За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 807
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
 Mr. Green за малко реших че съм си объркала темата  Joy Joy ей браво !Какво ли ще измислят още ?!Да излиза героя от книгата и да ни целува...... ама само ще целува ,че ММ как хърка вечер като чета ще го уплаши Joy Joy Joy

# 241
  • Разпиляна във въображението
DNF на Обещанието на Карина Хали. Ужасен стил. Героите се държат и говорят като тийнове, а не като 27-30 годишни. Мацето отваря магазин, дизайнери, търговци, а аз през цялото време - тя е на 29, не е малка, тя е на 29!!! Тъпа история. Погледнах финала и излиянията на авторката. Направо се чудя кой одобрява книги за превод ooooh!

https://www.goodreads.com/book/show/23204215-the-game-plan
Хареса ми. Снощи уж щях да си лягам и да я довърша днес, но устоях на съня и я завърших.
Отбелязала съм за четене предишните две. Може ли няколко думи за нея?

За The Game Plan
Скрит текст:
Итън Дексър е професионален футболист. Все още е девствен. Харесва преди две години сестрата на съпругата на най-добрия му приятел, Фиона. Отдава му се сгоден случай и той пуска артилерията. Тя е интериорен дизайнер и живее в Ню Йорк. Въпреки разстоянието и съмненията решават да опитат. Един тъпак обаче се раздрънква за тайната му и секс-клуб предлага 1 млн. долара за доказателство, че се отнема/е отнета девствеността на Итън Декстър.

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 08:40 от Miriel

# 242
  • Euskal Herria
Току що влязох без проблеми. Опитай пак
Благодаря! Сега стана.

# 243
  • I Love You 3000
 Здравейте момичета,
 Малко късничко ,но да си напиша резюметата,които обещах. Да се извиня първо, пиша от таблет, така че ако имам някакви грешки, да знаете.
 2. Dirty  Roudy Thing — гледам, че в гоодрийдс саго сложили в БДСМ, но аз въобще не помня да имаше дори намек за такова нещо. Секса си е в много, но това е характерно за Кр. Лорен. Тази ми хареса повече от първата, а третата май и тя ми хареса наравно с тази, но одеве се усетих,че съм я позабравила нея. Така че ,колкото помня толкова ще напиша Grinning
Скрит текст:
  В тази книга се разказва за историята на  Харлоу и Фин. И те се женят в онази но, правят и секс тогава, но на другия ден се развеждат и всеки си продължава по пътя. В първата книга се загатва, че Харлоу лети до Канада, където живее той и му се появява на вратата само по шлифер, правят секс и тя си се прибрала. Той като цяло от тогава си мисли за нея. Тя е малко свободолюбива и го е ползвала като вид развлечение от стриктния й живот. Така след 6 месеца пак се срещат в Сан Франциско, в една заксвалня, след като току що е спала с някакъв друг и майка му била влезнала, та затова нашата е малко фрустрирана. Виждат се и така разбира , че ще е в града за две седмици. Той казва, че е за да си почине,но всъщност е по работа. Той, братята и баща им са рибари и нещо някакви лодки им се повредили и ако не ги оправят бизнеса им ще се прецака. Та той е в града, докато братята му се опитват да оправят лодките и ако не ги оправят , той ще трябва да подпише договор с някаква телевизия , която иска да прави някакво реалити за техния живот като ергени рибари. Той изобщо не иска да прави това , но няма да има друг избор. Той не говори и не споделя всичко с никой, дори с приятелите си. Свикнал е той да движи всичко, много е отговорен. Навремето майка му е починала от рак. Харлоу е дъщеря на филмов продуцент и актриса. Има по — малка сестра. Започнала е работа като асистентка на един приятел на баща й. Иска да се издига бавно. Свикнала е да се грижи за всички около себе си. Винаги намира решения и винаги помага на хората. След закусвалнята отива у техните и там разбира, че майка й има рак. Майка й неиска фа ги тревожи и да се занимават с нея , затова ги кара да си живеят живота нормално докато тя се лекува. И Харлоу е като майка си, не обича другите да й решават проблемите. Така тя предлага на Фин, да си правят секс докато той е в града. Ей така просто да се развличат от ежедневието. Тя не му казва за майка си , а той на нея за договора за реалитито и бизнеса си. Но той после се отпуска и й споделя всичко. Казва й,  че не му се иска да подписва, защото има клауза, която го задължава да си няма приятелка. Лодките му се развалят и той няма да има друг шанс, но все пак решава да отложи подписването докато не намери нещо друго. Тя пък се опитва да предложи на шефа си той да плати за поправянето на лодките и после той да ги ползва в някакви филми, който ще заснема. Той разбира какви ги върши тя зад гърба му. Освен това разбира за майка й от Лола и Миа. Става му гадно,че тя му няма доверие какт той на нея. Тръгва си и подписва договора за реалитито. После  Харлоу отива в Канада с шефа си, защото той все пак иска да уговори тия лодки за филма си. Тя му е бясна, защото незнае защо си е тръгнал така. Там се разбират вече и се разбира , че той е направил, така че клаузата да не важи за него. И отиват пак да се женят във Вегас.

