🐸Запознайте се с еко продуктите Frosch - комбинация от почистваща сила и защита на кожата

• 14 963
  • 558
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да измива добре с малко количество, удобно шише, не прекалено голяма опаковка, хубав аромат.
В момента ползвам препарат за миене на чинии Фрош Green lemon и съм доволна.

# 61
Избирам по критерии цена и количество на продукта. Предпочитам големи разфасовки, за да не се налага да купувам често препарат. След това избирам аромат.
Продукт Фрош съм ползвала преди години. Не си спомням дали ми е харесал.

# 62
  • Враца
Кои са вашите индивидуални критерии при избор на препарати за съдове? Използвате ли марката Frosch и какви са впечатленията ви от продуктите?

Важно ми е да измива добре мазнини. Удобна опаковка, Ниска цена.
Ползвала съм Фрош, но отдавна, бих си ги припомнила.

# 63
  • В Космоса
Да измива добре, да има хубав аромат, да е деликатен към кожата. Не съм пробвала Frosch.

# 64
Кои са вашите индивидуални критерии при избор на препарати за съдове?
Да почистват отлично, да са с траен аромат и да са с широкоспектърно действие. Използвате ли марката Frosch и какви са впечатленията ви от продуктите?
Използвам ги и ги харесвам. Имах и възможността да пробвам таблетките за съдомиялната. От любопитство ги закупих, защото познавам и използвам марката и съм приятно изненадана от действието им.

# 65
Цитат
Кои са вашите индивидуални критерии при избор на препарати за съдове? Използвате ли марката Frosch и какви са впечатленията ви от продуктите?

Препаратите за съдове трябва да си вършат работата с минимални усилия от наша страна. Цената не е фактор - когато нещо е добро и ни стига за дълго време съм готова да инвестирам в него.

Използвала съм марката през годините - верото, праха за пране, омекотителя, препарата за прозорци, а спрея против петна ми е пръв помощник, но пак свърши (ще си го взема отново, понеже работи). 
В момента имам таблетки за съдомиялната, от които не съм доволна - не се разтварят добре, налагаше се да я пускам повторно. Закупих си на друга марка...

# 66
Моите критерии са да мирише приятно и да прави гъста пяна. Ползвала съм frosh и ми харесват продуктите.

# 67
  • софия
Важно ми е препаратът да измива много добре, да е икономичен, да предпазва ръцете.
Ползвали сме продукти на Frosch и ги харесваме.

# 68
Държа на добро съотношение между качествено измиване и добър състав. Използваме този с лайм в момента специално за съдове Simple Smile От пръскащите имаме налични почти всички Joy С "бебешкия" фрош даже пътуваме Simple Smile Не е от първа важност, но ми харесва, че има аромати, различни от лимон, защото за мен е много неприятен. Честно казано бих се зарадвала и на серия без парфюми Simple Smile Особено покрай бременност и майчинство прага ми на търпимост към изкуствени аромати се снижи драстично :/

# 69
Важно ми е наистина да почистват и ако може да са с повече "натурални съставки".

Бебешката линия съм ползвала и бях супер доволна- спрей и препарата за съдове.
От другата серия използвам таблетките за съдомиялната и бих казала че цена-качество и измиване нямате равни. Не ми трябват с 5 вида течности капсули, супер са.
Наистина препоръчвам да се пробват.

# 70
Досега не съм пробвала марката.
Държа да е с приятен аромат и да не дразни кожата на ръцете.

# 71
  • оттам, откъдето започва България
Най-важно е да измива хубаво, да е икономичен, но също така е много важно да не ми прави сухи ръцете. Ако пък ухае хубаво, ще е още по-добре. Цената също е важна, максимално гледам да се възползвам от промоции.
Не съм ползвала марката Frosch. Чела съм хубави мнения, но явно не съм случвала продукти на Frosch на промоция.

# 72
Качествен препарат, щадящ кожата на ръцете, приятен аромат. Това са ми критериите.
Продуктите на Frosch съм ползвала и съм с отлични впечатления.

# 73
Използвах препарат за съдове и дезинфектант, когато дъщеря ми беше по-малка. Много интересни и нови за мен са таблетките за съдомиялна.

От първостепенно значение при избора на препарати за дома е максимално изчистената формула и аромат, който да НЕ Е типичния на битова химия, както и почистващата сила .

# 74
При избор ви на препарати за съдове се водя от това да са стадящи природата, да са ефективни и безопасни.

Общи условия

Активация на акаунт