот ако не си я чела.

# 111
  • Разпиляна във въображението
Здравейте на всички и ЧНГ от мен! Много щастие на вас и близките ви Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes
Трябва да отбележа, че пичът доста се е постарал, за да се хареса евентуално на мацето, когато му се даде шанс Laughing
......
Да попитам - дава ли му се шанс и колко пъти? Ако може в едно скрито резюме? Заредила съм си я в таблета и ме заинтригува да я изчета, ама предпочитам да чуя по-подробно.

Скрит текст:
Зет й и сестра й забелязват, че има нещо между двамата и я предупреждават да не си играе с него, защото е свестен и т.н. и девствен. А той хич не се целува като девствен, нито пък други работи, но той доста си е фантазирал през двете години, когато е копнял за нея. Признава й защо на такава възраст все още не е правил секс. Той иска връзка, а тя не е много навита, защото не живеят в един град. Направо са от двете страни на Америка. Но той пък направи облог и спечели пеейки страхотно /не съм изненадана, той май може всичко/ и така.

За съжаление тези дни нямам много време и съм до момента, в който му се отваря парашута.

От снощи: Успяха да се налюбят. На следващият ден обаче й се обадиха от работата, че шефът й ще си избира асистент и тя видя идеалната възможност да зачезне. И все пак го изчака и му каза, че нямало да се получи между тях. На летището видя двама влюбени и й стана гадно и от самолета му се обади и остави дълго съобщение казвайки му, че е сбъркала.

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 09:13 от Miriel

# 112
https://www.goodreads.com/book/show/15942629-tall-dark-and-vampi … h_version=service
  Това мога да похваля, интересно ми стана, защото до 70% от книгата ролите са разменени. Жената е тази, която има сила , власт и знание за случващото се в света. Simple Smile Единствен лек негатив е, че е някак лекичко претупана историята, можеше малко по-подробно да се разкаже, но.. това си е може би въпрос и на личен вкус. Simple Smile

# 113
  • I Love You 3000
Скрит текст:
......
Да попитам - дава ли му се шанс и колко пъти? Ако може в едно скрито резюме? Заредила съм си я в таблета и ме заинтригува да я изчета, ама предпочитам да чуя по-подробно.

Скрит текст:
Зет й и сестра й забелязват, че има нещо между двамата и я предупреждават да не си играе с него, защото е свестен и т.н. и девствен. А той хич не се целува като девствен, нито пък други работи, но той доста си е фантазирал през двете години, когато е копнял за нея. Признава й защо на такава възраст все още не е правил секс. Той иска връзка, а тя не е много навита, защото не живеят в един град. Направо са от двете страни на Америка. Но той пък направи облог и спечели пеейки страхотно /не съм изненадана, той май може всичко/ и така.

За съжаление тези дни нямам много време и съм до момента, в който му се отваря парашута.

От снощи: Успяха да се налюбят. На следващият ден обаче й се обадиха от работата, че шефът й ще си избира асистент и тя видя идеалната възможност да зачезне. И все пак го изчака и му каза, че нямало да се получи между тях. На летището видя двама влюбени и й стана гадно и от самолета му се обади и остави дълго съобщение казвайки му, че е сбъркала.
Ще изчакам тогава , като я прочетеш, да споделиш повече Simple Smile Simple Smile

# 114
  • Варна
Така е като не четеш първо края на книгите като мене.
Благодаря, че писа за тази книга.  bouquet bouquet Прочетох я на един дъх, което не ми се беше случвало много отдавна.
Сега мисля да прочета и останалите от поредицата. А и други от книгите на тази авторка на руски.

# 115
Добро утро,чете ми се исторически любовен роман,в който главната е надута глезла,и затова главният все я поставя на място.Ако се сещате за някоя,предлагайте.
И тъй като вчера свърших Негодник по неволя на Сара Маклейн,по начина по който свършва предполагам,че ще е поредица и то най-вероятно за четиримата собственици на клуба.Дали ги  има другите издадени,не на български,а на английски?

# 116
# 117
Добро утро,чете ми се исторически любовен роман,в който главната е надута глезла,и затова главният все я поставя на място.Ако се сещате за някоя,предлагайте.

Сетих се за две стари, но много любими. Simple Smile Може и да си ги чела.
https://chitanka.info/book/2587-charovnikyt-kojto-ja-ukroti
https://chitanka.info/book/2445-myzhyt-na-moite-mechti

# 118
Добро утро!
Искам да споделя книга, която много ми хареса- Принц на нощта на Джанин Фрост
Фентъзи е,с вампири. Които харесват такива книги и не са я чели-препоръчвам я.
Първа книга от поредица е, разбира се, не знам кога ще излезе втората,
но на фона на всичко,което прочетох последните седмици,тази книга определено
беше различно и освежаващо, за мен! Simple Smile
Сега почвам друга поредица на авторката-Среднощен ловец.

# 119
  • Плевен / София
Добро утро!
Искам да споделя книга, която много ми хареса- Принц на нощта на Джанин Фрост
Фентъзи е,с вампири. Които харесват такива книги и не са я чели-препоръчвам я.
Първа книга от поредица е, разбира се, не знам кога ще излезе втората,
но на фона на всичко,което прочетох последните седмици,тази книга определено
беше различно и освежаващо, за мен! Simple Smile
Сега почвам друга поредица на авторката-Среднощен ловец.
да...Кат и Боунс са ми любими  Party
Някой прочете ли "Перфектна химия" newsm78

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 10:14 от gostenka68

Общи условия

Активация на акаунт