Препарати за съдомиялна - 8

• 95 370
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
  • София

Аз ги използвам в момента. Доволна съм. Измиват всичко. Паралелно с тях ползвам и Фрош (пак от Т-маркет купувани) - и те се справят, но ми идват скъпи. Взех ги на промоция - 30 бр. за 10 лв.
От Лидл-ските бях много доволна в началото на кутията и после нещо стана.. не знам и аз какво, ама не ми измиваха. Става въпрос за най-обикновените (не ол ин уан)

# 676
  • София
Медикс повече и аз няма да купувам. Останала ми е само една таблетка и днес трябва да купя задължително (дано да не забравя), само ми кажете Лидъл W5 или Финиш?
Лидълските ги хвалят тук в темата, но са за леко замърсени съдове - това е бюджетен вариант. С по-загоряло или от видовете Finish Quantum или All In 1. В момента в метро има намаление на най-различни почистващи от брошурата "есенно почистване", има и сомат и финиш на промоции, както и за почистване на миялна, но не съм гледала подробно. Има и сомат на промоция от брошурата "хранителни стоки" - "вземи 2 плати 1". По мое мнение на сомат продуктите са доста добри. Някои спомена, че лидълските били без фосфати, ами те и сомат и финиш имат продукти без фосфати, вероятно и други марки. Вече не е нещо кой знае какво да си закупиш препарат за миялна без фосфати.

# 677
И при мен лидълските също почнаха да се излагат по някое време. Тук бях прочела филтърът да се измие с препарат и четка, нищо, че не се вижда мърсотия и помогна. По груби сметки това се налага след 30-40 таблетки. Финишът от снимката мие супер, но е с 30% фосфати. Сега в Лили дрогерии има намален Астониш и му се чудя. Някакви отзиви?

# 678
  • 1st floor
На мен Лидълските ми миеха само на дълга програма.  Crossing Arms Изнервиха ме докато свършат. Сега съм с показаните от Вивичка Финиш, но вече няма такива пликове в нашия Т маркет за съжаление. Tired Като свършат, мисля да взема пак Финиш, но не знам кой.

# 679
  • София
Тъй като не успях да намеря голяма кутия Сомат таблетки за около 20 лв., взех от Кауфланд прах от тяхната марка К класик - 2 кг опаковка за 7-8 лв. Доволна съм, измива добре.

# 680
  • София
Тъй като не успях да намеря голяма кутия Сомат таблетки за около 20 лв., взех от Кауфланд прах от тяхната марка К класик - 2 кг опаковка за 7-8 лв. Доволна съм, измива добре.
Такива кутии има на промоция в метро, в предния си пост съм писала.

# 681
  • София
За кутия таблетки не е оправдана разходката дотам Peace

# 682
  • Бургас
Аз съм с миялна 9 комплекта, марката е Бош. За времето, в което я имам съм пробвала какво ли не с изключение на Лидл-ските марки и разни грюн грийн и фрош, имаше по едно време. В началото делях таблетките, а когато си напълня плътно миялната, слагах цели таблетки. Не съм смятала винаги обезателно да ми е добра цената, а ми беше важен резултатът. Гелове и прах също съм пробвала и ги предпочитам, защото могат да се дозират точно, според това колко ми е пълен уредът и колко замърсени са съдовете. В крайна сметка намерих "моите" препарати - на кратка пограма, дали съкратена с бутон от мен или кратката на миялната - винаги ползвам гел Медикс. Обичайно пускам дълга програма на 65 градуса, като времето е различно - между 120 - 145 минути (според това колко съм натъпкала уреда), а препаратът е на ДМ прах.

# 683
И ние закупихме прах на ДМ, но още не сме го пробвали. Чакаме да ни свършат старите таблетки и след това ще дадем отзиви. Цената иначе му е много изгодна.

# 684
  • София
Бихте ли сложили снимка на този прах от ДМ.

# 685
  • София
Някой ползвал ли е от тези таблетки за съдомиялна - на промоция са в Немските центрове:

http://nemski-centar.com/index.php?route=product/search&sort … D0%BB%D0%BD%D0%B0

Ползвам техен прах за миялна, и съм доволна.

# 686
  • Пловдив
Да дам отзиви за последните препарати, които пробвах:

Finish прах - Страхотен, измива ми много по-добре от таблетките Finish, а и се дозира лесно. Лошото е, че дозировката му е повече, отколкото събира отделението и го ползвам само на кратки програми с по-малко съдове.

Взех една малка опаковка Fairy Platinum от едно магазинче до вкъщи. Мият добре, но много силно миришат, а и след няколко седмици вкъщи по гелообразната част започнаха да се появяват кафеви петна. Явно са били стари.

Сега искам да пробвам някой гел и съм се загледала по двуфазния на Somat и по този на Medix.

# 687
  • Бургас
Бихте ли сложили снимка на този прах от ДМ.
Чак сега виждам. Заповядай http://odessa.all.biz/en/denkmit-powder-for-dishwashers-of-2-kg- … 7869#.WAJIYzG7rIU
Като го купя, задължително пресипвам в тубите от прах на Финиш и избягвам трудното съхранение.

# 688
  • София
Аз пробвах лидълските, сега съм накрая на дм-ските natura, а сега ми се иска да пробвам нещо друго - прах или гел Grinning Чудя се между Сомат гел и някой прах от дм/сомат/финиш  Thinking
Феъри платинум и аз, като kamice, взех малка опаковка 4 бр от едно магазинче, но са били стари - срокът им е минал преди месец. Мих веднъж с тях, не намирам някаква съществена разлика в измиването, слава богу при мен няма миризма.

# 689
  • София
Здравейте,
От известно време, съдовете ми горчат след миене. Ползвам праха на Кауфланд и  сол и гланц на Лидл. Допреди да забележа или по-скоро домашните да ме овикат, ползвах същите препарати, като редувах с таблетките на Лидл.
Правих почистване на миялната. Намалих количеството прах и настроих гланца на 1. Все още обаче се усеща нещо горчиво. Имате ли идея от какво може да е и какво още мога да направя? Миялната е Бош на 1 година, като редовно е почиствана. Ползвам основно икономична програма на 55 градуса, като я пускам нощем с отложен старт и вадя съдовете сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт