Препарати за съдомиялна - 8

• 95 896
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Какво е тип топ?

# 316
  • Варна
Един сайт за  който разбрах от тази темичка  bouquet

http://tiptopbg.com/bg/20-perilni-preparati

Доставката за варна е безплатна  bowuu

# 317
В магазин ДМ вече има нови таблетки , които са без фосфати , ако иска някой да ги пробва и да каже отзиви  Simple Smile

# 318
Здравейте, искам да попитам купих си таблетки finish all in one, но не разбирам препарат за изплакване и гланц едно и също ли е. Защото в таблетките не пише до има гланц.

# 319
Здравейте, искам да попитам купих си таблетки finish all in one, но не разбирам препарат за изплакване и гланц едно и също ли е. Защото в таблетките не пише до има гланц.

По-добре си взимай течни препарати, прах и таблетки могат да надерат по-бързо съдовете, защото не винаги се разтварят  добре.
Гланц си взимам винаги отделно, дори и да се води комбинирано.

# 320

Да,за препарат за изплакване и гланц е едно и също. От година реших да не слагам такъв. Една химия по-малко. Никакъв проблем със съдовете. Стъклените чаши са блестящи. Още повече,че аз включвам машината вечер преди да легна и я отварям сутрин. Съдовете са изсъхнали. Вероятно ако се отвори веднага след приключване на програмата ще има влага,но какво от това.
Таблетките,коита ползвам са на Лидл-All in one.

# 321
Този финиш хиииич не го харесвам , да не използвам по-красиви думи за него  Mr. Green

# 322
  • Варна
Аз даже и не съм го пробвала..почнах направо на Феъри
Чудя се на каква база солта на Медикс за съдомиялна струва 4,50 на база 2,30 Кауфланд

# 323
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз даже и не съм го пробвала..почнах направо на Феъри
Чудя се на каква база солта на Медикс за съдомиялна струва 4,50 на база 2,30 Кауфланд

може би качеството е различно.
наскоро някой писа, че солта станала на буца в отделението за сол.  Peace

в друг случай ще е в зависимост от известността на марката.

# 324

Ако не е разбъркал, след поставянето или ако е препълнил резервоара, може.

# 325
Аз бях писала , че солта ми беше на буца и това стана след като сложих от тази на ДМ , тя е ситна и затова сигурно . Преди ползвах на Медикс  сега съм с тази на Лидл и нямам проблеми - и двете са едри .
Препарат за изплакване и гланц е едно и също - да . Аз лично си слагам и сол и гланц , въпреки че мия винаги с таблетки all in one .
Аз пък ги харесвам на Финиш таблетките , супер мият и се разтварят . То на колко градуса миете та чак не разтворена таблетка имате  Rolling Eyes На мен не ми се е случвало до сега .
А fairy  пък на мен ми миришат после съдовете много на препарат .
Иначе и от гела съм доволна - и на Финиш и на Somat

# 326
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Ако не е разбъркал, след поставянето или ако е препълнил резервоара, може.

ooooh! в моите не може да се бърка то няма и как да препълниш, но знам ли.

# 327
  • Варна
Със солта на Кауфланд съм нямала проблем до сега : )
А с Феърито се свиква  Mr. Green

# 328
  • София
Днес загледах таблетите на Фрош, но се въздържах от покупка, за да попитам първо тук за отзиви. Някой ползвал ли ги е ?
Скрит текст:

# 329
Днес загледах таблетите на Фрош, но се въздържах от покупка, за да попитам първо тук за отзиви. Някой ползвал ли ги е ?
Скрит текст:

Преди една страница точно тях хвалех. На 50градуса, понякога и с половинка всичко се измива страхотно. След седмица пак ще си купя.

Общи условия

Активация на акаунт