Препарати за съдомиялна - 8

• 95 848
  • 728
  •   2
Отговори
# 210
  • Пловдив
Искам да похваля гела за съдомиялни на Медикс - измива много добре, дори и загорели тави и не оставя никакви ароматни следи Wink.

# 211
не го ползвам вече заради остатъчната миризма, и не очаквах, че от сомат всичко в едно има остатъчна миризма - май и него няа да го взимам вече

# 212
Здравейте. Бих искала да попитам какво мислите за таблетките и изобщо всички продукти за съдомиални от Лидл ? Доста по-евтини са от другите. Видях таблетки за 7-8 лева ?? Ползвали ли сте ги? http://www.otzivi.bg/bg/catalog/tabletki-za-sadomiyalna-mashina- … classic-4156.html

# 213
  • На брега на реката
Всичките им препарати са много добри. Взимай смело.

# 214
  • София
Здравейте. Бих искала да попитам какво мислите за таблетките и изобщо всички продукти за съдомиални от Лидл ? Доста по-евтини са от другите. Видях таблетки за 7-8 лева ?? Ползвали ли сте ги? http://www.otzivi.bg/bg/catalog/tabletki-za-sadomiyalna-mashina- … classic-4156.html
ползвам таблетки (не комбинирани, комбинираните не ми допаднаха толкова) и гланца - доволна съм, тук и за солта се изказват добре.

# 215
  • Русе
Нещо от последните таблетки на Лидл не съм очарована. Преди малко пак като извадих нещата. Една йенска тенджера беше доста замазана, даже неизмита. Нищо не е пречило на измиването, на 70 гр съм мила, а миялната този път определено не беше пълна и то с леко замърсени неща. Това вече 7-8 пъти го забелязвам, понеже нямах Феъри платинум и мих с 4-5 вида други таблетки. Добре, че си набавих Феърито вече Simple Smile.

# 216
  • София
Нещо от последните таблетки на Лидл не съм очарована. Преди малко пак като извадих нещата. Една йенска тенджера беше доста замазана, даже неизмита. Нищо не е пречило на измиването, на 70 гр съм мила, а миялната този път определено не беше пълна и то с леко замърсени неща. Това вече 7-8 пъти го забелязвам, понеже нямах Феъри платинум и мих с 4-5 вида други таблетки. Добре, че си набавих Феърито вече Simple Smile.
А аз почти се навих да ги пробвам.  newsm78

# 217
  • София
Нищо не ми е замазано с лидлските препарати и след като вмече 5 пъти мих с фери платинум  бла-бла, ще кажа, че не виждам някакви значителни плюсове в измиването, виждам предимно минуси - по-надрана посуда, остатъчна миризма и ест цена.
Та така, радвам се че купих малка опаковка и надали ще повторя.

# 218
Ох този Финиш мирише Sick даже чашите ми за вода миришат на това чудо.Не съм наясно и за някои може да се стори смешно , но , за какво се използват ароматизаторите за съдомиялна?слагат се след пускане да не мириши съдомиялната или си стоят вътре дори докато работи и така пуска даден аромат(май са лимонови) и не миришат после така силно на препарат?!?

# 219
  • София
Стоят вътре през цялото време. Идеята май е особено през топлите месеци да не ти се размирисва от остатъците на храна.
Не ползвам и не знам със сигурност след миене миришат ли или не съдовете на лимон, някои пишат, че миришат, други не.
Иначе си бях купила с миялната, но така си и стоят неизползвани.

# 220
  • София
Аз сложих такъв ароматизатор, беше подарък към съдомиялната и таблетките, които бяха промо пакет.
Не съм сигурна, дали бих инвестирала в него, иначе. Wink
Аз не съм го махала, от както купихме съдомиялната, а това беше по Коледа. Joy
Сигурно трябва да го откача вече, не усещам на нищо да мирише, въпреки, че има гел в самите капсулки вътре в него.
Иначе е приятен когато се отвори съдомиялната за зареждане, те лъхва лимонец. Crazy Simple Smile

# 221
  • На брега на реката
Ми то това е идеята на ароматизатора. Да те лъхва на свежо, а не да ароматизира съдовете. Използвам го, защото сме двама и я пускам на 2-3 дни.

# 222
  • София
Мисля, че за човек, който не се кефи как го лъхва от  миялния препарат и че му мирише след него, няма  да е подходящо и ароматизатор да ползва. Wink
Освен лимон съм мяркала и ябълка и грейпфрут... дали не и нещо синкаво... не помня.

# 223
  • София
Мисля, че за човек, който не се кефи как го лъхва от  миялния препарат и че му мирише след него, няма  да е подходящо и ароматизатор да ползва. Wink
Освен лимон съм мяркала и ябълка и грейпфрут... дали не и нещо синкаво... не помня.
Честно казано, препоръчвам да ме лъхва на препарат, от колкото на загниваща храна. Peace

# 224
  • София
Никога не ме е лъхало на загнила храна Wink

Общи условия

Активация на акаунт