3. Dark Wild  Night — от тази не помня много, затова колкото толкова Simple Smile  Но беше интересна.
Скрит текст:
Лола и Оливър са единствените от групата, за които във Вегас не остава стая и затова скитосват улиците цяла нощ и се опознават. Целуват се само. Тя  й се иска, но той й казва да си останат приятели. Това е, защото той много я е харесал, вижда я, че е по— затворена , а й сега е пияна. Той не иска тя да съжалява на другия ден и да го отхвърли, затова иска да я кара по полека. Това не и го казва естествено. На другия ден се развеждат и всичко е ок. Стават си най—добри приятели. Той е купил някакъв магазин в Сан Франциско и ще отваря магазин за комикси. Освен това си е купил и къща там и си живее сам. Иначе е от Австралия. Неговото минало сега ми се губи, но имаше нещо там. Тя пък сега е завършила голямата си мечта— да заснемат филм по — нейния комикс. Там имаше някви врътки с тоя комикс. Тя живее със съквартирантката си Лоугън ( за която е четвъртата книга, за нея и бившия на Мия(тази от палавото сладко момче)). Общо взето драмата на Лола беше , че навремето майка й си събрала чукалата и ги напуснала с баща й. Та тяима страх да не я изоставят. Много трудно се навива да има нещо общо с Оливър, защото я е страх за приятелството им. Не помня как стана заварката, нито как се сдърпаха — но беше май за това как тя все бягала първа и т.н.  Ох леле, наистина не я помня, но наистина беше хубава. Може да пробвам да препрочета преди четвъртата. 

Надявам се, да съм била полезна. Сега съм на едни футболисти, докато чакам някой да ми резюмира The Game Plan. На третата от тях съм. Оказа се, че и този футболист е девствен. Сега съм още в началото и той е на път да се даде. Тук развръзката обаче ще е друга , като гледам по предишните. https://www.goodreads.com/series/95184-game-for-it. Ако някой се интересува ще резюмирам и тях.
Лека нощ за сега от мен. Heart Eyes

# 244
  • Euskal Herria
Chris_Ch, благодаря!  bouquet
Хубавото поне е, че Егмонт издават сериите докрай, и то сравнително бързо.

# 245
  • Разпиляна във въображението
Надявам се, да съм била полезна. Сега съм на едни футболисти, докато чакам някой да ми резюмира The Game Plan. На третата от тях съм. Оказа се, че и този футболист е девствен. Сега съм още в началото и той е на път да се даде. Тук развръзката обаче ще е друга , като гледам по предишните. https://www.goodreads.com/series/95184-game-for-it

По-горе писах за нея.
Скрит текст:
Итън не е на път да се даде Laughing В крайна сметка две години се е подготвял за точно тази жена Laughing

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 09:51 от Miriel

# 246
  • Плевен / София
Литмир за момента е спряна. Или поне аз не мога да влизам там. Излиза ми съобщение, че скоро ще се завърнат.
но не намерих нищо за поредицата.... Crossing Arms newsm78

# 247
Аз чета Feverborn, не че не е приятно да се срещна отново с героите, но съм до средата и още нищо не се случва...теглят се едни локуми, като сапунен сериал. Разочарована съм  Crossing Arms

# 248
Литмир за момента е спряна. Или поне аз не мога да влизам там. Излиза ми съобщение, че скоро ще се завърнат.

http://dox.bg/files/dw?a=b76c63a708

От тук можете да свалите книгите на Джейми Макгуайър - 2 и 3 (Томас и Тейлър)

# 249
  • Плевен / София
Скрит текст:

http://dox.bg/files/dw?a=b76c63a708

От тук можете да свалите книгите на Джейми Макгуайър - 2 и 3 (Томас и Тейлър)
[/quote]
благодаря bouquet искам да прочета историята на Ти Джей....

# 250
Аз чета Feverborn, не че не е приятно да се срещна отново с героите, но съм до средата и още нищо не се случва...теглят се едни локуми, като сапунен сериал. Разочарована съм  Crossing Arms

Много неприятна новина.. очаквах я с нетърпение. Sad

# 251
Оххх и аз да си кажа макар че съм новичка Grinning Сега завърших Красива забрава. Толкова ми беше интересно да разбера каква е тази тайна, че не оставих книгата, ала я разбрах чак на последните 3-4 реда. Нямам думи страхотна книга просто!

# 252
  • София
https://www.goodreads.com/book/show/18717917-the-missing-link?fr … h_version=service Ей това започнах, май някой го беше препоръчал. На 70% съм и ми харесва доста Simple Smile

Аз, аз  newsm44   И на мен, много изненадващо, взе че ми хареса, обаче не ми казвай какво става, защото съм малко след теб - 62%.  Grinning
В момента съм стигнала 77%, в Сан Франциско са. Абе Джей какви игрички играе с Ариана? За пръв път в книгата ме дразни. Волт ми хареса, жалко, че няма книга за него.

Едва сега успях да я приключа и много ми хареса. Романтичен съспенс, малко дарк. Според мен авторката имаше 1-2 гафа, но нищо съществено, като цяло стилът ѝ ми хареса. Веднага качвам втората на киндъла.

# 253
Имам въпрос-някой чел ли е Езерото на мечтите на Лайза Клейпас?Смятам да я купувам за подарък ,но по една гола анотация от корицата не ми се рискува  newsm78
Ще съм благодарна за споделени мнения.

# 254
Здравейте дами,
бих се радвала да се присъединя към вас.
От едно известно време съм подхванала отново да чета книжки под пълна пара.
Изчетох почти всичко ново, което е излязло скоро и го има в електронен вариант и вече се чудя какво да започвам.
Търсих тези дни Скотланд стрийт, Перфектна химия, Уязвим на Тамара Уебър, Защото си моя на Бет Кери, но ударих на камък нещо.
За последните седмици четох Този Мъж, Красива забрава, Ще те чакам, Бъди с мен, Сладко Палаво момче, Касъл Хил, Оправдано съмнение и двете части, четерите части на След, поредицата Твърде далеч ииииииии искам още нещо интересно, което да ме грабне  Grinning ще се радвам да препоръчате нещо.
Нещо по съвременно ми се иска да е, но може и историческа да е  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт