Търся/предлагам аватар/подпис! 5

• 342 823
  • 5 914
  •   1
Отговори
# 1 980
Карина, да помоля за 2  Praynig

# 1 981
  • В полите на Пирин планина
Кари,може ли за мен 4  Heart Eyes

# 1 982
Кари, 1 моля bouquet

# 1 983
  • Сливен
Кари може ли 3?

# 1 984
Ваши са, момичета, отбелязах ви  Hug

# 1 985
Карина, Мари, благодаря, момичета, но сякаш не са моите. Дано не се обидите! Blush Hug

Захарче, ето какво направих за твоя аватр :

Скрит текст:
1

2

# 1 986
Дар, няма проблем  Peace
Скрит текст:
Аз заради това рядко правя по конкретно желание, защото всеки си има своите вкусове и виждания, и не винаги се припокриват  Wink Но в случая и моето настроение е едно меланхолично, та ми дойде музата  Rolling Eyes

Тогава комбинациите са свободни за избор от друг  Wink

Скрит текст:
1. За Didito-ШОКиран Оптимист

2.

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 12:57 от ~Karina~

# 1 987
Карина, може ли първата дъждовна за мен  Simple Smile

# 1 988
Момичета,аз търся нещо с цветя,наситени и ярки цветове(розово,лилаво,жълто) Ако някой има нещо свободно с удоволствие ще го приема.  Hug

# 1 989
Разбира се  Hug

# 1 990
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ооооо Дарче страхотно се е получило и с двата подписа  Heart Eyes .Прибирам си ги и се преобличам направо.А как си ми прочела мислите за първия подпис идея си нямам  Shocked.Точно подобно ми се въртеше в главата и си мислех да има и кола.Търсих няколко дни подходящи картинки,но уви нищо не ми хареса.....мммм по скоро не съм търсила където трябва  newsm78

# 1 991
Разбира се  Hug

Благодаря  Hug  bouquet

# 1 992
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Здравейте!Днес се опитах да сътворя няколко нещица,надявам се да ви харесат.За първи път творя Simple Smile
А по-опитните момичета дали могат да ми кажат коя програма(или сайт) за колажи биха ми препоръчали?А тя директно ли прави размера на аватара/подписа (може и на ЛС)? Аз много се затруднявам в оразмеряването.

1.Запазено за didnik

2.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 08:04 от sss_sss

# 1 993
sss_sss, аз ползвам този сайт - https://www.befunky.com/  Peace

Ако ти харесва да правиш комбинации, заповядай и в темата за Аватарните игри  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=908549

# 1 994
sss_sss, аз ползвам PhotoScape - http://photoscape.bg.softonic.com/. Много е лесна, но няма кой знае колко възможности. Веднъж като задам височина на картинките за базисен размер и интервал помежду им, после само издърпвам картинките в полето за колаж. Ако имаш въпроси, мога да отговарям.

Захарче, радвам се, че са ти харесали. Още онзи ден, когато пита започнах да ровя, но едва днес намерих нещо що-годе хубаво. Рових като изоглавена в пинтереста и въпреки, че цветово картинки -бол, нямаше нищо, което да отговаря на изискванията Tired

Общи условия

Активация на акаунт