За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 854
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Разпиляна във въображението
Някой да има свястна е-версия на втората част на Твърда решимост?

Прочетох днес двете части на Оправдани лъжи. Не е върха, но има нещо, което все пак ми хареса и може да изчета поредицата на английски.

# 301
  • I Love You 3000
Здравейте момичета,

Tоку що завърших една определено-не-очаквах-това книга.И напррааавооо нямах търпение да вляза да ви споделя. https://www.goodreads.com/series/139282-broke-and-beautiful. Първата от тази поредица. Толкова много поредици съм заредила на таблета и продължавам да зареждам още. Въртя войници, готвачи, милионери, футболисти и женени. След две за войници, реших да разнообразя малко с нещо по НЕдраматично и изобщо не очаквах така да ме отвее.Така не съм се смяла на роман от многооо отдавна. Изчетох я (около 200страници) за вчера от 23 до 04 часа и днес от обяд до сега. Имаше моменти, в който тресях леглото от смях, стараейки се да не издавам звук, и ММ се стряскаше човека. Ама не можах да я оставя.  Grinning Grinning Grinning

Скрит текст:
Тя - Рокси - Мечтата й е да е актриса в Ню Йорк. Идва от Джърси, от семейство на някакви , които се забили на бала и я направили инцидентно. Не са я искали и само я подценяват и мачкат, нямат търпение тя да се върне мизерна вкъщи. Сутринта съквартирантката й я изхвърлила,защото все закъснявала с наема. Обаче тя е бойна и няма да се даде лесно. Ще живее ако трябва на пътя и ще работи като пееща реклама, но няма да се върне победена. Има си талант иначе момичето. И така цъфва на вратата му като заек, за да му изпее ода за оная му работа, наета явно от последната му забивка с цел да го впечатли и да го обвърже. Но се получава друго нашия се побърква по пеещия заек. Иска да и даде бакшиш от 20 долара само ако си свали маската. Тя му казва , че е тук да му изпее ода за оная му работа от мацка , която той дори не помни и му казва , че ги знае такива като него. Сваля си маската и го целува, за да му докаже , че не й пука, взима си 20 долара и изчезва. Той откача направо оттогава само за нея мисли и звъни на Зоуй(тая дето му изпратила телеграмата), за да иска номера на агенцията, която му изпратила заека , защото не може да спре да мисли за него. Човека си признава, въпреки съветите на приятелите му да я излъже, защото тя ще му направи номер, но той винаги казва истината. Той е адвокат и не крие истината. После най- накрая намира номера, но те му казват , че не може да му дадат инфото така. Затова тоя я поръчва като Статуята на Свободата в офиса си. Тя отива , откача, замерва го. но накрая се съгласява да излезе с него, дава му номера си и т.н. Междувременно при нея , вечерта когато е изхвърлена отива да прекара вечерта в едно интернет - кафе. Там чете някаква луда обява за търсене на съквартирантка, в огромен апартамент само за 200 долара, хуква по улиците , надпреварва се за мястото. Абе много шоу става. Та в крайна сметка се нанася при Аби, заедно с друга кандидатка Хъни. За тях ще са другите две книги. Дава чек на Аби, който е без покритие още. Затова се съгласява да иде стриптизьорка за пръв път, защото шефа й казва , че така ще изкара повече пари, защото с рекламите е мудна работа, убеждава се че може да го направи само веднъж и отива. Там се оказва, че партито е за зетя на Луис(нашия). Онази Зоуй дала идеята за агенцията на зетя, за да отмъсти на нашата. Като го вижда тя си мисли, че той й е направил капан да я унижи, тъй като не му е пуснала по - рано. Почва да му танцува като си хвърля блузата някъде из къщата, той я замъква в една стая обяснява й всичко и тя му казва ,че и е за пръв път и просто и трябват пари. Тогава той решава да и помогне тайно , като помоли един негов познат да я викне на прослушване. После режисьора се оказва един дето за малко не я изнасилва, но нашия я спасява и чак тогава тя разбира, че той е крил от нея.Нашия Луис има и едни луди сестри дето палят неща наред и са някакви напълно куку. Абееее луда работа, който му се чете нещо смешно, с елементи на не-очаквах-това-да-се-случи му я препоръчвам. 

Miriel, относно The Game Plan
Скрит текст:
Изневерява ли й ? И само нея ли прочете или и другите от поредицата?

