За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 796
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Разпиляна във въображението
Приключих с

Заключение: хареса ми. Авторката е направила някакъв приятен миш-маш от Хубава жена и Последния ергенски запой. След отиването им в Лас Вегас при приятеля на Алексаднър, Ямада, веднага ми присветна:
Joy Направо едно към едно е малкият Wink

# 376
  • София
Miriel, разкажи, моля, малко в спойлер, че смятам да я започвам. Peace

# 377
  • Разпиляна във въображението
Miriel, разкажи, моля, малко в спойлер, че смятам да я започвам. Peace

Скрит текст:
Александър Куин е богат мъж. Баща му умира от рак и той поема фирмите. Грижи се за сестра си, която е волна птичка. Големите пари печели като купува фирми, разделя ги на части и ги продава /Хубава жена/. И сега е същото. Иска да погълне фирма, която има/ще има договори за хеликоптери. Собственикът на фирмата има условие дъщеря му да работи за Куин, за да има сигурна работа.
Куин разбира, че на жените не може да се има доверие, след като тази, която е обичал от колежа му изневерява и го напуска. Оттогава прави само платен секс - където плащат там идват мацките. Обслужват го, взимат парите и си отиват.
Една сутрин една платена го обслужва, когато Марго /главната/ влиза. Той не я пуска да си тръгне и иска да свърши като я гледа. После се опитва да я унижи, за да я накара да си тръгне, но тя не може, защото иска да разбере повече за сделката на Александър, за да може спаси фирмата си. Отвръща му, че се чука когато иска и с когото иска и си тръгва.
Следват среща с неговия приятел, който го предупреждава, че Марго е опасна, но Куин го успокоява. Отиват на среща с баща й /Хубава жена/ в ресторант.
След това, тъй като приятелят му не може да го придружи, Куин взима Марго в Лас Вегас, за да се срещнат с Ямада, инвеститорът, който ще подкрепи Куин за сделката.
В хотела вземат, че ги настаняват не там където трябва, а в една стая оборудвана за правене на секс /50 нюанса стаята /от филма/. Вътре всякакви играчки Laughing  Whistling
И той я запознава с Ямада, който е нисък азиатец, облечен като рапър и с бейзболна шапка, който говори за себе си в трето лице и псува артистично.
Стига толкова. А каквото се случи в Лас Вегас...

# 378
  • София
Miriel, мерси! bouquet

# 379
За мен Aleatha Romig е голямо попадение. започвам третата от Consequences https://www.goodreads.com/book/show/16150996-convicted?from_sear … h_version=service   След това ще започна тези от Cunning, първата вече я свалих. Много увлекателно пише тази жена, романите са пълни с интриги, напрежение и отлични хрумки как да обърне хода на събитията, не описва еротика и секс, но напрежението струи от всякъде. Смятам, че правилно е спестила еротиката, защото тогава ще се получи голямо размиване и ще се губи ефекта от неочкаваните обрати. Пише си за любов и романите са любовни, прави страхотни дисекции на чувства и характери. Ако при СЕФ избягвам да чета романите един след друг, тук е обратното. Има си  и кусури, много са дълги творбите, просто не падат под 350-400 страници, това означава, че къщата ми два дни е на вили и могили, прането стои така, детето само ме врънка и съм му дала телефона, за да играе и да ме остави на мира, превърнах се в четяща мърла. Сега ще спра, ще затворя компютъра и ще отида да хаускийпна малко, че ми е неудобно от себеси. После пак.

