🐸Запознайте се с еко продуктите Frosch - комбинация от почистваща сила и защита на кожата

• 14 332
  • 558
  •   1
Отговори
# 30
  • sofia
При избора ми на препарат за съдове е много важно да е по-силен. Не обичам да мия съдове и когато се налага предпочитам да е бързо и без много търкане на мазни храни. Искам аромата да е добър и честно казано предпочитам да заредя машината за миене на съдове, вместо да мия на ръка. Не съм ползвала продукти на марката, но със сигурност ще опитам. Незнаех, че марката има таблетки за съдомиялна, но определено ще опитам и то с любимия ми аромат на лимон.

# 31
Да е качествен, да измива добре, да не дразни кожата на ръцете. Използвала съм Frosch  и ми харесва.

# 32
Ползвала съм препарата за съдове с лимон и съм много доволна. За препарати избирам  предимно такива, които са на промоция, но ме интересува аромата с който са съпроводени. Важно ми е да почистват добре, да са в удобна опаковка и грамаж.

# 33
  • Пловдив
Кои са вашите индивидуални критерии при избор на препарати за съдове? Използвате ли марката Frosch и какви са впечатленията ви от продуктите?
Да има приятел свеж аромат и разбира се, да измива добре.
Не съм ползвала още продуктите на марката Frosch

# 34
Избирам по това да измиват добре дори и със студена вода, да не са агресивни към кожата и към околната среда, да са с приятен, ненатрапчив аромат.
Много харесвам жабката 😊

# 35
Използвала съм продукти на Фрош ,като любимецът ми е спрея за петна .
При избора на препарати търся най- вече да са ефективни и безопасни

# 36
  • Пазарджик
Моят критерий при избор на препарат за съдове е да имам безупречно чисти съдове и да премахва всякакви нагари и мръстотии.Не съм използала Frosch досега и бих се радвала да мога да го направя.

# 37
  • София
От препарата за съдове най-вече искам да отмива добре мазнините от съдовете и да е нежен към кожата на ръцете.
От препаратите на Фрош много харесвам този за кухня и препарата с оцет против варовик Wink

# 38
Да не са агресивни към кожата да измиват добре  с малко количество препарат.

# 39
  • Там...
От първостепенно значение е да е ефективен, без да е твърде агресивен към кожа и природа. Важна е и цената, разбира се Simple Smile

# 40
  • Washington,USA
Да са щадящи за ръцете ми и околната среда.
Не съм пробвам вашите продукти все още, но искам

# 41
  • in Wonderland
Да е качествен, да измива добре и да е с приятен аромат, да не изсушава кожата на ръцете.
Все още не съм ползвала продуктите на марката Frosch.

# 42
  • София
Препаратите ги избирам да миришат приятно, да мият добре и да не дразнят кожата. Засега само еврото на Фрош съм пробвала, заинтригувана съм от таблетките.

# 43
  • Велико Търново
Никога не съм ползвала Фрош, тъй като все съм си мислела че е има претенции за еко- препарат, а се продава в пластмасови шишета. Сега като разбрах че са от рециклирана пластмаса, някак си всички претенции ми изглеждат основателни.
Препарати за миене на съдове си избирам по марката.

# 44
Да почистват добре с малко количество и да са на разумна цена.
Ползвала съм и преди препарати с тази марка, а  в момента пера с течният перилен сенситив, въпреки че нямам бебе.

Общи условия

Активация на акаунт