# 302
Chris_Ch, много забавно звучи това, което си описала  hahaha Ода за оная му работа  Crazy идейно !!!
Аз прочетох третата от поредицата на Хана Хауъл, тази, на която първа се явява "Шотландска съпруга" (на руски).Та тя е за сестра им Фиона, хубава е, обаче какъв смях - има злодей, който е обсебен от главната и рускините са превели името му като Мензис и съответно изречения като Мензис идва ! Мензис дойде ! направо ми убиваха Laughing

# 303
  • София
Скрит текст:
ОТчет да дам :
https://www.goodreads.com/book/show/24850500-the-interview?ac=1&from_search=1  хубаво започна, обаче...ооообачееее то едни въздишки, главната всеки път като го види се задъхва и припада от  страст.  Не може да диша момичето!  Party  И на 22-23 девствена , той ще се преструва на годеник, от 2 години уж имат връзка и не вярвали в секса преди брака WTF?!?!? кой ще се върже на тази версия не знам !
https://www.goodreads.com/book/show/22760746-degradation?from_se … h_version=service  Тази изобщо няма да си правя труда да я завършвам. От самото начало се опитват да ме убедят , че главната не е к*рва, ама не успяват.. Главния се държи с нея като с  боклук, такава гадост не бях чела скоро. Иначе чувства имат..

https://www.goodreads.com/book/show/1285704.The_Vampire_Queen_s_ … amp;from_search=1  Това изобщо не ми потръгна, изобщо..

https://www.goodreads.com/book/show/18158475-stone-guardian?ac=1 … amp;from_search=1  Това го слагам в класацията "скука". Simple Smile

Cunning  я прочетох и останах сравнително доволна, чакам с нетърпение и третата част.

Скрит текст:
След отзивите за  Feverborn  чак се чудя дали да я подхващам, май ще изчакам някоя пауза , когато нищо друго не ми хваща окото.

Имам два въпроса:
1. Той разбира ли коя е тя?
2. Някой опитва ли се да я убие?

# 304
  • I Love You 3000
Chris_Ch, много забавно звучи това, което си описала  hahaha Ода за оная му работа  Crazy идейно !!!
Аз прочетох третата от поредицата на Хана Хауъл, тази, на която първа се явява "Шотландска съпруга" (на руски).Та тя е за сестра им Фиона, хубава е, обаче какъв смях - има злодей, който е обсебен от главната и рускините са превели името му като Мензис и съответно изречения като Мензис идва ! Мензис дойде ! направо ми убиваха Laughing

ХАХАХАХА, тази смятам да я пропусна. Сега подхващам следващата от моята поредица. Направо не мога да изчакам да свърши Фактора, че да я почна. Става въпрос за Хъни и нейния професор , приятел на Луис. От въпросния "Ад на Гейбриъл", избягвам такъв сюжет,нооо след вчерашния смях ми се смее още:)

# 305
  • Разпиляна във въображението

Скрит текст:

Miriel, относно The Game Plan
Скрит текст:
Изневерява ли й ? И само нея ли прочете или и другите от поредицата?
Скрит текст:

Не. Как ще й изневери Simple Smile Другите не съм чела.

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 22:29 от Miriel

# 306
milenaka  Да , разбира коя е. Simple Smile Да, опитват се да й навредят, но съквартирантката й отнася побой вместо нея.

# 307
  • София
А, мерси, успокоих се  Simple Smile

# 308
  • Плевен / София
Chris_Ch   след твоето резюме на прочетеното bouquet съжалих отново, че английския не ми е на ниво да чета свободно книги и затова благодаря на всяка от вас, която споделя прочетеното.....това, което прочетох аз, не беше смешно ...осъмнах с тази книга , но не съжалявам....ако вие е омръзнало от шотландци, графове и футболисти....прочетете Една жена, която търси възмездие от Мария Барет...има от всичко....
Скрит текст:
убийство, нарко босове и разбира се любов....съдбата на едно 4 годишно момиченце, която се преобръща на 180 градуса, но накрая слава богу завършва с хепи енд...изтеглих я от дата.бг

# 309
И втора прочетох и много ми хареса, продължавам бързо, бързо с трета. Мадамата не е някое безкрайно тъпо същество, а момъка пък не е безчувствен психопат. Надушвам  сериозен хепи енд Grinning