# 380
  • София
За мен Aleatha Romig е голямо попадение. започвам третата от Consequences https://www.goodreads.com/book/show/16150996-convicted?from_sear … h_version=service   След това ще започна тези от Cunning, първата вече я свалих. Много увлекателно пише тази жена, романите са пълни с интриги, напрежение и отлични хрумки как да обърне хода на събитията, не описва еротика и секс, но напрежението струи от всякъде. Смятам, че правилно е спестила еротиката, защото тогава ще се получи голямо размиване и ще се губи ефекта от неочкаваните обрати. Пише си за любов и романите са любовни, прави страхотни дисекции на чувства и характери. Ако при СЕФ избягвам да чета романите един след друг, тук е обратното. Има си  и кусури, много са дълги творбите, просто не падат под 350-400 страници, това означава, че къщата ми два дни е на вили и могили, прането стои така, детето само ме врънка и съм му дала телефона, за да играе и да ме остави на мира, превърнах се в четяща мърла. Сега ще спра, ще затворя компютъра и ще отида да хаускийпна малко, че ми е неудобно от себеси. После пак.
Да! Първо започнах другата ѝ серия - Infidelity, вече писах, че много рядко ми се е случвало втора книга да ми хареса повече от първа, а директно след това да започна друга поредица от същата авторка... не ми се е случвало. Още съм на първата от Consequences. Дотук впечатленията са ми много добри. Какви разлики виждам засега между двете поредици: При Infidelity може би се набляга малко повече върху събития, отколкото върху психология, има и еротика. При Consequences, доколкото въобще мога да говоря за впечатления в началото, е обратното.
Гледам, че с изключение на първата от Consequences, авторката сама публикува останалите си книги.
Някой чел ли е двете от Tales from the Dark Side?

# 381
  • Варна
Прочетох "Красива забрава", не ми хареса чак толкова колкото книгите за Аби и Травис.
Не можах да разбера накрая - каква беше тайната на Ками - че толкова се страхуваше да я разкрие?

# 382
  • Варна
Аз ще почна тия дни Consequences Simple Smile  Дано ми остане време

# 383
Ами то и аз ще ги почна, то се е видяло  Laughing намерих си първата част само, другите не ги намерих, от къде ги сваляте?
За тези които помнят братята Рейд на Tammy Falkner - прочетох една новела за 19годишни, леко свързана с тях -  хубава, приятна, но малко сълзлива https://www.goodreads.com/book/show/22908875-only-one

# 384
Ами то и аз ще ги почна, то се е видяло  Laughing намерих си първата част само, другите не ги намерих, от къде ги сваляте?
За тези които помнят братята Рейд на Tammy Falkner - прочетох една новела за 19годишни, леко свързана с тях -  хубава, приятна, но малко сълзлива https://www.goodreads.com/book/show/22908875-only-one
Фри, за коя поредица питаш? Ако е за конзеквентния, прати ми мейл на лични и ще ти изпратя втора част, имам я в word, свалих я от някакъв сайт, но не помня кой. Аз търся Cunning.

# 385
  • София
Свалих "Naughty King". Тя била само 62 стр. Дано ми хареса! Peace

# 386
https://www.goodreads.com/book/show/12390650-wildest-dreams?from … h_version=service Тази книга на Кристен Ашли , много ви моля, не я четете! Хубава е идеята, много ми допада, ама то един речитатив, едно " Аз ти казах да не си мислиш, че ще ти кажа, че съм ти казала. А в същото време не мисля да ти казвам,че ти казах, казването... тра ла ла"   Изключително дълги словоизлияния на героите, неща, които нормално се побират в 3 изречения са разтягани за обем думи в книгата до 15 изречения... голяма скука!

https://www.goodreads.com/book/show/421129.Undead_and_Unwed Тзи, обаче, толкова веселяшки да ми влезе!  Joy

# 387
Момичета в крайна сметка Consequences на Aleatha Romig колко книги са  newsm78

unterdenlinden, дай координати, мога да ти пратя Cunning.

# 388
Момичета в крайна сметка Consequences на Aleatha Romig колко книги са  newsm78

unterdenlinden, дай координати, мога да ти пратя Cunning.
Виждам ги 5 https://www.goodreads.com/series/88623-consequences

# 389
  • Варна
Здравейте! Може ли лееееко да се примъкна във вашата група?  Hug От скоро имам таблет и се възползвам от четеца му в пълна сила.
Искам да попитам за "Правилата на милиардера" - има ли ги книгите преведени и от къде мога да си сваля?
mario.d.k, и аз скоро приключих "Красива забрава". На мен ми допадна. Би ли споделила заглавието на другата книга?

Общи условия

Активация на акаунт