🐸Запознайте се с еко продуктите Frosch - комбинация от почистваща сила и защита на кожата

• 14 327
  • 558
  •   1
Отговори
# 15
Избирам си препаратите за съдове по цена и качество.
Не съм използвала до момента продукти на Frosch , но с удоволствие бих ги пробвала! 🍀

# 16
Да не изсушава кожата на ръцете, да измива лесно мазнина, да прави хубава пяна. Продукти на Frosch не съм ползвала.

# 17
Избирам препарати, които щадят околната среда и са също хипоалергенни. Обръщам внимание и на това дали са икономични.
Не съм използвала марката Frosch до момента, но мисля скоро да опитам.

# 18
  • Пловдив
Кои са вашите индивидуални критерии при избор на препарати за съдове? - приятен аромат и да измива бързо и лесно
 Използвате ли марката Frosch и какви са впечатленията ви от продуктите? - не съм ги ползвала, но бих опитала

# 19
За мен важни са аромат и качество на почистване! Също така е важно да не изсушава ръцете ми,защото често,препаратите не са щадящи за кожата,а напротив!

# 20
  • Пловдив
Държа препаратът за съдове да има приятна миризма, да измива добре и да не ми изсушава кожата на ръцете.
Не съм използвала Frosh до сега, с удоволствие бих пробвала.

# 21
  • София
 Основно да е качествен и да измива добре, често се спирам на Frosch. Не бях видяла, че има и таблетки за съдомиялна, може скоро да ги пробвам и тях, ако цената е прилична!

# 22
  • на последния етаж
Избирам според цената и качествата на продукта. Купувала съм преди година веро Frosch от Турция и тогава не ми хареса.

# 23
Лично аз,при избор на препарати гледам да измива добре съдовете с малко количество препарат, не съм използвала  продукти на марката Frosch.

# 24
Любимия ми препарат е фрош с оцет, ползам препаратите , чистят добре и не дразнят кожата на ръцете.

# 25
  • София
Логична цена, ефективност, неагресивност към кожата са моите критерии.
Не съм ползвал продукти Фрош досега.

# 26
Търся качество и екологични продукти. Преди съм ползва някои продукти Frosch, но скоро не съм. Бих опитала отново.

# 27
Избирам препаратите за миене на съдове според цената, качеството и най- вече да не дразнят кожата на ръцете ми.
Frosch не съм пробвала, но се надявам да го направя.

# 28
1. Да няма натрапчив, силен аромат. Пяната да е умерена, да е достатъчно сонцентрирано, да измива добре, с икономичен разход и с отношение към природата.
2. Не съм ползвала марката.

# 29
Критериите при избор на препарати за съдове са насочени най-вече към оптимално почистване и грижа за кожата. Frosch е една от любимите ми марки препарати. Течният препарат за съдове е много ефикасен, икономичен и в удобни опаковки. Таблетки не съм ползвала все още, но не се съмнявам в отличния резултат, който ще получа.

Общи условия

Активация на акаунт