# 310
  • в сърцето на един мъж...
Само да спомена, че първия пехотинец вече се появи - Ад на колела  Simple Smile

# 311
  • Пловдив
   Chris_Ch, зариби ме с това резюме и сега ще я търся при рускините, че съм на Вие с английския.  Crazy

Иначе сега дочитам Щорм на Кариан Коул.
https://www.goodreads.com/book/show/23155346-storm?from_search=t … h_version=service
    Много ми хареса. Има много чувства, много емоции, рок група..... С нетърпение чакам превода на следващите книги.
    Паралелно чета и тази серия. Много неочаквани моменти, смях. Макар и с лош превод, серията е много добра /типа добри момичета - лоши момчета/.
https://www.goodreads.com/book/show/18375518-maybe-this-time?fro … h_version=service

# 312
  • Euskal Herria
Очаквайте на 9 февруари: "Господин Неустоим" от Сюзън Елизабет Филипс.

В градчето Уайнет, Тексас, се подготвя грандиозна сватба – събитието на века. Обичаният от всички кмет и най-виден гражданин Тед Бодин, самият господин Неустоим, се жени за Луси Джорик, дъщеря на първата жена президент на Съединените щати. Съвършената двойка, нали?

Мег Коранда не мисли така. Ни най-малко…
Родена и отраснала в разкош, в семейството на холивудски знаменитости, Мег е леконравна и безгрижна. Според нея най-добрата й приятелка се преструва и крие съмненията, които изпитва относно предстоящия си брак. Луси и Тед може и да изглеждат като идеалната двойка, ала Мег подозира, че те не си подхождат. Макар тя да знае, че да провали сватбата на най-добрата си приятелка е правилната постъпка, като че ли никой друг не е съгласен с нея, защото, когато Луси зарязва младоженеца пред олтара, всички обвиняват Мег и тя се превръща в най-мразената жена в града… Град, в който се оказва хваната като в капан – с развалена кола, с празно портмоне и един страшно ядосан бивш младоженец. И когато се опитва да се измъкне от Уайнет, без да плати хотелската си сметка (ще изпрати парите по-късно!), я очаква неприятна изненада – принудена е да отработи дълга си. А и Тед няма никакво намерение да улесни бягството й…

Една забавна и невероятно увлекателна романтична история, в която почитателите на съвременни любовни романи ще се влюбят!

# 313
  • I Love You 3000
Леле момичета, сега съм на втората книга от Broke and Beautiful. Някъде на 50 % и направо се ошашках. Това сигурно е първата поредица от книги, които чета от много време, в която направо незнам какво да очаквам. Сюжета е следния:
Скрит текст:
Той е професор по Английска литература. Баща му навремето бил футболист, обаче някаква  мацка го подмамила , че е пълнолетна и после новини , арести , ала бала, съсипала му кариерата. Нашия се зарекъл , че такова нещо няма да му се случи, затова ходи с някво старомодно палто и се загрозява умишлено , за да не го харесват студентите му. Нашата Хъни му е студентка, дето много го харесва и един ден започва да го прелъстява. Вечерта се озовават в един килер на тъмно , без той да знае, коя е тя. Не стават нещата , защото ги прекъсват и той се побърква като разбира коя е. После не спира да мисли за нея. Един негов колега го предупреждава да внимава и го съветва да напише оплакване до директора, ако случайно стане нещо да бъдат предупредени. По принцип женицата не е тръгнала с голямата кошница с надежди, още не и пърхат пеперуди в стомаха. Просто си го иска така. Нито е за оценките, защото тя е много умна, нито пък е тръгнала да се хвали или нещо такова. И тя иска да е тайно каквото и да е. Тя идва от малко градче , в големия град, с големи мечти да стане докторка. Просто й се опитват различни неща,които в малкия град , няма как да и се случат без всички да разберат. Има и някакъв бивш, очаквам да се развихри за вбъдеще. Но това,което ме ошашка е ,че те току що правиха секс в един кабинет. И после си се прибраха по къщите , той в неговата ,че маминка се изтърси пред вратата му посред нощ. Той щеше да иде с Хъни на покрива у тях, защото долу са приятелите им и да не се показват много. Тя му каза ако иска друг път сега да се прибере при майка си да й помогне. Момичето наистина досега няма никакви планове за него. Обаче той като се прибра и като каза на майка си , тя му чете конско, като баща си ли ще станел , не помнил ли какво им причинил. Напи се майка му и заспа на дивана , пък тоя откачения седна и написа оплакване, че усещал, че Хъни има някакви мераци към него. Той не искал да се вземат мерки за сега , но за вбъдеще, ако стане нещо да знаели.  Shocked  Още не го е предал , но предполагам ще го предаде и после ще съжалява, като я опознае и разбере, че всъщност за нея е много по важно да е с чисто име и да остане в колежа. Той няма проблеми с парите, има някакъв фонд, майка му е богата също. Той за сега живее като скот малко, незнам защо-явно от някаква странна гордост. Освен това са му предложили същата по- добре платена работа в Нюйоркския университет. А за Хъни е много трудно финансово, защото техните си скъсват задника за да я издържат. Даже за да не ги затруднява да иска да си купи втори чифт обувки, смята да почне работа като сервитьорка, въпреки че трябва да учи. И ся тоя мухльо направо не ми се мисли, какви ще ги надроби. При все, че той я награби сам на няколко пъти и сега пак той я подхвана. Аа пропуснах тя след 10 дена ще става на 20, а той е на 25.

