Препарати за съдомиялна - 8

• 95 776
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Дано не се сметне за реклама, но Феъри се предлагат и официален внос. Цената за 120 таблетки е около 26 лева в София.
Няма да се сметне защото Кауфланд не ги предлагат. Това за което говорите е една според мен странна случка, а именно: Кауфланд един единствен път заредиха със Феъри All in One ( не Платинум) и гибяха пуснали на 21 ст капсулата. Точно пакетите бяха по 120. От тогава КРАЙ.

На АИ1 им е такава цената, до 25 ст/бр. Платинум-ът е до 50 ст, обикновено около 35-40 ст.

# 166
Последният път взех Платинум 70бр. за около 25лв. В София. Този път са испански, до сега бях пробвала само италиански, не намирам съществена разлика, даже никаква.  Crazy

# 167
Адреса е бул. Владимир Вазов 6. Има склад за търговия с почистващи препарати. Работи от 8 до 17 часа. Без събота и неделя.
Объркала съм цитата - исках elan да цитирам за Кауфланд.
Но аз и този склад не го признавам за официален внос. Нямам пред вид буквално че Феърито се продава под щанда а видите ли в този склад съвсем открито и официално. Под официално разбирам самите Проктър и Гембъл да им фигурира на сайта и да го има във всички магазини точно както е верото им феъри, да си има и надписи на български на пакета.. Това че го има в някое магазинче, в някой склад не го прави официален внос.

# 168
Препаратите във фирмата са от Проктър единствено гаранция. Не ми се спори излишно. После само ще напиша за по сигурно какъв модел са таблетките
Съжалявам, че се опитах да бъда полезна

# 169
  • София
Адреса е бул. Владимир Вазов 6. Има склад за търговия с почистващи препарати. Работи от 8 до 17 часа. Без събота и неделя.
мерси, това ми е още по-далеч и от пиротска Simple Smile

# 170
  • Русе
Последният път взех Платинум 70бр. за около 25лв. В София. Този път са испански, до сега бях пробвала само италиански, не намирам съществена разлика, даже никаква.  Crazy

Аз съм купувала холандски, немски, турски, френски, английски, сигурно и други. Няма никаква разлика.

# 171
Препаратите във фирмата са от Проктър единствено гаранция. Не ми се спори излишно. После само ще напиша за по сигурно какъв модел са таблетките
Съжалявам, че се опитах да бъда полезна
Никой не оспорва че са на Проктър. И всъщност Вие помагате като казвате още едно място от където могат да се закупят.
Не се засягайте. Във форума под "официален внос" се има пред вид друго. Никой не казва че в този склад капсулите са менте.

# 172
Аз също имам в предвид, че са внос от фирма Орбико България, наследника на Кавен Орбико. Хубав ден на всички

# 173
  • София
Аз очаквам като ще е официален внос, да мога да ги намеря в магазинната мрежа по големите вериги, а не по сайтове, сладове и магазинчета за паралелен внос Wink

# 174
Аз очаквам като ще е официален внос, да мога да ги намеря в магазинната мрежа по големите вериги, а не по сайтове, сладове и магазинчета за паралелен внос Wink
Точно за това говоря и аз. И да си имат надписите на български.
Защо верото Феъри различни разновидности ни залива от всякъде а препарати за миялна не? Него кой го внася.

# 175
Момичета, препоръчайте ми, моля, сол и гланц, за пръв път ще ползвам, досега не съм слагала в миялната, но не мие добре, уж сме в София, но водата е много варовита.

# 176
  • Варна
Момичета, препоръчайте ми, моля, сол и гланц, за пръв път ще ползвам, досега не съм слагала в миялната, но не мие добре, уж сме в София, но водата е много варовита.
Съмнява ме проблема да идва от солта и гланца  newsm78
Сол пробвах на финиш и на кауфланд- няма разлика в миенето,гланц ползвам на Сомат- но слагам веднъж на 2 месеца защото ползвам таблетки с гланц  Peace

# 177
  • София
Ако водата е варовита, проблема си е основно от солта и по-точно от липсата на такава.
DreamComeTrue в другата тема съм ти писала.

# 178
Някой ползвал ли е таблетките на ДМ? Отзиви?
Предварително се извинявам,ако е коментирано.Прегледах няколко страници назад и видях само един отзив,че са слаби и не мият добре.

# 179
  • Пловдив
Някой ползвал ли е таблетките на ДМ? Отзиви?
Предварително се извинявам,ако е коментирано.Прегледах няколко страници назад и видях само един отзив,че са слаби и не мият добре.
Ползвам гел капсулите. Стават за кратката програма, аз ги харесвам. Другите (твърдите) още не съм ги пробвала.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт