Сърцебиене

• 513
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте,снощи ми се случи нещо много странно!
Хапнахме вкъщи доста мазно и пържено и пихме и алкохол,цигари не употребявам. И след няколко часа получих много силно сърцебиене пулсът ми стигна до 135 и усещах че сърцето ми ще изскочи през гърлото. Стана ми лошо и повърнах доста обилно всичко което бях изяла и пулсът ми постепенно започна да се понижава , днес е в норма но не ми се яде ,изморена съм и съм като болна.
На 33 години съм и ми се случва за втори път
Първият път беше преди около месец,отново през нощта,но пулсът не беше толкова висок
Моля някой ако е имал подобни преживявания да сподели

# 1
Може би е стрес.... При мен стресът избива в повръщане, силна тревожност, дълги години се лутах преди да го приема, но да...

# 2
Да, и при мен е стрес с повръщане

# 3
Сега вдигнах температура и започнах да кашлям ,възможно ли да е някакъв вирус? Но да има и сърцебиене малко странно

# 4
Сигурно е вирус, но не си претоварвайте стомаха с подобни храни и напитки.. гледайте с малко лека храна, която не вдига киселини... защото аз лично съм имала сърцебиене от стомах. Хапвайте препечен хляб, солети, чай от лайка (без мед, защото поне при мен тази комбинация вдига пак киселини). Банани.. такива неща и си починете. Не пийте лекарства на празен стомах. Ако продължи, си говорете с личния лекар.

Аз от последния вирус, който изкарах имах разхлабване, което не ми се беше случвало от години. Та, вирусите имат такива странични ефекти.

# 5
То вече всякакви вируси....само тормозят хората

# 6
Ако сте с температура е възможно да имате сърцебиене, особено ако е по-висока. Друг вариант е от алкохола. Не знам колко сте изпили и какъв вид алкохол, но аз принципно от доста време съм със сърцебиене, което е на стресова основа. И мога да Ви кажа, че когато се е случвало да пийна алкохол, пулсът ми много се ускорява, понякога дори почервенявам. Естествено ако продължи трябва да отидете на лекар.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 16:19 от Borqna Sto 771419

# 7
Да има вирус - аз бях със сърцебиене, лошо ми беше, не ми се ядеше. Имах 1 вечер 39 градуса, а после 4 дни 37,3. На 4 ден пих антибиотик, почнах да кашлям. Бе супер гадна гадина беше. 15 дена не отидох на работа, бях смазана, депресирана, лошо ми беше. Солети ядях и само тях понасях.

# 8
А, пиете ли някакви противозачатъчни?

# 9
А, пиете ли някакви противозачатъчни?
Не!
И при мен е вирус,лошо ми е потя се студено ми е като парцал и хрема за капак

Общи условия

Активация на акаунт