Какво ще кажете аа? Отивам да я дочета , ако искате после ще доразкажа.

# 314
Леле момичета, сега съм на втората книга от Broke and Beautiful. Някъде на 50 % и направо се ошашках. Това сигурно е първата поредица от книги, които чета от много време, в която направо незнам какво да очаквам. Сюжета е следния:
Скрит текст:
Той е професор по Английска литература. Баща му навремето бил футболист, обаче някаква  мацка го подмамила , че е пълнолетна и после новини , арести , ала бала, съсипала му кариерата. Нашия се зарекъл , че такова нещо няма да му се случи, затова ходи с някво старомодно палто и се загрозява умишлено , за да не го харесват студентите му. Нашата Хъни му е студентка, дето много го харесва и един ден започва да го прелъстява. Вечерта се озовават в един килер на тъмно , без той да знае, коя е тя. Не стават нещата , защото ги прекъсват и той се побърква като разбира коя е. После не спира да мисли за нея. Един негов колега го предупреждава да внимава и го съветва да напише оплакване до директора, ако случайно стане нещо да бъдат предупредени. По принцип женицата не е тръгнала с голямата кошница с надежди, още не и пърхат пеперуди в стомаха. Просто си го иска така. Нито е за оценките, защото тя е много умна, нито пък е тръгнала да се хвали или нещо такова. И тя иска да е тайно каквото и да е. Тя идва от малко градче , в големия град, с големи мечти да стане докторка. Просто й се опитват различни неща,които в малкия град , няма как да и се случат без всички да разберат. Има и някакъв бивш, очаквам да се развихри за вбъдеще. Но това,което ме ошашка е ,че те току що правиха секс в един кабинет. И после си се прибраха по къщите , той в неговата ,че маминка се изтърси пред вратата му посред нощ. Той щеше да иде с Хъни на покрива у тях, защото долу са приятелите им и да не се показват много. Тя му каза ако иска друг път сега да се прибере при майка си да й помогне. Момичето наистина досега няма никакви планове за него. Обаче той като се прибра и като каза на майка си , тя му чете конско, като баща си ли ще станел , не помнил ли какво им причинил. Напи се майка му и заспа на дивана , пък тоя откачения седна и написа оплакване, че усещал, че Хъни има някакви мераци към него. Той не искал да се вземат мерки за сега , но за вбъдеще, ако стане нещо да знаели.  Shocked  Още не го е предал , но предполагам ще го предаде и после ще съжалява, като я опознае и разбере, че всъщност за нея е много по важно да е с чисто име и да остане в колежа. Той няма проблеми с парите, има някакъв фонд, майка му е богата също. Той за сега живее като скот малко, незнам защо-явно от някаква странна гордост. Освен това са му предложили същата по- добре платена работа в Нюйоркския университет. А за Хъни е много трудно финансово, защото техните си скъсват задника за да я издържат. Даже за да не ги затруднява да иска да си купи втори чифт обувки, смята да почне работа като сервитьорка, въпреки че трябва да учи. И ся тоя мухльо направо не ми се мисли, какви ще ги надроби. При все, че той я награби сам на няколко пъти и сега пак той я подхвана. Аа пропуснах тя след 10 дена ще става на 20, а той е на 25.

Какво ще кажете аа? Отивам да я дочета , ако искате после ще доразкажа.
DAAAAA,molia !!!

Общи условия

Активация на акаунт