🐸Запознайте се с еко продуктите Frosch - комбинация от почистваща сила и защита на кожата

• 14 329
  • 558
  •   1
Отговори
# 75
Качеството (ефективността) на препарата е основният критерий, по който избирам. До сега не съм пробвала Frosch, но с удоволствие бих!

# 76
  • Варна
 Критериите са цена и грамаж, удобна опаковка, а след 2-3 ползвания какъв е резултатът , използваното количество за посудата  и за ръцете ми. Купувам  Frosch, но само ако е в промоция.

# 77
Гледам да измива добре, да се пени, и да мирише хубаво. Ползвам в момента Фрош и съм доволна.

# 78
Да почиства добре, да ухае хубаво, да има пяна и да е щадящ за кожата.
Не съм ползвала тази марка, но бих пробвала продуктите й.

# 79
Ползвам препарати, които измиват добре, имат добър аромат и са щадящи за природата и ръцете ми. Ползвам препарат за съдове на Frosch, а сега разбрах за таблетките за съдмиялна, които със сигурност ще изпробвам.

# 80
Основно гледам да ми харесва аромата,да има много пяна с малко количество и да не ми дразни ръцете,тъй като не ползвам ръкавици.С удоволствие бих пробвала марката.

# 81
Използвала съм продукти на марката Frosch. За мен е важно продукта да прави пяна, да е  нежен към кожата на ръцете и да има ненатрапчив аромат.

# 82
Избирам продукти, които почистват добре, не са силни химикали, предвид, че имаме 2 малки деца, а и кожата ми е чувствителна. Залагам и на слаб аромат, не обичам натрапчиви миризми.
Обожавам продуктите на Frosch. Използвам продукти за почистване, подходящи за бебета, както и препарат за миене на чинии.

# 83
Критериите ми за продукти е да са със сравнително изчистен състав, ефикасни и на разумна цена.
Вкъщи ежедневно ползваме детския течен сапун, детското веро за миене на съдове и обикновеното веро.

# 84
За мен важното е да измива добре и най-вече да не изсушава кожата на ръцете,тъй като моята кожа е доста чувствителна.
Използвала съм препарати Frosch и съм доволна от тях

# 85
  • у нас
Да измива добре мазни и загорели съдове, да е щадящ за кожата и да мирише хубаво. Не съм използвала продукти на Frosch.

# 86
  • София
За мен от значение са препаратът да измива много добре, да е икономичен и екологочен
Ползвала съм продукти на Frosch и съм доволна.

# 87
Най-важното е да е почиства добре. Използвам Frosch, откакто имам детенце и съм супер доволна.

# 88
Да измива добре,дори и с малко количество,да ухае добре и най-вече да не дразни на кожата на ръцете.Все още не съм опитала продуктите на Frosch.

# 89
Критериите са да измива с минимално количество препарат. Ползвала съм Frosch покрай децата ми, изчистени са и работят по същия начин като останалите марки на пазара

Общи условия

Активация на акаунт