Препарати за съдомиялна - 8

• 95 824
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Да и при мен Феъри платинум оставя остатъчна миризма което ме дразни. Но аз не мия с него всеки ден така че се примирявам. Ползвам го за силно ама наистина силно замърсени - тави и тенджери с позагиряла мусака, тава от баница с готови кори все ми залепва ама те и тавите ми са емайлирани а не от тези с незалепващо покритие. Иначе и аз съм си на таблетки от Лидъл.

# 196
  • София
да и аз така ще правя Wink

# 197
И аз ползвам всеки път Феъри.  Някой беше споменал преди ,че ползва ежедневно, та и аз така реших, но наистина много силно мирише, то и плика като се отвори направо те задушава. Обаче мойте съдове са си направо чисти, та незнам с това Феъри дали не е проблем. Въпроса е, че съм взела пакет със 70 капсули, та така както я карам имам още за седем месеца напред.

# 198
  • София
70 капсули трудно ще ти стигнат за 7 месеца ежедневно миене Wink smile3534

# 199
Пускам я на всеки 4 дена, двама сме...дали имат  пакети с по-малко таблетки?

# 200
  • Варна
Има  Peace
Аз мия всеки ден с Феъри Платиниум
Днес си поръчах от един сайт пакет от 23 таблетки защото нямаше по-големи  Mr. Green

# 201
И аз сега търсих и намерих в емаг от 20 бр за 11.99 лв. ...еми скъпо излиза, къде е по-добре 70 бр за 24 лв. като сложиш и доставка става доста.
Боряна Георгиева, ти като ползваш феъри ежедневно, предполагам, че миеш и слабо замърсени съдове и няма проблем да се получава пяна или остатък от препарат? Каква програма ползваш?

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 21:09 от psMa

# 202
  • Варна
Мия само на 5та програма - мие на 65градуса час и половина някъде и всичко излиза перфектно
мия и силно замърсени съдове и слабо замърсени съдове,смесено
Нямам проблем  Peace
http://prahove.com/FAIRY-PLATINUM-ALL-in-1-LEMON-23-%D0%BA%D0%B0 … 0%B0?search=fairy

Tук 23 таблетки са 8 лева  Peace
Иначе 70 бр за 24 си е далавера  Peace

# 203
 Благодаря ти! Видях ги, но открих още един онлайн м-н и то в София, имат и магазин също, та там има 18 табл. за 6 лв. Предпочитам директно от магазин да ги взема. И аз мия смесено на 70 градуса за 1 час, дано да е достатъчно да измие препарата. И при мен всичко е перфектно измито. Ето го магазина:http://perilni-bg.com/index.php/cPath/87/sort/2a/page/1 ...има и 50 бр. за 14.70 излиза още по-евтино. Каква марка беше твоята миялна?

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 21:48 от psMa

# 204
  • Варна
Моята е Whirlpool Simple Smile
И този магазин го видях,но аз съм от Варна и предпочитам по интернет да си купувам Simple Smile

# 205
Извинявай, сега видях, че е само сайт, а не онлайн м-н. Супер са цените и от там ще взимам, че имат и по-малки разфасовки, а и ароматизатора на финиш е доста евтин.

# 206
  • Варна
Аз с това Феъри нямам нужда от ароматизатор  Mr. Green
Но виждам,че продават омекотители на Сано- една приятелка много ми ги похвали,другия път ще си поръчам и от тях

# 207
И аз съм го нацелила него, най-вече се препоръчва за бебета и хора с чувствителна кожа, а те имат точно такъв (розовия)

# 208
Вкъщи сме двама и ползвам съдомиялната през ден, през два, както дойде. От няколко месеца насам слагам по 1/2 таблетка и не виждам разлика, ако сложа цяла. Това го прочетох тук от съфорумки. Мия на 65 градуса винаги, ако това има значение. Ползвам обикновени таблетки от Кауфланд, имам и Сомат Голд, но тях ги ползвам за по-мръсни съдове. Нямам абсолютно никакви надрани чаши и не съм се замисляла да ползвам течни препарати. Живея в чужбина и нямам база за сравнение с препаратите от Бг.

# 209
На мен Сомат течния ей така остава една гадна миризма  Sick после чак пластмасовите ми кутии за обяд миришат

Общи условия

Активация на акаунт