Препарати за съдомиялна - 8

• 95 379
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
в мосю бриколаж има сол за миялни машини.
според половинката цената е по-ниска от тази в ЛИДЛ, на пипане през плика солта изглежда едра  Peace

ние имаме "запаси" и не купихме  Peace

И каква е цената и каква разфасовка е. Аз купих от кварталния магазин. 1 кг е 1,15 лв. някаква гръцка марка е, но откакто съм я сложил, индикацията не е светвала, а има вече повече от месец.

# 631
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
грешката е моя - Бауаус е магазинът Peace 2 кг за 4,90

https://bauhaus.bg/tabletki-sol-za-miyalna-mashina

Скрит текст:

# 632
грешката е моя - Бауаус е магазинът Peace 2 кг за 4,90

https://bauhaus.bg/tabletki-sol-za-miyalna-mashina

Скрит текст:

Изглежда супер!

# 633
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще я пробваме, когато свършим наличната  Peace

у дома благоверният пазарува препаратите  Blush видях, че тази го "тегли" и реших да споделя Peace

# 634
моята я купих от дм  на почти сходна цена като минавам покрай  "бау-то" ще си взема да я пробвам

# 635
Проблема със солта беше , че като я сипах не ми светеше индикатора много време и като отворих контейнера вътре беше сухо и солта беше на буца не разтворена . Преди това не съм имала такъв проблем с друга марка сол.

# 636
  • Бургас
Проблема със солта беше , че като я сипах не ми светеше индикатора много време и като отворих контейнера вътре беше сухо и солта беше на буца не разтворена . Преди това не съм имала такъв проблем с друга марка сол.

А коя марка е солта, която стана на буца? Може и да си писала, но не съм чела назад, извинявай.  Blush

Аз сега съм със сол Финиш и се чудя да я сменям ли като свърши.

# 637
  • На брега на реката
На ДМ таблетките са хубави и не миришат силно , и тези Nature без фосфати също измиват добре . Аз по принцип ползвах Финиш и Фейари , но наистина ми миришат силно и сега съм си доволна от ДМ-ските , разлика не намирам , винаги са ми измити съдовете , включително тави и съдове .

Относно солта , аз имах проблеми с тази ситната от ДМ и от тогава купувам само едра сол  Peace

# 638
Солта , която при мен стана на буца е тази на ДМ марката  Peace

# 639
  • Бургас
Благодаря за отговорите, момичета!  bouquet
Запомнила съм от темата, че Лидълската сол е хубава и едра, но много рядко пазаруваме там. Ако имам път ще взема от нея.

# 640
Момичета искам да си направя профилактика на машинката. До сега съм ползвала само препарата на КК но ми се иска и нещо друго да сложа. Кажете хубав препарат?

# 641
  • София
Момичета искам да си направя профилактика на машинката. До сега съм ползвала само препарата на КК но ми се иска и нещо друго да сложа. Кажете хубав препарат?
somat, finish

# 642
А как се прави профилактика? Извинявам се ако въпроса е глупав?

# 643
  • София
С препарат за профилактика на съдомиялни машини. На упътването, залепено на флакона, пише как се ползва. Може да се купи от магазин от големите вериги, ДМ, Елитис...

# 644
На ДМ хубав ли е? Ще ходя днес до магазина за др неща и ако го препоръчвате ще взема да пробвам. Сомат също ще взема.

Общи условия

Активация на акаунт