Препарати за съдомиялна - 8

• 95 811
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Някой ползвал ли е таблетките на ДМ? Отзиви?
Предварително се извинявам,ако е коментирано.Прегледах няколко страници назад и видях само един отзив,че са слаби и не мият добре.
Ползвам гел капсулите. Стават за кратката програма, аз ги харесвам. Другите (твърдите) още не съм ги пробвала.  Peace

колко минути ти е кратката програма?

# 181
  • Пловдив
30 минути  Flutter

# 182
  • Някъде на път....
Момичета, препоръчайте ми, моля, сол и гланц, за пръв път ще ползвам, досега не съм слагала в миялната, но не мие добре, уж сме в София, но водата е много варовита.

Аз ползвам тези: Таблетки за автоматична съдомиялна машина

Слагам половин таблетка на миене - абсолютно достатъчна е. Така 1 миене ми излиза 28 стотинки.
Съдовете излизат идеално измити.  Peace

# 183
На Кауфланд има промоция на Финиш 110 и 100 таблетки за 24лв. има ли голяма разлика в миенето от All in 1 и Класика
Ако няма по-добре да взема 110 таблетки (те са Класика)

# 184

и моята, може да си ги взема скоро соматените ми ще свършат

# 185
  • София
На Кауфланд има промоция на Финиш 110 и 100 таблетки за 24лв. има ли голяма разлика в миенето от All in 1 и Класика
Ако няма по-добре да взема 110 таблетки (те са Класика)
Финиш Класик драска стъклото ужасно.....

# 186
Вземи all in one , те са с всичко вътре , а другите са с почистващ препарат само .

# 187
Да тях взех  Peace обаче аз така или иначе имам сол и гланц , няма да пречи , че и в тези има  newsm78

# 188
Да тях взех  Peace обаче аз така или иначе имам сол и гланц , няма да пречи , че и в тези има  newsm78

Да , не пречи , просто остави гланца на 2 или 3  Simple Smileл

# 189
  • Балчи-Варна
На моята машина Беко,много често й свети лампата за сол.Ненаситница.Солта е настроена на максимума,понеже водата ни е много варовита.Кажи речи всяка седмица й слагам сол.При вас с варовита вода така ли е?,

# 190
На моята машина Беко,много често й свети лампата за сол.Ненаситница.Солта е настроена на максимума,понеже водата ни е много варовита.Кажи речи всяка седмица й слагам сол.При вас с варовита вода така ли е?,

Нашата вода е много варовита, по някаква (немска мисля че) скала дали не бяхме 22. Настроила съм солта на едно ниво преди най-високото. За една година е използвала 4 килограма сол, доколкото си спомням. Лампичката за сол светва веднъж на няколко месеца.

# 191
  • Варна
Моята машина е  Whirpool,6-то чуство и има 7 нива на твърдостта на водата ,сложила съм я на 5(твърда 22-28 dH) ,като се ориентирах от тази таблица в линка..ама може и да я сложа на 6  за "много твърда вода" 29-35 dH .. newsm78
Чудя се още ,от 1 седмица я ползвам.

.https://omekotenavoda.alle.bg/p/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-% … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 14:50 от Velina_p

# 192
  • Варна
5 е добре  Peace

# 193
Моята машина е  Whirpool,6-то чуство и има 7 нива на твърдостта на водата ,сложила съм я на 5(твърда 22-28 dH) ,като се ориентирах от тази таблица в линка..ама може и да я сложа на 6  за "много твърда вода" 29-35 dH .. newsm78
Се чудя още ,от 1 седмица я ползвам.

.https://omekotenavoda.alle.bg/p/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-% … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Да де, и моята настройка за сол е 5 от 7.

# 194
  • София
Аз нещо не останах очарована от фери платинум... това, което не ми хареса - агресивен е и дере (толкова колкото ми надра дуралекса са едно измиване, лидлския не е постигнал за  над година ползване). Оставя остатъчна миризма по съдовете.
Да - тенджерите бяха добре измити, но не бяха и  нещо кой знае какво замърсени.
Ще го тествам отново със силно замърсени тава/тенджера и т.н.
Радвам се, че взех малка опаковка за проба.
Със сигурност не бих ползвала ежедневно, но ако са тежки замърсявания е ок, бих го преглътнала.

Общи условия

Активация на акаунт