🐸Запознайте се с еко продуктите Frosch - комбинация от почистваща сила и защита на кожата

• 14 324
  • 558
  •   1
Отговори
# 45
ох, напоследък най-важно за мен е да ми харесва аромата. Всичко друго го изтрайвам, ама гадна миризма съвсем ме отказва и затруднява да мия съдове. Ползвала съм фрош, имах добри впечатления.

# 46
При избор на препарати гледам основно да е качествен и да измива добре съдовете. Използвала съм Frosch  и ми харесва.

# 47
  • моята мила родна страна
Да е качествен и да измива добре. Използвала съм Frosch  и ми харесва.

# 48
Критериите ми при избор на препарати за съдове са най-вече да са с безвредни съставки и щадящи за кожата.
Харесвам много продуктите на Frosch, като най-често използвам таблетките за съдомиялна на марката, както и бебешкия препарат за почистване на съдове от серията Frosch baby.

# 49
Кои са вашите индивидуални критерии при избор на препарати за съдове?
Да не ми разранява ръцете, какъвто е случая с повечето, и разбира се да измива добре с неголямо количество. От години ползвам определен препарат за съдове който ми е най-ок от това което се предлага в кварталните ни магазини, но бих изпробвала и Frosch.

Използвате ли марката Frosch и какви са впечатленията ви от продуктите?
Използвала съм преди години препарата за бебешки съдове и бях доволна от него.

# 50
  • Дупница
Основно гледам да ми харесва аромата,да има много пяна с малко количество и да не ми дразни ръцете,тъй като не ползвам ръкавици.Ползвала съм марката няколко пъти и съм с добри впечатления от нея.

# 51
  • Пловдив
За мен от основно значение е да ми върши работа т.е да е ефективен- мия съдове на ръка така това ми е от първостепенно значение.Другото за което следя е аромат и цвят.

# 52
За мен е важно препаратите да са икономични и да вършат работата, за която са предназначени. Преди време бях пробвала веро на тази марка и ми беше харесало. С удоволствие бих изпробвала и останалите продукти.

# 53
  • София
Избирам: актуална промоция, доверие в марката, да е с балсам за да не изсушава много ръцете.
Не съм ползвала Frosch .

# 54
При избора на препарат за съдове на първо място гледам да измива съдовете добре с разумно количество от продукта, след това цената.
Използвала съм почти всички продукти на Frosch. Започнах да ги ползвам за бебенцето ми и останах изключително доволна!

# 55
Избирам ги по аромат и цена. Не съм използвала Frosch досега.

# 56
Критерий за избор на препарат за съдове е да е възможно най-щадящ към кожата на ръцете и без силни аромати.
Използвам често продуктите на Фрош и съм много доволна, но най-много харесвам праха за пране, защото е с много лек, ненатрапчив аромат.

# 57
Най-вече ме интересува препаратът за съдове да бъде максимално безвреден. Точно затова съм избрала детският сапун за чинии и също този за ръце да бъде на марката Frosch. Ползваме ги от години и съм изключително доволна.

# 58
Да измиват добре,с приятен аромат,достъпна цена и природосъобразен състав.Ползвам продукта за измиване съдовете на детето,много е деликатен Simple Smile

# 59
Критериите са ми цена и ефективност. Не съм пробвала Frosch и съответно нямам впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт