🐸Запознайте се с еко продуктите Frosch - комбинация от почистваща сила и защита на кожата

• 12 175
  • 558
  •   1
Отговори
Създадени с мисъл за природата и за вашето здраве!

Търсите екологична алтернатива на почистващи и перилни препарати за вашето домакинство? От години мисията на германската марка Frosch е да предлага пъстра палитра от разнообразни продукти на растителна основа, които се грижат не само за искряща чистота и комфорт у дома, но и за защитена околна среда.

Формулите на Frosch са високоефективни, но и щадящи към кожата. Измиващите активни вещества, които използваме са произведени на базата на растителни суровини като рапица, слънчоглед и маслини, които не съдържат вредни съставки като микропластмаса, фосфати или парабени.

Препаратите на Frosch за измиване на съдове предлагат перфектната комбинация от почистваща сила и защита на кожата, а таблетките за съдомиялна почистват безупречно съдовете, като оставят приятен свеж аромат на лимон. Опаковките на всички продукти с марката Frosch са произведени от 100% рециклирани материали, за да се радваме на по-чиста и по-красива природа.

Течните препарати ефективно премахват остатъците от храна, мазнини и други примеси от съдовете за готвене и хранене, оставяйки чистота, блясък и свеж аромат!

🐸Веган формула без микропластмаса
🐸Дерматологично тествани и с внимателно подбрани съставки от природата
🐸Без добавени аромати и алергени
🐸100% рециклирани материали
🐸На основата на зелен и жълт лимон, алое вера и бадемово мляко

Таблетките на Frosch за съдомиялна машина имат мощно почистващо действие и придават на съдовете чистота и блясък дори при ниски температури. Te имат водоразтворима обвивка и се намират в практична еко картонена опаковка, изработена от 95% рециклирана хартия.

Включете се в играта на Frosch!

Кои са вашите индивидуални критерии при избор на препарати за съдове? Използвате ли марката Frosch и какви са впечатленията ви от продуктите?

На 31 октомври ще изтеглим 10 късметлии, които ще спечелят комплект с почистващи препарати Frosch.
Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 14:54 от Жaклин

# 1
Кои са вашите индивидуални критерии при избор на препарати за съдове? Използвате ли марката Frosch и какви са впечатленията ви от продуктите?

Избирам по това дали е на промоция.
Фрош не съм ползвала, бих се радвала да пробвам.

# 2
  • София
Основно гледам да ми харесва аромата,да има много пяна с малко количество и да не ми дразни ръцете,тъй като не ползвам ръкавици.С удоволствие бих пробвала марката.

# 3
Безопасност и лесно измиване, цена/качество. Фрош са ми сред фаворитите и често се спирам на тях.

# 4
Основно да е качествен и да измива добре. Използвала съм Frosch  и ми харесва.

# 5
Не съм ползвала продукти на Фрош,избирам таблетки за съдомиялна ,според цената и дали съм доволна от качеството на измиване .от скоро ползвам течен препарат .

# 6
Важно ми е да измива много добре и да е икономичен. Ако и предпазва ръцете ми ще е супер.
Не съм ползвала продуктите досега, но не е късно. Може път да е това, което търся.

# 7
  • София
Избирам препарати на база дали почистват добре и да са с приятен, ненатрапчив аромат.
Използвала съм доста продукти на Frosch, но фаворит ми е бебешкият препарат за премахване на петна - маха всичко.

# 8
Кои са вашите индивидуални критерии при избор на препарати за съдове?
Да измиват/почистват добре съдовете и същевременно да не са агресивни към кожата на ръцете.
Използвате ли марката Frosch и какви са впечатленията ви от продуктите?
Използвала съм марката и съм с отлични впечатления, само цената не ми харесва Satisfied

# 9
Използвам Frosch от години в своето домакинство.
Начина ми на живот  е свързан с отношение към състава на препаратите, които използвам в дома си.
Любим препарат ми е бебешкият течен препарат за пране, въпреки че отдавна няма бебета в къщи, все още го използваме за пране.
Препоръчвам на всички отговорни за себе си и природата да използват тази марка.

# 10
Критерии имам, но ме е страх да рискувам. Имам студова алергия на ръцете и измивния препарат ми е много важен. В моето домакинство Фрош е от любимите ми- измива перфектно съдовете, не е агресивен и кожата на ръцете ми е предпазена.
Бих опитала и други препарати.

# 11
Избирам препарати, които са ефективни - да се използва малко количество, да мие и със студена вода, да не изсушава ръцете. Не съм пробвала препарати на Frosch, но бих пробвала еко продукти.

# 12
  • София
Simple Smile Призвавам, че първо ми харесва аромата, да има ефект с малко количество и да не ми дразни ръцете и очите. С удоволствие бих пробвала марката.

# 13
Не съм ползвала Frosch. С удоволствие ще пробвам продуктите. За мен най-важно е продукта да прави пяна и да е нежен към кожата на ръцете.

# 14
При избор на препарати гледам да измива добре съдовете с малко количество препарат, използвала съм продукти на марката Frosch и ми харесват, купувала съм най-вече спрей против петна и препарат за съдовете за децата

Общи условия

Активация на акаунт