🐸Запознайте се с еко продуктите Frosch - комбинация от почистваща сила и защита на кожата

• 14 973
  • 558
  •   1
Отговори
# 90
Ползвала съм марката и продуктите  ми харесват.Купувам с аромат на лимон най -често,предпочитам да правят повече пяна и да не изсушава кожата на ръцете .

# 91
Основните ми критерии при избор на препарат за съдове са пяната, която прави, ефективност на почистване, да е нежен към кожата на ръцете и да не я изсушава, и не на последно място цената на продукта. Досега не съм използвала продукти на марката, но съм чувала само позитивни отзиви и бих се радвала на възможността да ги тествам от първо лице.

# 92
Използвам продукт според препоръка на приятел,роднина.Често чета отзиви в интернет пространството.Не съм ползвала до сега този продукт,за мен ще бъде удоволствие да го пробвам и да открия нещо ново и щадящо за мен.

# 93
Избирам това, което ми е препоръчано илинвече зная, че измива добре.
Ваши продукти съм ползвала за бебешки съдове и все още ползвам. Наистина съм доволна. С удоволствие бих опитала и за нашите.

# 94
Разнообразни продукти ползвам.Ръководя се от цена, наличие на балсам и приятен мирис.Не съм ползвала продуктите ви ,но бих се радвала да ги изпробвам.

# 95
Естествено - да измива добре мазнини и пр., без да се налага да използвам много препат; да прави добра пяна и да ми щади ръцете, тъй като не обичам да ползвам ръкавици. Simple Smile

# 96
  • София
Най-важно за мен е препаратът да се разпенва добре от малко количество, също така да е с приятен аромат.

Преди съм ползвала продукти с марката Frosch, но скоро не съм. С удоволствие бих опитала отново.

# 97
Важно при избора ми на препарат е да измива добре. За ръцете си ще се погрижа с крем, след измиване. Ползвала съм някои от препаратите на фрош. Добри впечатления.

# 98
Кои са вашите индивидуални критерии при избор на препарати за съдове? Използвате ли марката Frosch и какви са впечатленията ви от продуктите?

Ползвам само продукти на Frosh от поне 8 години. Изключително съм доволна от всички пробвани до момента. Избрах тях, защото отключих алергия към почти всички други почистващи продукти. С Frosh  залагам на сигурно - качество и безопасност за здравето ми.

# 99
Избирам по това да са качествени и да измиват добре. Ползвала съм продуктите за детето и съм доволна.

# 100
Използвам Frosch от години в своето домакинство. Харесват ми много.

# 101
Препарата за съдове трябва да е икономичен, да измива, да ухае добре и да не дразни кожата. Използвала съм продукти на Frosch, най- много ми харесва препарата за баня.

# 102
Не съм използвала марката Frosch до сега , но с удоволствие бих я използвала.
За мен е много важно препарата за съдове да се пени добре,  да измива мазнините с топла вода и да ухае приятно.

# 103
Доволна съм от Frosch.Избирам препарати които измиват добре и имат
приятен мирис.

# 104
Използвам марката Фрош за моите бебета. Мия им съдовете с такъв препарат и ми харесва, че е без аромати и оцветители.

Общи условия

Активация на акаунт